- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #45.901
Cnm bende çok mzledim dip köşe yatak odamı temizledim dün hergün bende bir yeri dip köşe yapacağım.ben kadında çağırıylrum ama kendş elim değince bambaşka oluyor.Canım benim evim 2+1 inan her metre karesi dağılıyor hergün süpürüyorum her hafta 3 gün siliyorum toz alıyorum yemeği bulaşığı çamaşırı ütüsü cidden bitmiyor bir de 2 çocukla tek başıma canım çıkıyor senin 4+1 düşünemiyorum çok zordur eminim yardımcı alsan ya rahat edersin hem.
Canım benim kızım doğduğundan beri öyle bizde 50 günlük olduk halen devam ediyor bazen emdigi sütun tamamını çıkarıyor. Doktorumuz reflu dedi 26 günlük kontrolde 1400 gr civarı kilo aldığı için ilaç vermedi. Eğer kilo alımı dursaydı ilaç başlayacaktı sen de doktoruna danis bu durumu için rahat eder.Günaydın arkadaşlar
42 günlüğüz
Kızım kusuyordu ara ara ama kesmikliydi
2 gündür emiyor hemrn arkasından bağıra bağıra ağlıyor gazını çıkarır çıkarmaz süt olduğu gibi çıkıyor,ağzında sulanma var belirtiler reflü diyor internette,böyle olan var mı ya da dr a gidip teşhis konulan?
Aynen öyle canım.kendi yaptığım temizlik daha çok siniyor içime :)Cnm bende çok mzledim dip köşe yatak odamı temizledim dün hergün bende bir yeri dip köşe yapacağım.ben kadında çağırıylrum ama kendş elim değince bambaşka oluyor.
Benim kuxımda ilk ay kontrolünde 1200 gr almıştı dr um eğilimli yatır dedi,pztesi sağlık ocağına götürüp tartıracağım duruma göre dr ile görüşürüm,çok ağlıyor mu emdikten sonra ya da uyku öncesiCanım benim kızım doğduğundan beri öyle bizde 50 günlük olduk halen devam ediyor bazen emdigi sütun tamamını çıkarıyor. Doktorumuz reflu dedi 26 günlük kontrolde 1400 gr civarı kilo aldığı için ilaç vermedi. Eğer kilo alımı dursaydı ilaç başlayacaktı sen de doktoruna danis bu durumu için rahat eder.
Senin yine biri okula gidiyormuş canım benim oğlum 3 yasında sürekli ilgi istiyor Cisi yemeği uykusu herşeyi bende kizimib düzen yok ev işi gelen gidev yetisemiyorum ev supurursem silemyorum sağlık olsun da geçer bugünlerArkadaşlar ne güzel temizliklerinizden bahsediyorsunuz ama iki çocukla ya ben yapamıyorum ya da siz hızlısınız,sabah bir curcunayla uyanıyoruz oğlum öğleden sonra gidiyor okula kızım 42 günlük ama ne uyuma şekli ne de uyku saatleri oturmadı dolayısıyla yetişemiyorum
Yemek yaparsam süpürge kalıyor süpürge yaparsam ütü kalıyor2 çocuklular sizler nasıl yapıyorsunuz?
Benim oglumda 47 cm dogdu suan 57 günlükken 58 cm dedi doktor boyu kısa bi bebek dedi manyakmıdır nedir canımı sıktı.Zaten kansızlıkta varmış yavrumda54 günlüğüz 49 cm doğdu
Şu anda 57 cm
Dr normal dedi
Sizin ki kaç cm şu anda
Gayet iyi bence Benim oğlum da 49 cm doğdu 1 aylıkken 55 cm di drumuz gayet iyi dedi senin druna göre bizimkide kısa boylu o zaman :) bence içinin rahat etmesi için başka dr a göster veya aile hekimineBenim oglumda 47 cm dogdu suan 57 günlükken 58 cm dedi doktor boyu kısa bi bebek dedi manyakmıdır nedir canımı sıktı.Zaten kansızlıkta varmış yavrumda
Canım merhaba,Arkadaşlar merhaba nasılsınız bebeklerimiz doğdu artık hepimiz bakım telâşındayız yalnız benim bir derdim var benim gibi olan var mıdır belki yazan çıkar... Ben doğumda spinal anestezi oldum masaya yatınca ayak parmaklarimi hareket ettirdigimi hissettim birden bağırmaya başladım hissediyorum diye(halbuki tamamen psikolojikti çünkü sonda takılırken hiç acı duymadim) bu arada birden mide bulantısı geldi öğürmeye başladım ve beni hemen uyuttular...uyandığımda yine ameliyathanedeydim fakat bebeğimi almışlar dikişi atmışlar yani herşey olup bitmişti. Bebeğimi çıkarken göremedim ağladığını duyamadım... doğumumu böyle hayal etmiyordum...o uyuduğum an hayatımda bir boşluk olarak kaldı...benim gibi genel olan var mı? veya bu durumu yaşayan? sürekli aklıma geliyor gelmiş geçmiş bitmiş gitmiş birsey ama hâlâ aklıma geliyor üzülüyorum...
52 gunlukken gitmiştik kilosu 4800 boyu da 56,5 çıktı. doktor hiç kısa falan demedi cnm. Kanınızı kaç bizim de 10 çıktı 2. Aydan sonra demir başlanacak.Benim oglumda 47 cm dogdu suan 57 günlükken 58 cm dedi doktor boyu kısa bi bebek dedi manyakmıdır nedir canımı sıktı.Zaten kansızlıkta varmış yavrumda
Canım bu benim 2. Doğumum ilkinde spinal oldum sorun yaşamadım tekrar bebek de istemiyoruz son noktayı böyle koymak üzücü oldu. Senin adına sevindim benim yaşadığımın aynısını yaşamışsın ama sonu mutlu bitmiş benin niye öyle olmadı ki beni niye hemen uyuttular gercekten canım sıkıldıCanım merhaba,
Uzun zamandır giremiyorum bende bebegimle ilgilenmekten.Ben de spinal sezeryanla yaptim dogumumu.Bikac kez denediler belimden uyusturmak için he hareket ettim 4.üncü de şükür oldu
Masaya yattığımda bende uyuşmaya başladım fakat senin gibi ayak parmaklarımı hissediyordum ve hareket ettirebiliyordum.Sakın başlamayın ayak parmaklarımı oynatabiliyorum dedim ama ayak parmaklarınla işimiz yok karninla işimiz dediler başlamışlar bile 2 dk içerisinde bebeğim çıktı : ) Benimde ameliyatta midem bulandı ve kustum normal dediler konuşa konuşa yaptılar ameliyatimi bi hemşire sürekli elimde tuttu hicbisey anlamadım o kadar korkan ben çok rahattim hatta ameliyat öncesi anestezi uzmanına bebek çıktıktan sonra bana sakinleştirici yapın diye konuşmuştum bebek çıktıktan sonra sordu yapiyimmi diye hayır gerek yok ben çok rahatım dedim : )) Bebeği çıkınca gördüm ağlamasını duydum güzel bi an gerçekten de .Diğer bebeklerinde tadarsın bu duyguyu bu kadar üzülmene gerek yok diye dusunuyorum sonuçta sağlıcakla doğdu mu doğdu anne oldunmu oldun sonuc odakli ol üzme kendini boş şeylerle bidaha ki sefer görürüm diye düşün
Canım kan degerlerinde kimisi yüksek kimisi düşük çıkmış.Degerlerden bi tanesi baya yüksek o yüzden kan damlası verdi 1 ay sonra kontrol olucak düzelmiş mi bakılıcak52 gunlukken gitmiştik kilosu 4800 boyu da 56,5 çıktı. doktor hiç kısa falan demedi cnm. Kanınızı kaç bizim de 10 çıktı 2. Aydan sonra demir başlanacak.
Çok şükür okula gidiyor oğlum,5 yaşında kendi işini kendi görür ama dediğin gibi ev işi gelen giden yorucu,benimde duam o başta sağlık gerisi geçiyor hatta özleniyor bebek halleri,Allah sana da kolaylık versin tek başına zorSenin yine biri okula gidiyormuş canım benim oğlum 3 yasında sürekli ilgi istiyor Cisi yemeği uykusu herşeyi bende kizimib düzen yok ev işi gelen gidev yetisemiyorum ev supurursem silemyorum sağlık olsun da geçer bugünler
Canım ben günlük işlerimi yapıyorum ama bu genel ve büyük temizliğimde annemi çağırdım geldi sağolsun yoksa 2 çocukla cidden imkansız büyük temizlik. Günlük temizliğimi rutine koydum ben 3 4 saatte hem yemeğimi hem de temizliğimi yapıyorum sen de oturursun zamanla canım hiç canını sıkma.Arkadaşlar ne güzel temizliklerinizden bahsediyorsunuz ama iki çocukla ya ben yapamıyorum ya da siz hızlısınız,sabah bir curcunayla uyanıyoruz oğlum öğleden sonra gidiyor okula kızım 42 günlük ama ne uyuma şekli ne de uyku saatleri oturmadı dolayısıyla yetişemiyorum
Yemek yaparsam süpürge kalıyor süpürge yaparsam ütü kalıyor2 çocuklular sizler nasıl yapıyorsunuz?
Hımmmm hiç bilmiyorum bi bakayım netten ama mesajı geç gördüm canım ancak bakabildim neyse bi dahaki sefereCnm en sevdiğim şeyler hepsi de maşallah:))kekli baklava da öneririm cnm youtube dan bak hem çok kolay hemde çok tutan bir tarlım bnm
Ohhhh mis gibi olmuştur bende dün temizlikçi çağırdım evim tertemiz oldu canım rota yı ben eczaneden aldım damla gibi zaten şırungayla ağızdan veriyorlar 215 tl ye aldım benKızlar en son doğumdan önce temizlik yapmıştım o da bölük pörçük bugün yatak odamı ve büyük kızımın odasını temizledim çok yoruldum ama inanılmaz keyifliyim ya temizlik gibisi yokmuş
Pazar kalabalık misafir gelecek yardımcısı o gün alacağım annem bugün geldi sağolsun kızlara bakmak için. İnsanın kendi işini yapması çok güzelmiş gebelikti lohusalıktı herseyim kisitlanmisti
Şu pazar gününü bir atlatayım hayırlısıyla arkadaşlarımıda daha sonra ağırlayacağım.
Kızlar bu rota aşısını sağlık ocağında mi vuruyorlar yoksa hastanede mi vuruyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?