- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #47.121
Canım aslında kasma kendini oluruna bırak derim benim kızım da aynı 2 aylik olmadan önce gündüz 2 saat uyur 20 dk kadar uyanik kalır emer sonra 2 saat yine uyurdu akşam 9 a kadar sonra 9 da emzirirdim 12 ye kadar uyurdu uyanınca emzirirdim gece de 1 defa uyanırdı.Kızlar bebeklerinizin uyku durumları ne alemde bizim gece gündüze oranla iyi ama gündüzleri kötü. "Felaket uykusu" diye tabir edilen sorunu yaşıyoruz. Uyusa da 45 dk sonra uyanıyor. O uku da anca sallayarak falan yani zorla.bi de ağzında devamlı biberon olsun istiyor uykuya dalabilmek için. Memede uyyan çocuk çok gördüm de benimki de biberonsuz uyumuyo. Yalancı emziğe de alıştıramadım bi.türlü öğürüp atıyor diliyle itiyor sıpa. uyku eğitimi vermeyi planlıyorum ama 4. Ayı bitirmesini beklemek lazımmış henüz 2.5 aylık. Sizde durumlar nasıl uyku eğtimi fikiriniz var mı
Bizimki bu gunlerde bi alem oldu canim. Gece 2 yada 3 kez kalkiyor emmek icin.Kızlar bebeklerinizin uyku durumları ne alemde bizim gece gündüze oranla iyi ama gündüzleri kötü. "Felaket uykusu" diye tabir edilen sorunu yaşıyoruz. Uyusa da 45 dk sonra uyanıyor. O uku da anca sallayarak falan yani zorla.bi de ağzında devamlı biberon olsun istiyor uykuya dalabilmek için. Memede uyyan çocuk çok gördüm de benimki de biberonsuz uyumuyo. Yalancı emziğe de alıştıramadım bi.türlü öğürüp atıyor diliyle itiyor sıpa. uyku eğitimi vermeyi planlıyorum ama 4. Ayı bitirmesini beklemek lazımmış henüz 2.5 aylık. Sizde durumlar nasıl uyku eğtimi fikiriniz var mı
Sudocrem çok iyi geldi benim oğluma. Soyuluyordu kırmızı kırmızıydı.
Geçende antibiyotik kullandım yine oldu. Düzenli sürünce faydasını gördüm
Benimki emmedigi icin bazen mama yerken uyuyor bazen yataginda salliyorum bazen anakucaginda bakinirken bazen koltukta bakinirken uyuyor standart bir uyuma stilimiz yok simdilikBenimki memede uyuyor. Başka türlü uyutmayi hiç denemedim. Yanlış mı yapıyorum acaba tecrübeli annişler?
Az olan sutum artik iyice gitti son bir haftadir cirpiniyordum yapmadigim kalmadi az da olsa gelsin diye. Dun gogsum biraz sizlar gibi oldu yasasin dedim geliyor mu acaba hevesle sagmaya basladim 15 dk makineyle sagdim 1 damla bile cikmadi ya 1 damla ya 1 damla ne ki ama yok ucu bile islanmadi.
Digerleri en azindan 4 ay anne sutu alabilmislerdi bu yavrumda erken kesildi.
Malesef benim bebek de çekirdek ailesi dışında başka insan başka ortam görmekten keyif almadı. Avm beya açık havayı seviyo ama kapalı ev ortamı ve ilgi gösteren insanlar olunca ağlıyor uzun saatlerBenim oynatmama az kaldi.
Bir bebek nasil her defasinda boyle deli gibi aglar anlamiyorum.
Annemlere her gidisimde cocuk aglamaktan helak oluyo.
Hemde hic durmadan agliyor.
Eve gelince tatli tatli guluyo duruyo.
Haftada 1 anneme gidiyom ondada kalkip geri geliyoz agladigi icin.napcami sastim .
Bu gidisle eve kapaticam bebegimi dursun evde kış boyu.burnumdan getiriyo yoksa
Canım geçmiş olsun benim doktorum bana sen ne kadar maske taksanda illaki bir yolunu bulur o virüs demişti ben de maske takarak emzirdim ama kızım hasta olmuştu zaten bir eve grip girdimi herkesi sıradan geçirir canım kendine hata bulma.Kızlar uyumayan var mi maalesef bizden kızına hastalık geçti ne kadar ugrassam da geçti evde herkes hasta oksuryor uyuysmiyir mız muz şuan ilik su verdm boğazını yumusatsin diye ilik bez koydum doktora gitsem ilaç verir mi yada evde yapacağım bir şey var mi çok üzgünümşuan bende hastayım ama kendimi unuttum o daha çok küçük ilerlerse öksürük
Çok sağol canım bakıyım hemenTeRaPi oRDusU 03 bak bu ürünleride inceleyebilirsin. Mühendisinoğlu diye bir sayfada içeriğinde zararlı şeyler olmayan yada masum olan ürünleri araştırıyor. Sudocremde varmış bişeler o yüzden bir araştır derim
Sanki bizi anlatmışsınız bire bir aynıCanım aslında kasma kendini oluruna bırak derim benim kızım da aynı 2 aylik olmadan önce gündüz 2 saat uyur 20 dk kadar uyanik kalır emer sonra 2 saat yine uyurdu akşam 9 a kadar sonra 9 da emzirirdim 12 ye kadar uyurdu uyanınca emzirirdim gece de 1 defa uyanırdı.
Şimdi gündüz uykuşu çok düzensiz mesela bi uyuyor 30 dk sonra uyanıyor 2 3 saat uyanik kaliyor sonra uyuyor 50 dk sonra uyanıyor gece de 2 bazen 3 defa emmek için uyanıyor sanırım büyüme atağı dönemi bu dönem. Bir de etrafa algısı çoğaldı bebeklerimizin emerken bile 2 emiyor sonra etrafı izliyor 3 emiyor ablasına bakıyor değişik yani
Uyuyamadığı için agliyor olabilirBenim oynatmama az kaldi.
Bir bebek nasil her defasinda boyle deli gibi aglar anlamiyorum.
Annemlere her gidisimde cocuk aglamaktan helak oluyo.
Hemde hic durmadan agliyor.
Eve gelince tatli tatli guluyo duruyo.
Haftada 1 anneme gidiyom ondada kalkip geri geliyoz agladigi icin.napcami sastim .
Bu gidisle eve kapaticam bebegimi dursun evde kış boyu.burnumdan getiriyo yoksa
Canım az emdiği için olabilir bence.bizimde var kabızlık sorunumuz.zeytinyagi pek işe yaramadi bizde.biogaia aldım ben onun faydası var sankiKızlar kızım beni 4 saatte 1 5 dk emiyor ve kabız zor tuvalet yapıyor maalesef ben müdahale ediyorum çok huysuzlandı artık strese giriyorum2 aylik olana kadar hem gaz hem kakasini çok güzel yapıyordu ne olduysa 2 ay ı bitti 3 den gün almaya başlayınca oldu.
2 ay kontrolümüz de 6250 grm civarıydı bugün tekrar götürdüm hem kabızlık için hem de kilo kontrolü için 6960 grm olmuş kilosu iyi dedi doktor ama kabızlık için sadece zeytinyağı ver dedi ise yarar mı acaba
Canım benim kızımda hasta olacak gibiydi bir ara burnu felan akıyordu hırıltı vardı biraz.ihlamur icirdim ben olmadi çok şükür.bebeklere bi sakıncası yok doktorlarda öneriyo.Kızlar uyumayan var mi maalesef bizden kızına hastalık geçti ne kadar ugrassam da geçti evde herkes hasta oksuryor uyuysmiyir mız muz şuan ilik su verdm boğazını yumusatsin diye ilik bez koydum doktora gitsem ilaç verir mi yada evde yapacağım bir şey var mi çok üzgünümşuan bende hastayım ama kendimi unuttum o daha çok küçük ilerlerse öksürük
Tamam canım deneyexem soğanı oğlumda da yapmıştım faydası vardı çok üzgünüm ya eşim oğlunda hasta ikisi de antibiyotik kullanıyor ama daha da kötüye gidiyorlar ev mikrop yuvası nasıl geçmesin ki ben de sürekli terliyorum ama kendimi unuttum artik kayınvalide geldi oğlu hasta diye bakıyor gelin ne durumda diye soran yok herkesin kendi cani valla bunaldim bende iyice sinirwrim bozuldu dua edin inşallah iyilesirlerCanım geçmiş olsun benim doktorum bana sen ne kadar maske taksanda illaki bir yolunu bulur o virüs demişti ben de maske takarak emzirdim ama kızım hasta olmuştu zaten bir eve grip girdimi herkesi sıradan geçirir canım kendine hata bulma.
Bebeğin çok küçük olduğu için ıhlamur bal zencefil bunları tuketemez ateşini sık sık kontrol et yükselirse üstünü incelt ılık kompleks yap ama mutlaka sabah bir doktora götürün o öksürük zaten ne illet bir şey yapıştı mi insana birakmiyor.
Çok tıkanırsa geceleri yatağının içine ya da bebeğinin yakınında bir yere soğan kesip koy canım inanılmaz etkili benim kızlarım öksürmeye tıkanmaya başladığı an gece soğan koyuyorum yarım saatte etki etmeye başlıyor. Sen yine de mutlaka doktora git canım. Birde soğanı kestiğin yer açıkta kalsın canım hayata ki mikropları emiyor hergün taze koy odaya ve o soğanları çöpe at.
Ne kadar verdin canım ıhlamuruCanım benim kızımda hasta olacak gibiydi bir ara burnu felan akıyordu hırıltı vardı biraz.ihlamur icirdim ben olmadi çok şükür.bebeklere bi sakıncası yok doktorlarda öneriyo.
Çok geçmiş olsun canım inşallah bi sıkıntı olmazKizlar cok kotuyum 3gundur agliyorum kan tahlili veriyim dedim plt diye bi deger var o dusuk cikti trombosit degeriymis yani kanamada durmuyomus kan ve arastirma hastanesine sira almaya calisiyorum sira yokbebegim 2bucuk aylik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?