- 28 Ağustos 2018
- 1.238
- 1.302
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #46.421
yok ya tazyikli değil ağzında biriktiriyor sanki lok lok oluyor yutarkenCanım sütün tazyikli mi geliyor yani bebeğinin yutmasindan anlarsın yutkunurken ses gelir eğer öyleyse genzine bu sebepten kaçıyor olabilir hızlı hızlı çekince benim kızımın da genzine kaçıyordu ilk zamanlar doktor emzirmeden önce fazla sütü sağ demişti ben sağamadım pompam yoktu senin varsa 2 3 dk sağ istersen belki işe yarar.
maşallah canım ya :) kız çocuklarının yeri ayrıİnşaAllah canım benim kızım da aynı ablası oyuncakları gösteriyor kardeşine dikkatli dikkatli onu izliyor ben de onları :)))
nşallah cnm bütün bebişler emer... yok canım dikkat etmedim nerden anlicam kiHer şey nasip canım benim büyük kızımda 5 ay emdi sonra mama kullandım çok üzüldüm ama nasip olmadı emzirmek şimdide çok dua ediyorum emsin beni diye inşaAllah senin kızında benim kızımda bütün bebeklerde annelerinin sütünü doya doya emerler canım.
Hiç dikkat ettin mi belki atak döneminde olabilir bebişin.
Hay Allah küçük sıpaya bak sen annesini korkutmaya başlamış küçücük bebiş haliyle ilk zamanlar ben de çok korkuyordum sonra alıştım o esnada da hemen yan çevirip sırtına bir kaç defa vuruyorum kendine geliyor :)yok ya tazyikli değil ağzında biriktiriyor sanki lok lok oluyor yutarken
İnternetten bakabilirsin canım 2 haftalik 6 haftalık 12 haftalık diye belirtmişler yanlış hatırlamıyorsam 3 4 gün sürebilir belki uzun belki kısa da sürebilir. Bebekler bu atak dönemlerinde çok fazla iştahlı çok nadiren de iştahsız olabilir diye yazıyor yani bu dönemler de meme reddi olabilir canım. İnternetten bebekler de büyümüş atakları diye yazarsan çıkar karşına.İ
nşallah cnm bütün bebişler emer... yok canım dikkat etmedim nerden anlicam ki
:) Rabbim kız da erkek evlatta tattırsın canım hepimizemaşallah canım ya :) kız çocuklarının yeri ayrı
Tmm cnm çok sağol hemen bakıyorumİnternetten bakabilirsin canım 2 haftalik 6 haftalık 12 haftalık diye belirtmişler yanlış hatırlamıyorsam 3 4 gün sürebilir belki uzun belki kısa da sürebilir. Bebekler bu atak dönemlerinde çok fazla iştahlı çok nadiren de iştahsız olabilir diye yazıyor yani bu dönemler de meme reddi olabilir canım. İnternetten bebekler de büyümüş atakları diye yazarsan çıkar karşına.
Antalyada özel hastanelerdeki süt sağma makinelerinin üstünde vardı. Etiketlerini yapıştıryorlar. Bize hemşire göstermişti. Haftalık 120 istemişlerdi. Yine sor ama elektrikli alsan daha ii olmaz mıEskisehire yok canim istanbul ve ankara hep
Benim oğlanda çok ağlıyordu. Hem emmek istiyordu hem ağlıyor çığlığı basıyordu. Bazen ayakta emzirdim. Bazen aspiratör sesinde emzirdim. Bide silikon göğüs ucuyla emziriyorım normal emmek istemiyordu. Belki faydası olur sanada inşallahCnm aslında geçen hafta kulağında bi koku vardı acaba kulağımı ağrıyor diye götürdüm doktora bişey YÖK dedi doktor dilinde görünen bişey yokkk ya çok üzülüyorum sütüm varken böyle olmasına Cuma günü başka bi bi doktora götürecek inşallah bırakmaz memeyi
Elektrikli var canim lansinoh markasi cekmez oldu 3 aydir sagiyorum hastane tioi olanlarin vakum gücü daha fazka o yuzden sordumAntalyada özel hastanelerdeki süt sağma makinelerinin üstünde vardı. Etiketlerini yapıştıryorlar. Bize hemşire göstermişti. Haftalık 120 istemişlerdi. Yine sor ama elektrikli alsan daha ii olmaz mı
249 a aldim ben çok memnun kaldım ama ilgisini baya cektiSelam canım ben de dün inst baktım bir tane beğendim ama fiyatı çok pahalı geldi 299 tl yazıyordu. Sen kaça aldın acaba canım?
Benim kızım çok hareketli eli ayağı durmuyor Maasallah kıpır kıpır dikkatini çeksin diye çıngıraklı çoraplar ve bileklikler sipariş verdim. İnşaAllah dikkatini çeker kızımın. :)
Canim normal de fiyatlar böylemiydi yoksa şu dolar faizcileri yüzünden mi bu fiyatlar tavan yapti.249 a aldim ben çok memnun kaldım ama ilgisini baya cekti
Bebeğin kilosu /56 ile hesaplıyorlar sanırım 3saatte bir içmesi gereken miktarı. Ama sen mama vermeni söyleyenn doktorun ile görüşüp belirlese daha doğru olur. Benim kızım kafasına göre takılıyor bazen ssaat başı bazen dört saate kadsr çıkıyor süre. Bazen 70cc içiyor bazen 30u zorla veriyorum. Kilosunu aşıya gittiğimde öğreneceğim. Çok merak ediyorum. Emmeden vereceksem 60 hazırlıyorum devam etmek isterse 30 ilave. Öncesinde emerse de 30ar hazırlayıp veriyorum.Kızlar bu arada mama verenler ya da memeti sağıp verenler kaç saate bir ve ne kaç cc veriyorsunuz
Annesutudoktoru diye bir sayfs var imstagramda orda okumuştum. Tazyikli sütü olanların öncesinde fazla sütü elle sağmalarınu, kesinlikle makina kullanmamalarını yazmıştı canım.Canım sütün tazyikli mi geliyor yani bebeğinin yutmasindan anlarsın yutkunurken ses gelir eğer öyleyse genzine bu sebepten kaçıyor olabilir hızlı hızlı çekince benim kızımın da genzine kaçıyordu ilk zamanlar doktor emzirmeden önce fazla sütü sağ demişti ben sağamadım pompam yoktu senin varsa 2 3 dk sağ istersen belki işe yarar.
Anladım. İnşallah biran önce bulursun yaElektrikli var canim lansinoh markasi cekmez oldu 3 aydir sagiyorum hastane tioi olanlarin vakum gücü daha fazka o yuzden sordum
Şarküteri de ama heryerde varmıdır bilemedimNerde satiliyo acaba marketlerdemi yoksa aktardami
Medela calma marja biberon öneririm. Bende kullanıyorum. Memeyide gayet iyi emiyo bırakmadı. Diğer biberonlardan farklı. Ben çok biberon denedim. Onları alınca memeyi almadı. Ama medela calma kullandığımdan beri emme olayı hiç aksamadı.Cnm şı
rıngayla denedim çok ağlıyor bende istemiyorum biberonu kaşıkla vericek çay kaşığıyla yapacak bişey YÖK çok istiyorum emmesini ama elimden bişey gelmiyor
Aaaa iyi ki makine ile sagmamisim benim doktorum makine ile sağ demişti :/Bebeğin kilosu /56 ile hesaplıyorlar sanırım 3saatte bir içmesi gereken miktarı. Ama sen mama vermeni söyleyenn doktorun ile görüşüp belirlese daha doğru olur. Benim kızım kafasına göre takılıyor bazen ssaat başı bazen dört saate kadsr çıkıyor süre. Bazen 70cc içiyor bazen 30u zorla veriyorum. Kilosunu aşıya gittiğimde öğreneceğim. Çok merak ediyorum. Emmeden vereceksem 60 hazırlıyorum devam etmek isterse 30 ilave. Öncesinde emerse de 30ar hazırlayıp veriyorum.
Annesutudoktoru diye bir sayfs var imstagramda orda okumuştum. Tazyikli sütü olanların öncesinde fazla sütü elle sağmalarınu, kesinlikle makina kullanmamalarını yazmıştı canım.
Eki Görüntüle 2205966
Hosgeldin canim aramıza :) Allah bağışlasın evlatlarını❤Slm arkadaslar
Epeydir bu topige bakacaktim ama firsat bulamadim
1.kizim 5 yas 3 aylik
2.kizim 2bucuk yasinda
3.kizimda 3 eylul dogumlu
Diger iki kizimda sutum 3 - 4 aylikken kesilmisti
Bu kizimdada sutum azaldi artik beni emmeyi reddediyor. Emzirmeye calisirken yay gibi gerilip catlicak gibi agliyor ve nefesi kesilip sesi kisiliyor. Pompayla sagdigimda iki gogsumden baze 30 cc bazen daha az geliyor. Durum boyle olunca mecbur mama kullaniyorum. Biberon olarak phlips avent natural, mama olarakta bebitiva kullaniyorum. Bez olarak migrosun minnies kullaniyorum.
Ucude normal dogum oldu cok sukur. Bu bebegim 3725 ve 52 cm dogdu en son 2 ay takibinde 4830 ve 59 cm oldu.
Baska anlatmam gereken bir bilgi var mi?
Bu anlattiklarimi soruyormuydunuz bilmiyorum ama kendimi tanitmak amacli yazayim dedim.
Cocuklardan firsat buldukca size dahil olmak isterim kabul ederseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?