- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #45.641
Bizi direk cerraha sevk etti.kendi neden yapamadıysa.Canım benim kızımın çocuk Dr temizledi hatta yakıcam dedi bi anlık bişey elinde ince çubukla temizledi içini bitti gitti göbek deliği hafif siyahlamıştı simdi gittikçe azalıyor
Gündüz uyumadi gece uyur dedim yok gece 2 de çalar saat gibi gozler açılıyor ya ne zaman uyur bilmiyorum oy oy niye uyumaz bu bebekler ya
Ah ah ayni ben gece kızım oğlum gündüz durmaz tam mesai calisiyorum vallahi isi özledim küçük olmasa başlayacam aksama kadar mahvoluyirm
Ay aynı bizi anlatmışsınİlk çocuksa bunlar iyi günlerin bile olabilir :) biri emmek için uyanır,biri çiş diye uyanır.. sabah tam bebeği uyutursun oh biraz yatayım derken odadan bi ses gelir ki tüm hayaller suya düşer bebek uyuyor ama ablası uyanmış.. gündüz biri meme ister biri benimle oyna der.. tek çocuk hiç çocukmuş onu anladım..
Canım benim kızımın yakıldı ama cerrah değil normal çocuk doktorumuz yaptı bir çubuğun ucunu yaktı sonra söndürdü o çubuğu göbek deliginin içine soktu 3 4 dk kadar sonra çekti. Dedi bu işlem canını yakmadı annesi çünkü göbek deliğinden sinir uçları olmadığı için hissetmez dedi.Hanımlar bebeğinin göbek deliğini yaktiran var mi aranızda? Çocuk cerrahı na sevk etti bizi bunun için.nasil oluyor bu yakma islemi?canı yanıyor mu?
Canım ben fasulye koydum çakıl taşı nereden bulacağım kış günü. Sen yika boşver 40 ı çıksın çocuğun sende rahat edersin.Bugün kırk banyosu yaptiricaktim bebeğime.taş toplayan olmadı yaptiramicam.bisey olmaz heralde
Geçmiş olsun cnm.inş bir an evvel kurtukursunMalesef canim.. gögsüm patlicak diye korkuyorum artik yarin randevum var antibiyotik hic bi işe yaramadi bakalim ne dicek doktor
inşaallah işe yarar da sende kurtulursun ameliyatsız canım .allah şifa versinMalesef canim.. gögsüm patlicak diye korkuyorum artik yarin randevum var antibiyotik hic bi işe yaramadi bakalim ne dicek doktor
Ne taşı cnm? Normal dışardan da taş olur değil mi ben öyle yapmıştım.Bugün kırk banyosu yaptiricaktim bebeğime.taş toplayan olmadı yaptiramicam.bisey olmaz heralde
Buna sevindim.yoksa gerçekten yakilmayi hissettiğini düşünmek bile istemiyorum.nette biraz araştırdım bazi doktorlar beceremiyomuş defalarca yakiyolarmis gecmiyomus.o yuzden ben direk profesöre gidiyim diyorum.bide sizinde göbek deliginin icinde et parçası var miydi.onu mu yakiyolar yaniCanım benim kızımın yakıldı ama cerrah değil normal çocuk doktorumuz yaptı bir çubuğun ucunu yaktı sonra söndürdü o çubuğu göbek deliginin içine soktu 3 4 dk kadar sonra çekti. Dedi bu işlem canını yakmadı annesi çünkü göbek deliğinden sinir uçları olmadığı için hissetmez dedi.
Ben buğday ,altın ,şeker tuz da koymultummsenmneler koydunn cnmCanım ben fasulye koydum çakıl taşı nereden bulacağım kış günü. Sen yika boşver 40 ı çıksın çocuğun sende rahat edersin.
Bizde camii den toplanır taş ama ben yapamicam tabi.Ne taşı cnm? Normal dışardan da taş olur değil mi ben öyle yapmıştım.
Sadece yıkayım diyorum ben öyle olur mu yoksa bende mi fasulye koyayımCanım ben fasulye koydum çakıl taşı nereden bulacağım kış günü. Sen yika boşver 40 ı çıksın çocuğun sende rahat edersin.
40 uçurması bir yere oturmay gitme değil mi cnm?iyi güzel insanların olduğu bşr eve gideceğim bende oğkumdadamöule yapmıştımGünaydın hanımlar.benim kız saatini biliyo hergün 7de gözler açılıyo.bugün 40ımız çıktı çok şükür.40 banyosu yaptıracam akşam da 40 uçurmasına gidicez.ayrica da bugün kalça çıkıklığına bakılacak.bizim hastane kapaniyo başka yerde pazartesi günü açılacak.makineler falan hep gittiyse bilmiyorum ne yapıcaz.
Cnm evde olanlarla kendi çapında ben olsam koyardım bişiler,altın ,madeni para,buğday,şeker tuz aklıma gelenler koy yıka,Sadece yıkayım diyorum ben öyle olur mu yoksa bende mi fasulye koyayım
Evet öyle.biz yarın gidicez 40 uçurmasına bugün iptal oldu.hersey de ters gitti bugün.hayrolsun inşallah.40 uçurması bir yere oturmay gitme değil mi cnm?iyi güzel insanların olduğu bşr eve gideceğim bende oğkumdadamöule yapmıştım
Öyle yapıyım bende.adet yerini bulsun.Cnm evde olanlarla kendi çapında ben olsam koyardım bişiler,altın ,madeni para,buğday,şeker tuz aklıma gelenler koy yıka,
Cnm ben anlamadım annen eşinn yanında mı dedi git evine sana?el adamı bir kavgada annen kovdu derse napacaksınYakın yakın olmasinada eşim bu duruma çok kızgın ..ne olursa olsun sen doğum yaptın gelmeleri lazım diyor ..bugün 15 günlüğüz ..5 günlükken dayanamayıp gittim eşimin gönlünü zorla yaptım önce herşey çok iyiydi sonra annem bi başladı eski defterleri açmaya hiç içime sindirmedi..eşime birsuru laf söz ..lohusa halimle git evine hadi dedi ..ağlayarak evime grldim ..o günden beri aramiyolarda bende aramıyorum çok gücendim. ..ne olursa olsun benim onlara en ihtiyacım olduğu zaman su zaman...ama onlar durmadan laf sokuyo lar gerçekten yoruldum artık ..bugün cuma biz de adettir cumaya anneye gitmek ama hiç içimden gelmiyor . .bana kv büyüt oturda çocuklarını artık dedi ..kv alt katımda ama hiç çağırmıyorum kimseye minnet etmek istemiyorum..
Canım çıkart 40 ini yavrum rahat etsin 40 tane kuru fasulye koydum okudum hepsini ben altın ve tuz koydum şeker koyuluyor siz de koy canım yika okuya okuya dua edelim ede Rabbim hayırlı etsin inşaAllah.Sadece yıkayım diyorum ben öyle olur mu yoksa bende mi fasulye koyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?