2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar en son doğumdan önce temizlik yapmıştım o da bölük pörçük bugün yatak odamı ve büyük kızımın odasını temizledim çok yoruldum ama inanılmaz keyifliyim ya temizlik gibisi yokmuş

Pazar kalabalık misafir gelecek yardımcısı o gün alacağım annem bugün geldi sağolsun kızlara bakmak için. İnsanın kendi işini yapması çok güzelmiş gebelikti lohusalıktı herseyim kisitlanmisti

Şu pazar gününü bir atlatayım hayırlısıyla arkadaşlarımıda daha sonra ağırlayacağım.

Kızlar bu rota aşısını sağlık ocağında mi vuruyorlar yoksa hastanede mi vuruyorlar?

Kızlar benim oğlum bugün 58 günlük oldu doktor boyunun kısa olduğunu söyledi sizinkilerin boyu kaç cm bide kansızlık varmış normalde 6 aydan sonra oluyomuş oglumda çok erken başlamış damla verdi takip edicez dedi canım çok sıkıldı

Canım biz biraz çeşitli yapıyoruz
Yaprak sarma
Mercimekli köfte
Poğaça
Patates salatası
Marul salatası
Havuçlu tatlı
Büskivili pasta
Kaynar

Sadece bayanlar olduğu için böyle çeşitli yapıcaz
Cnm en sevdiğim şeyler hepsi de maşallah:))kekli baklava da öneririm cnm youtube dan bak hem çok kolay hemde çok tutan bir tarlım bnm

Canım benim kızım da 50 günlük 26 günlükken kontrolde 58 cm çıkmıştı 50 cm doğdu kızım.

Rota senin isteğine bağlı ister hastanede istersen sağlık ocağında vurdur,vurdurmadan birgün önce alacağın eczaneye sor bazen ellerinde olmuyor getirtirler,soğukta saklanan bir aşı çünkü

Rota senin isteğine bağlı ister hastanede istersen sağlık ocağında vurdur,vurdurmadan birgün önce alacağın eczaneye sor bazen ellerinde olmuyor getirtirler,soğukta saklanan bir aşı çünkü
Hmm yani benim doktorum hiç adını anmadi yaptirmasam bir sıkıntı olur mu acaba yan etkisi var mıdır aşının.

Selam kızlar bebislerin düzeni ne zaman olur ya gece gündüz bir uyku düzeni yok çok yorucu geçiyor oğlum kızım ev isi gelen giden çok zor ama sağlık olsun artik 48 günlük olduk zaman çok hızlı geçiyor dun avmye gittim coh güzel kız kıyafetleri var ya ama hem buyuyorlar insan ne alacağını şaşırıyor haftaya iki aylık asi var ben rota aşısı oglumda yaptirmadim kızında da dusunmuyorum yan etkisini fazla olduğunu söylemişlerdi

Valla bende çok özledim o temizliği ama çocuklarla dip köşe temizlik çok zor eşimlt hftda sil supur gapigoruz sonra yapıyorum ben evi bile bazen silemuyirm supuruyorum çamaşır utu hic bitmiyor evim çok büyük. 4+1 yetisemiyorum

Canım benim kızımın 40 ı çıktı düzeni oturdu çok şükür. Gece de 3.5 4 saat kadar uyuyor gece gündüzü kavradi ilk kızım da da karanlıkta oturuyorduk 6 aya kadar birtek antre nin ışığı açık bırakıyordum bu kizimda da aynı akşam olunca 10 dan sonra pek iletişim kurmuyoruz etrafına bakınıyor sonra tekrar uykuya dalıyor. Allah yardımcınız olsun canim 2 çocukla cidden zor oluyormuş hayat.

Canım benim evim 2+1 inan her metre karesi dağılıyor hergün süpürüyorum her hafta 3 gün siliyorum toz alıyorum yemeği bulaşığı çamaşırı ütüsü cidden bitmiyor bir de 2 çocukla tek başıma canım çıkıyor senin 4+1 düşünemiyorum çok zordur eminim yardımcı alsan ya rahat edersin hem.

Oglumda iki yıl zombi gibi gezdim kızım da boyle olacak diye korkuyorum bakalım canım inşallah uyurlar aksam uykusunu 9 gibi yapmak istiyorum oğlum hala 11 sen aşağı uyumuyor çok hareketli yorulmuyor

Canım ara ara alıyorum ama düzenli almak gerekiyor yetisemiyorum artık ya ayakların agriyor aksam olunca eşim çok destek oluyor sağolsun

Kizlar bebekleriniz kac saat uyuyor araliksiiz gece benimki 11 de yatti mi 4 5 kadar uyuyo zorla kaldırıyorum 2 aylik buarada kaldrmasam daha da uyucak sizce ne yapmalıyım kendisinin uyanmasini mi beklemeliyim uyandırmaya devam.mi edeyim

Günaydın az önce 2 aylik asilarini vurulduk simdi ates takibindeyim. 3 asi yoruyor bebekleri benimki yolda uyudu kaldı kıyamam vururlarken çok kötü oluyor içim

Benimki de 5 saate kadar araliksiz uyuyor acıkırsa kendi uyanıyor zaten ben hiç bölmüyorum uykusunu

Oyle mi bende acikir dye derin uykusundan uyandırıyorum icim rahat etmiyo da sagol canim icimi rahatkattin

Benim oglumda 2 aylik gece 12 de yattimi engec 4 de uyaniyo o saate kadar uyandirmiyorum zaten
Sonra 8 de uyaniyo

54 günlüğüz 49 cm doğdu
Şu anda 57 cm
Dr normal dedi

Sizin ki kaç cm şu anda

Bu arada 5500 gr olmuş oğlum bindildak 1x1 dedi hemşire d vitaminini gunde 1 damlaya dusurebilirsin diye söyledi. Önceden günde 3 damla veriyordum

Hmm yani benim doktorum hiç adını anmadi yaptirmasam bir sıkıntı olur mu acaba yan etkisi var mıdır aşının.
Özel bir aşı olduğu için belki bahsetmemiştir,yan etkisi yok oğlumda yaptırmıştım ağızdan damla şeklinde bir aşı ama ishalin tehlikeli türüne karşı koruyor
Benim de um 2.-4. Aylarda yada 3.-5. Aylarda yaptırabilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…