2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Allah kolaylık versin canım. YalnizYbebek buyutmek gercdkten zor ama tecrübe kazandikca hızlanıyor insan bir şekilde her şeye yetişiyor zamanla.

Sagol canım. O gunler cabucak gelsin bu zamanları gülerek hatırlatacagim inşallah

Gülerek bile hatırlamıyorsun, çünkü unutup gidiyorsun. Sonrada bebekliğini özlüyorsun. Tuhaf duygular işte. Tempoya alışıyorsun ama bundan sonra hep uykusuz kalınıyor maalesef. Buyurler, sonra dişler başlar. Yurumeye başlarlar, ayrı bi koşuşturmaca. Hepsi birer anı işte. Şimdi benim diğer oğlana bakıyorum, eşek kadar olmuş bana espri yapıyor. Her anları güzel, sağlıkla geçsin inşallah çocuklarımızın.

Kızlar nabersiniz biz bugün 2. Ay aşımızı olduk rota yı da yaptırdım ben.. kızımın çok şükür ateşi çıkmadı ama yine. De 1 kere ateş düşürücü verdim şu an nöbetteyim kızım uyuyor ateşi çıkarım diye saati kurdum iniallah çıkmaz .. sabah temizlik için kadın gelecek Cuma günü de anne tarafımdan misafirlerim var Mevlüt okunacak.. Pazartesi günü de arkadaş grubum gelicek hafta içi de komşular anlayacağınız bugünlerde çok doluyum...

Aynı gün rotayıda yaptılar mı? Ne kadar olmuş rota?

Ateş düşürücü gitmeden mi verdin. Umarım ateslenmez de rahat atlatırsın

Günaydın kızlar. Biz kurulu saat gibi her gün 7.30 da uyanıyoruz :) yarin aşımız var 2 hafta sonrada sunnet yaptiricam umarım yolunda gider her şey

Ateş düşürücü gitmeden mi verdin. Umarım ateslenmez de rahat atlatırsın
Gitmeden vermedim cnm alışan 1 saat sonra uyuyacaktı o zaman verdim rahat yatsın diye bi de gece verdim çok şükür zorlamadı beni ateşi de olmadı

Bende cok agladim canim bakamiyom cocuguma diye .birde ameliyat falan gecirdim tekrar oncesinde sezeryan yerimden kalkamadim nerdeyse 1 ay.benimde tedavi ile oldu.unutulur ins bunlar.

Kizlar bizde asidan geldik 3 tane oldu . Rota dan bahsetmediler suan bana onu olmadik bende sormayi unuttum.ben ates dusurucu vermedim ins olmazda gerek kalmaz

Slm arkadaşlar
Alı olan kuzucuklara geçmiş olsun,darısı 20 gğn sonra bize inş
Bizim dün 40 mız çoktı bugün kadın doğumda kontrolüm vardı ve hala kahverengi akıntım vardı dr um muayenede içeride hala kanama var rahim gevşemiş boşaltamamış dedi ,rahim toparlayıcı ve antibiyotik verdi,15 gün sonra kontrol dedi eğer geçmemişse boşaltmam gerekebilir dedi
Böyle bir durum yaşayan var mı ya da duyan?nasıl birşey boşaltmak

Cnm şkramlık ne hazırlayacaksın?

Alttanmi bakildi karindanmi ben k9ntrole gitmedim alttan bakilir die

Kizlar benim oglan sanki dis cikarma belirtileri gosteriyo 2 gundur huzursuz hep berseyi kemiriyor biraz atesli emzikle disetlerini kasiyibca sakinlesiyo daha erken degil mi

Popodan 38 derece cikiyor koltuk alti 37.6 korkuyorum calpol verdim onuda calkalamadan vermisim cok canm skldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…