2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben 1 hafta o edsyle uğraştm ama asla kabul etmedi mememi gördüğü an çığlık atar oldu çocuk inşallah seninki kabul eder. Sütün varken nolur sık sık sağ
Sağmak 1 saati buluyor ve bu sürede bebeği oyalayacak kimse yok yanmda eşim çalışırken. Çok az sağabiliyorum ben. Tuvalete gitmeme bile izin vermiyor kızım göremedş mi ağlıyor, sürekli kucakta ve gezer durumda olmak istiyor. Uykusu da bozuldu.
İnşallah tekrar gelir bir şekilde sütün canım. Olmazsa da Allah'ın takdiri buymuş diyeceğiz.

Eskisehire yok canim istanbul ve ankara hep
İnşallah bulabilirsin canım. Pompalar çok pahalılaşmş.

Selam kizceler ben oyun halisi aldim yeni ve cok dikkatini cekti yarim saattir oynuyor :) benim için de çok iyi oldu oyalanması fisher price in yagmur ormani delux serisinden aldim

Selam kizceler ben oyun halisi aldim yeni ve cok dikkatini cekti yarim saattir oynuyor :) benim için de çok iyi oldu oyalanması fisher price in yagmur ormani delux serisinden aldim
Selam canım ben de dün inst baktım bir tane beğendim ama fiyatı çok pahalı geldi 299 tl yazıyordu. Sen kaça aldın acaba canım?

Benim kızım çok hareketli eli ayağı durmuyor Maasallah kıpır kıpır dikkatini çeksin diye çıngıraklı çoraplar ve bileklikler sipariş verdim. İnşaAllah dikkatini çeker kızımın. :)

Kızlar iyi akşamlar moralim çok bozuk benim kız çok az emiyordu 15 gün önce tartırmıştım 5.600 idi bugün tekrar gittim hemde doktorla görüşürüm dedim ve benim kız 15 günde sadece 100 grm almış doktor mamaya başla dedi bende gittim sağım pompası aldım hemen mamaya başlamak istemiyorum 15 günde hem sağıp hem emzirecem bakalım o zaman ne kadar kilo almış olacak yaaa mamaya başlamak istemiyorum önerileriniz varsa mutlaka yazın lütfennnn

Canım emmemesinin bir sebebi var mı benim kızım da bir ara beni reddetti 5 6 saatte 5 dk filan anca emiyordu ağlaya ağlaya o da. Doktora götürdük eşimle kulakları enfeksiyon kapmış antibiyotik başlattı doktor. Bir de dilinin üstü pamukcuk olduğu için doktorumuz bu da emmeyi reddetmek için bir sebep dedi onun içinde bir ilaç verdi sonra düzeldi çok şükür. İstersen başka bir doktora götür canım kızını.

Benimki de 20 gunde 300 gr almis.3 aylik 6 kilo yani.ama bizr bisey demediler

Biberon kullanmamaya çalış canım çok çabuk alışıp memeyi bırakıyorlar

Cnm aslında geçen hafta kulağında bi koku vardı acaba kulağımı ağrıyor diye götürdüm doktora bişey YÖK dedi doktor dilinde görünen bişey yokkk ya çok üzülüyorum sütüm varken böyle olmasına Cuma günü başka bi bi doktora götürecek inşallah bırakmaz memeyi

ondan ben de aldım ama çok az ses çıkıyor ya benim oğlan çok anlamadı :)))

Canım gerekirse mamayı siringayla ver inatla uğraş memeni ver baktın olmuyor nasip de üzme kendini

Cnm şı
Biberon kullanmamaya çalış canım çok çabuk alışıp memeyi bırakıyorlar
rıngayla denedim çok ağlıyor bende istemiyorum biberonu kaşıkla vericek çay kaşığıyla yapacak bişey YÖK çok istiyorum emmesini ama elimden bişey gelmiyor

Kızlar bu arada mama verenler ya da memeti sağıp verenler kaç saate bir ve ne kaç cc veriyorsunuz

Canım gerekirse mamayı siringayla ver inatla uğraş memeni ver baktın olmuyor nasip de üzme kendini
Cnm sütümü sağdım şırıngayla çok ağladı çay kaşığıyla denilen bi de olmazsa yapacak biley yok.. büyük kızım 7 ay emmişti bunda da diyordum istedin 5 yaşına kadar yine emziririm ama olmayacak heralde

ya bu çocuk beni kalpten götürecek neredeyse her emmesinde süt gezine kaçıyor zor topluyor nefesini
Canım sütün tazyikli mi geliyor yani bebeğinin yutmasindan anlarsın yutkunurken ses gelir eğer öyleyse genzine bu sebepten kaçıyor olabilir hızlı hızlı çekince benim kızımın da genzine kaçıyordu ilk zamanlar doktor emzirmeden önce fazla sütü sağ demişti ben sağamadım pompam yoktu senin varsa 2 3 dk sağ istersen belki işe yarar.

Her şey nasip canım benim büyük kızımda 5 ay emdi sonra mama kullandım çok üzüldüm ama nasip olmadı emzirmek şimdide çok dua ediyorum emsin beni diye inşaAllah senin kızında benim kızımda bütün bebeklerde annelerinin sütünü doya doya emerler canım.

Hiç dikkat ettin mi belki atak döneminde olabilir bebişin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…