2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Cnm küçük yerde mi oturuyırsun?aile apartmanımsanırım ,annenlerşn inş geçicidir .yoksa eşin tarafı içinde tek klacaksın,ve evet 2 çocxhk zor

Evet canım sanırım canı da yanıyordu. Bez sıkmış biraz iz yapmış altını açınca gördüm
Cnm ben doktor değilim ,yine illa götür ama,güçlü uzun xsmsn sğlaysn bebekde mosmor edio kıpkırmızı edip donup ağlıyo,oğlumunda öyle anları çok oluyordu inanki,sanmıyorum bişi olacağını muhtemelen doktorda kendşsini riske atmak iatememiştir,emmesi,uyuması tepkileri bakışları hatta sık sık ağlaması normal ,ağlayan bebekler sağlıklı oluuor diyor ya doltorlar,bu açıdan da bebeği kolik sık ağlayanlar şanslı

Canım çıkart 40 ini yavrum rahat etsin 40 tane kuru fasulye koydum okudum hepsini ben altın ve tuz koydum şeker koyuluyor siz de koy canım yika okuya okuya dua edelim ede Rabbim hayırlı etsin inşaAllah.
Inşallah canim sağol.hangi dualari okuyoruz peki?ilk kizimda iyi olmadigim için ben yıkamamıştım bilmiyorum O yuzden

Sabah emzirmistim sonra bi uyumuşuz birlikte 4 saat araliksiz ay nasıl iyi geldi :) gündüz uykusu çok olmaz benimkinde şaşırdım o uyuyunca bende sızmışım:)

Bize de önce iyi gibi geldi 1 hafta kullandıktan sonra çok ağlamaya başladı bende bıraktım o yüzden
Çok zor bu gaz ya şükrediyorum kolik değil diye.

Hanımlar bebeğinin göbek deliğini yaktiran var mi aranızda? Çocuk cerrahı na sevk etti bizi bunun için.nasil oluyor bu yakma islemi?canı yanıyor mu?
Bizimkini doktor kendisi yaktı. Kibrit gibi bir şey gümüş nitrat mı neydi onunla yapıyor. Siyahlıklar o maddenin boyası zamanla geçiyor temizledikçe. Akıntısı olmuştu bizim onun için merhem verdi onı kullandık bir de. Canı yanmıyor bebeğin yakma anında.

Gunaydin kizlar.. hastaneden geliyorum gögsümden şrıngayla sut cektiler doktor son ilac veriyorum bundan sonrasi ameliyat dedi cok canim yandi simdi 1 hafta daha beklicem gecer umarim
İnşallah bu sefer geçer de ameliyat olmadan kurtulursun canım.

Umarim

Canım ya bu dünyada kimseden bir şey beklrmeyecen ailenin bile olsa herkes kendi derdinde oluyor sen de takılma kimseye öyle kabullen stres yapmadan olduğu kadar elinden geleni yap günler geçiyor zaten sağlık olsun da zor da olsa buyuyorlar

Bir düzen yok çok zor ya oğlumu uyuttum simdi kız uyanık gündüz 10 dk uyuşan yetecek o bile yok yemek yapilacak ev isi öyle canım bebeğe kim bakacak çok küçük ya ev zor ama şuan bize ihtiyaçları var ben ücretsiz izne ayrilacam

Cnm ben anlamadım annen eşinn yanında mı dedi git evine sana?el adamı bir kavgada annen kovdu derse napacaksın
Hayır canım eşim bizi bırakıp gitmişti işe..sonra ben aradım gel al bizi diye ama kovulduğumu söylemedim tabi sadece dayanamayıp ağlayınca bağırıp çağırdığını söylemek zorunda kaldım

Kizim isilik oldu kızlar ya ankara çok soğuk uzun kollu zibin penye altına da iki kat giydiroyrum battaniye de inceye sarigorum kalın da ayaklarına ortuyorum çok mu sizce ya nasıl gece yüzü doktora mi gitsem

Evet haklisin canım çok zor oluyor evet ama herkes bi şekilde büyütüyor büyüyorlar nasılsa ama öyle gururlularki çok gücüme gidiyor

Cnm küçük yerde mi oturuyırsun?aile apartmanımsanırım ,annenlerşn inş geçicidir .yoksa eşin tarafı içinde tek klacaksın,ve evet 2 çocxhk zor
Evet canım küçük bi ilçe ..aile apartmanı ..oldum olası herkonuda haklı yada haksız olsam dahi hep ben alttan almışımdır ...evlendikten sonra bile babamdan tokat yemisligim vardır ..hiç bir zaman küsmedim onlara ..ama benden şunu istiyorlar biliyorum lohusaligimi onlarda gecirmemi ama eşim evimizde olalım istiyo ben sizi özlerim gelsemde rahat edemem orda diyo onlar gelsin diyo ama annemler de inat gelmiyolar kısacası olan bana oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…