2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Gunaydin kizlar.. hastaneden geliyorum gögsümden şrıngayla sut cektiler doktor son ilac veriyorum bundan sonrasi ameliyat dedi cok canim yandi simdi 1 hafta daha beklicem gecer umarim

Canım benim kızımın çocuk Dr temizledi hatta yakıcam dedi bi anlık bişey elinde ince çubukla temizledi içini bitti gitti göbek deliği hafif siyahlamıştı simdi gittikçe azalıyor
Bizi direk cerraha sevk etti.kendi neden yapamadıysa.

Gündüz uyumadi gece uyur dedim yok gece 2 de çalar saat gibi gozler açılıyor ya ne zaman uyur bilmiyorum oy oy niye uyumaz bu bebekler ya

Dün akşam üstü 5 den itibaren gece 12 ye kadar uyutmak la ugrastim
5 dk uyuyo uyaniyo
1 de uyudu 4 de kalktı
Sonra 6 da kalktı
Sonra 8 de kalktı
Şimdi uyuyo
Bende yemeklerimi yaptım
Kalkmaya haZir şimdi mizir mizir mizirdaniyor

Ah ah ayni ben gece kızım oğlum gündüz durmaz tam mesai calisiyorum vallahi isi özledim küçük olmasa başlayacam aksama kadar mahvoluyirm

Bende işimi özledim inan ki
7 ocakta basliycam 2.5 ayim kaldı
İsteyken bu kadar yorulmuyorum

Bugün kırk banyosu yaptiricaktim bebeğime.taş toplayan olmadı yaptiramicam.bisey olmaz heralde

Ay aynı bizi anlatmışsın

Hanımlar bebeğinin göbek deliğini yaktiran var mi aranızda? Çocuk cerrahı na sevk etti bizi bunun için.nasil oluyor bu yakma islemi?canı yanıyor mu?
Canım benim kızımın yakıldı ama cerrah değil normal çocuk doktorumuz yaptı bir çubuğun ucunu yaktı sonra söndürdü o çubuğu göbek deliginin içine soktu 3 4 dk kadar sonra çekti. Dedi bu işlem canını yakmadı annesi çünkü göbek deliğinden sinir uçları olmadığı için hissetmez dedi.

Buna sevindim.yoksa gerçekten yakilmayi hissettiğini düşünmek bile istemiyorum.nette biraz araştırdım bazi doktorlar beceremiyomuş defalarca yakiyolarmis gecmiyomus.o yuzden ben direk profesöre gidiyim diyorum.bide sizinde göbek deliginin icinde et parçası var miydi.onu mu yakiyolar yani

40 uçurması bir yere oturmay gitme değil mi cnm?iyi güzel insanların olduğu bşr eve gideceğim bende oğkumdadamöule yapmıştım

Cnm ben anlamadım annen eşinn yanında mı dedi git evine sana?el adamı bir kavgada annen kovdu derse napacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…