- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.057
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #46.401
Sağmak 1 saati buluyor ve bu sürede bebeği oyalayacak kimse yok yanmda eşim çalışırken. Çok az sağabiliyorum ben. Tuvalete gitmeme bile izin vermiyor kızım göremedş mi ağlıyor, sürekli kucakta ve gezer durumda olmak istiyor. Uykusu da bozuldu.Ben 1 hafta o edsyle uğraştm ama asla kabul etmedi mememi gördüğü an çığlık atar oldu çocuk inşallah seninki kabul eder. Sütün varken nolur sık sık sağ
İnşallah bulabilirsin canım. Pompalar çok pahalılaşmş.Eskisehire yok canim istanbul ve ankara hep
Selam canım ben de dün inst baktım bir tane beğendim ama fiyatı çok pahalı geldi 299 tl yazıyordu. Sen kaça aldın acaba canım?Selam kizceler ben oyun halisi aldim yeni ve cok dikkatini cekti yarim saattir oynuyor :) benim için de çok iyi oldu oyalanması fisher price in yagmur ormani delux serisinden aldim
Canım emmemesinin bir sebebi var mı benim kızım da bir ara beni reddetti 5 6 saatte 5 dk filan anca emiyordu ağlaya ağlaya o da. Doktora götürdük eşimle kulakları enfeksiyon kapmış antibiyotik başlattı doktor. Bir de dilinin üstü pamukcuk olduğu için doktorumuz bu da emmeyi reddetmek için bir sebep dedi onun içinde bir ilaç verdi sonra düzeldi çok şükür. İstersen başka bir doktora götür canım kızını.Kızlar iyi akşamlar moralim çok bozuk benim kız çok az emiyordu 15 gün önce tartırmıştım 5.600 idi bugün tekrar gittim hemde doktorla görüşürüm dedim ve benim kız 15 günde sadece 100 grm almış doktor mamaya başla dedi bende gittim sağım pompası aldım hemen mamaya başlamak istemiyorum 15 günde hem sağıp hem emzirecem bakalım o zaman ne kadar kilo almış olacak yaaa mamaya başlamak istemiyorum önerileriniz varsa mutlaka yazın lütfennnn
Benimki de 20 gunde 300 gr almis.3 aylik 6 kilo yani.ama bizr bisey demedilerKızlar iyi akşamlar moralim çok bozuk benim kız çok az emiyordu 15 gün önce tartırmıştım 5.600 idi bugün tekrar gittim hemde doktorla görüşürüm dedim ve benim kız 15 günde sadece 100 grm almış doktor mamaya başla dedi bende gittim sağım pompası aldım hemen mamaya başlamak istemiyorum 15 günde hem sağıp hem emzirecem bakalım o zaman ne kadar kilo almış olacak yaaa mamaya başlamak istemiyorum önerileriniz varsa mutlaka yazın lütfennnn
Kızlar iyi akşamlar moralim çok bozuk benim kız çok az emiyordu 15 gün önce tartırmıştım 5.600 idi bugün tekrar gittim hemde doktorla görüşürüm dedim ve benim kız 15 günde sadece 100 grm almış doktor mamaya başla dedi bende gittim sağım pompası aldım hemen mamaya başlamak istemiyorum 15 günde hem sağıp hem emzirecem bakalım o zaman ne kadar kilo almış olacak yaaa mamaya başlamak istemiyorum önerileriniz varsa mutlaka yazın lütfennnn
Cnm aslında geçen hafta kulağında bi koku vardı acaba kulağımı ağrıyor diye götürdüm doktora bişey YÖK dedi doktor dilinde görünen bişey yokkk ya çok üzülüyorum sütüm varken böyle olmasına Cuma günü başka bi bi doktora götürecek inşallah bırakmaz memeyiCanım emmemesinin bir sebebi var mı benim kızım da bir ara beni reddetti 5 6 saatte 5 dk filan anca emiyordu ağlaya ağlaya o da. Doktora götürdük eşimle kulakları enfeksiyon kapmış antibiyotik başlattı doktor. Bir de dilinin üstü pamukcuk olduğu için doktorumuz bu da emmeyi reddetmek için bir sebep dedi onun içinde bir ilaç verdi sonra düzeldi çok şükür. İstersen başka bir doktora götür canım kızını.
ondan ben de aldım ama çok az ses çıkıyor ya benim oğlan çok anlamadı :)))Selam canım ben de dün inst baktım bir tane beğendim ama fiyatı çok pahalı geldi 299 tl yazıyordu. Sen kaça aldın acaba canım?
Benim kızım çok hareketli eli ayağı durmuyor Maasallah kıpır kıpır dikkatini çeksin diye çıngıraklı çoraplar ve bileklikler sipariş verdim. İnşaAllah dikkatini çeker kızımın. :)
ama 15 günde 100 grm çok az ayda 600 grm sınır diye biliyorum bizde 2.5 aylığız 5.700 olmuşBenimki de 20 gunde 300 gr almis.3 aylik 6 kilo yani.ama bizr bisey demediler
Canım gerekirse mamayı siringayla ver inatla uğraş memeni ver baktın olmuyor nasip de üzme kendiniCnm aslında geçen hafta kulağında bi koku vardı acaba kulağımı ağrıyor diye götürdüm doktora bişey YÖK dedi doktor dilinde görünen bişey yokkk ya çok üzülüyorum sütüm varken böyle olmasına Cuma günü başka bi bi doktora götürecek inşallah bırakmaz memeyi
Belki ayları küçük ya ondan anlamıyordur canım siparişim daha gelmedi ne tepki verecek bilmiyorum kızım kesin şaşkın ördek gibi bakacak yüzümeondan ben de aldım ama çok az ses çıkıyor ya benim oğlan çok anlamadı :)))
rıngayla denedim çok ağlıyor bende istemiyorum biberonu kaşıkla vericek çay kaşığıyla yapacak bişey YÖK çok istiyorum emmesini ama elimden bişey gelmiyorBiberon kullanmamaya çalış canım çok çabuk alışıp memeyi bırakıyorlar
kızlar daha çabuk gelişiyor bence anlayabilir :)) oyuncakların seslerine yeni yeni tepki vermeye başladıBelki ayları küçük ya ondan anlamıyordur canım siparişim daha gelmedi ne tepki verecek bilmiyorum kızım kesin şaşkın ördek gibi bakacak yüzüme
Cnm sütümü sağdım şırıngayla çok ağladı çay kaşığıyla denilen bi de olmazsa yapacak biley yok.. büyük kızım 7 ay emmişti bunda da diyordum istedin 5 yaşına kadar yine emziririm ama olmayacak heraldeCanım gerekirse mamayı siringayla ver inatla uğraş memeni ver baktın olmuyor nasip de üzme kendini
Canım sütün tazyikli mi geliyor yani bebeğinin yutmasindan anlarsın yutkunurken ses gelir eğer öyleyse genzine bu sebepten kaçıyor olabilir hızlı hızlı çekince benim kızımın da genzine kaçıyordu ilk zamanlar doktor emzirmeden önce fazla sütü sağ demişti ben sağamadım pompam yoktu senin varsa 2 3 dk sağ istersen belki işe yarar.ya bu çocuk beni kalpten götürecekneredeyse her emmesinde süt gezine kaçıyor zor topluyor nefesini
İnşaAllah canım benim kızım da aynı ablası oyuncakları gösteriyor kardeşine dikkatli dikkatli onu izliyor ben de onları :)))kızlar daha çabuk gelişiyor bence anlayabilir :)) oyuncakların seslerine yeni yeni tepki vermeye başladı
Her şey nasip canım benim büyük kızımda 5 ay emdi sonra mama kullandım çok üzüldüm ama nasip olmadı emzirmek şimdide çok dua ediyorum emsin beni diye inşaAllah senin kızında benim kızımda bütün bebeklerde annelerinin sütünü doya doya emerler canım.Cnm sütümü sağdım şırıngayla çok ağladı çay kaşığıyla denilen bi de olmazsa yapacak biley yok.. büyük kızım 7 ay emmişti bunda da diyordum istedin 5 yaşına kadar yine emziririm ama olmayacak heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?