- 11 Temmuz 2017
- 1.302
- 1.174
- 63
- 34
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #47.521
Her mamadan sonra degil gunde 2 kez falan 3 cay kasigi kadarHer mamadan sonra mi veriyorsun canim ne kadar veriyosun doktora sormayi unutmusum ben
Bizde 3.aya girince yaptirdik canim 210 tl nasul bebisin kilosu falanKızlar bugün kontrolümüz vardı.Oglum 3 aylık oldu.Doktorun elinde rota aşısı varmış tavsiye etti bizde yaptırdık.5 ay sonra tekrar yaptırıcaz.Bizden 210 tl aldı doktor eczanelerde de aynı fiyattaymış
Ben vermiyorum. Farketmiyor galiba verenler de vermeyenler de bir sıkıntı yaşamamış.Bebegini mamayla besleyen anneler su veriyimusunuz mama ictikten sonra agzi yapis yapis oluyor bebegimin kuruyo bide napsam bilemedim bi kac kere verdim arastrdgm kadaryka kimi verilir kimi verilmez demis siz ne düşünüyorsunuz
Bebegini mamayla besleyen anneler su veriyimusunuz mama ictikten sonra agzi yapis yapis oluyor bebegimin kuruyo bide napsam bilemedim bi kac kere verdim arastrdgm kadaryka kimi verilir kimi verilmez demis siz ne düşünüyorsunuz
5 ay sonramı canım? Rotanın 6 aya kdr tüm dozlarının yapılması gerekiyo diye okumuştumKızlar bugün kontrolümüz vardı.Oglum 3 aylık oldu.Doktorun elinde rota aşısı varmış tavsiye etti bizde yaptırdık.5 ay sonra tekrar yaptırıcaz.Bizden 210 tl aldı doktor eczanelerde de aynı fiyattaymış
Ben doğumundan itibaren bunu kullanıyorum hiç konak olmadı sana da tavsiye ederim. Kopük formunda. Ayrıca çok bereketli 2 günde 1 banyo yaptırıyorum 3 aydır 1 kutu bitmedi. Vucuduna da uyguluyorum bunugünaydın kızlar beşte uyandımşimdi beyefendi uyudu ama ben uyuyamıyorum tabi :) kafasındaki konaklardan bir türlü kurtulamadım ya
Kilosu 6200 olmuş 3 aylık bebeklere göre biraz fazla dedi boyu normalden biraz kısaymış 58 cm ölçtü doktor.Bakalım mamayı bıraktım artik yoksa çocuk memeyi bırakıcaktı şimdilik sütüm yetiyo gibi inşallah böyle devam ederiz mama vermeye mecbur kalmam umarımBizde 3.aya girince yaptirdik canim 210 tl nasul bebisin kilosu falan
şampuanımız bitmek üzere sıradaki de bu olsun o vakit :)) teşekkür ederim canımEki Görüntüle 2213599
Ben doğumundan itibaren bunu kullanıyorum hiç konak olmadı sana da tavsiye ederim. Kopük formunda. Ayrıca çok bereketli 2 günde 1 banyo yaptırıyorum 3 aydır 1 kutu bitmedi. Vucuduna da uyguluyorum bunu
Yanlış yazmışım canım 3. Ayda bide 5.ayda yapılıyomus yazicaktım yazamamışım :)5 ay sonramı canım? Rotanın 6 aya kdr tüm dozlarının yapılması gerekiyo diye okumuştum
Kilosu 6200 olmuş 3 aylık bebeklere göre biraz fazla dedi boyu normalden biraz kısaymış 58 cm ölçtü doktor.Bakalım mamayı bıraktım artik yoksa çocuk memeyi bırakıcaktı şimdilik sütüm yetiyo gibi inşallah böyle devam ederiz mama vermeye mecbur kalmam umarım
Gunaydin yazdıklarınızı hep okuyorum ama ilk kez yazıyorum, Ekim annesi olmayı beklerken 29 Eylül'de aldım bebeğimi kucağıma, 2800 g oldu, malesef mamayla beslenen bir bebek oldukça üzülüyorum basta Aptamil 1 kullandık durmadan istiyordu iştahı çok iyiydi, yalniz kabız oldu çok sert katı yapitotdu o da bizim uyarmamizla, Dr mama değiştirdirmemi istedi once hipp combiotic kullandık devam edince sorun Aptamil comformil e gectii kendisi iki güne bir yapmaya başladı yalnız bizde hiç açlık aglamssi yok sadece geceleri mızmızlanma sesine uyanıyorum istahi cok azaldi yaklasik bir aydir boyle Dr gittik kilo başına 150 CC dedi buna gore 720 CC içmesi gerekiyor , üç saate bir 90 hazırlıyorum 50 sini içip bırakıyor zorlayarak o da kafasini sağa sola sallayip biberonu çıkarıyor ağzından bı günde toplasaniz 450 CC ancak içiyor hele geceleri daha da zor iciyor oturup ağlıyorum şu son iki haftadir kendini çaresiz yalniz hissediyorum sadece ben bakamiyorim sanki aç kaldığını düşünüyorumsadece mama veren anneler yardimci olurlar mi bana görüşleri ne ayrıca cok gazi var, surkeli bacajlrinni cekiyor mamayı içerken ikiniyor sab simplex kullanıyorduk Dr onu biraktirdi Nurse Harveys şurup verdi birde biogaia kullaniyoruz.
Bende geçen pazardan beri hiç çıkarmamıştım dışarı dün çıktık daha yeni. Henüz oturtmaya cesaret edemedim çok minik geliyor elime omuriliği zarar görür diye korkuyorum 1 ay daha beklicem o yüzden 2 gün sonra 3. Ay bitecek 4 de bitsin bakalım :)Günaydın kizceler nasi gidiyor bebeklerle hayat ya ben bu ara eve kapandım hiç istemediğim sey ama havalar soğudu üşütmesin diye duruyorum. Dün aksamda yıkadım oglumu yikama sonrası rahatlıktan habire gaz cikardi durdu bi de artık gazını atınca gülüyorben yavaştan yanına yastık koyup günde 5 dk oturtmaya çalışıyorum siz deniyor musunuz
Cok tesekkur ederim yardımcı olup cevap verdiğiniz için, bizde başta Aptamil 1 kullandık çok iştahlı bir bebekti, ancak bizfr kabızlık oldu yapamıyordu bir hafta bekledik sonra zeytinyağı ile uyararak yaptırdik çok sert ve katıydı top gibi o yuzden mamayi değiştirdik sizde kabızlık problemi olmadi ama sanırım değil mi, biz suan 70 günlüğuz gaz problemi hala devam ediyor , kilomuz tam 60 gunlukken 4770 di, siz kaç saatte bir ne kadar mama veriyorsunuz?Hoşgeldin arkadaşım benim bebek de 2930 doğmuştu hastaneden çıkarken 2820ydi. Malesef ben de anne sütü veremeyen kabiledenim(( aptamil kullanıyorum her hangi bir doktor önermedi ama annem bende de ablamda da aptamil kullanmış seneler önce. Aile alışkanlığı :))
Gaz sorunu ilk 2 ay bizde de çok oldu. Ayrıca 3 günde bir kaka yapıyodu. Biogaia, sab ve nurweys kullandım değiştirerek. Ayrıca su verdiğim biberona muskat rendeledim. En faydalı olan suya muskat rendelemek oldu açıkçası. Doktora da korka korka sordum kızar diye ama muskata bişey demedi. Şu an gaz sıkıntımız tamamen bitti hatta 2 aylıkkeb sonlandı. Kakayı da ya her gün yapıyor ya da 2 günde bir.
Ayrıca kilo başına 150 cc hiç bi zaman anlayamadığım bişey oldu benim kızım 6 kilo şu an normalde 900cc yemesi lazım ama taş çatlasın 500 anca yiyodur 900 bana çok afaki geliyo. Biraz fazla yedirmeye çalışsam hemen çıkarıyo zaten.
Cok tesekkur ederim yardımcı olup cevap verdiğiniz için, bizde başta Aptamil 1 kullandık çok iştahlı bir bebekti, ancak bizfr kabızlık oldu yapamıyordu bir hafta bekledik sonra zeytinyağı ile uyararak yaptırdik çok sert ve katıydı top gibi o yuzden mamayi değiştirdik sizde kabızlık problemi olmadi ama sanırım değil mi, biz suan 70 günlüğuz gaz problemi hala devam ediyor , kilomuz tam 60 gunlukken 4770 di, siz kaç saatte bir ne kadar mama veriyorsunuz?
Yaaa canım dikkat et lütfen sütün azalmasın Bebiş e yazıkEmziriyorum ama iftar çok erken oluyor
akşam da geç saatlere kadar yiyorum gece de kalkıp bişiler yiyorum 5 tane tuttum çok zor olmDı biraz da sütüm var buzlukta
Bizim de 2. Doz 30 Aralık da yapılacakCanım tekrar edeyim muallak değil kesin bir bilgi.birkaç tanıdık eczacıdan teyit ettirdim.hatta benim oğlum 106 günlük oluyor o gün doktorumuz 104 günlük olana kadar ilk doz yapılmalı demişti.2 doktora sordum 2 gün gecikse sıkıntı olur mu diye.biri olmaz biri olur dedi ama ben 2 gün sonra yani 18 aralıkta yaptırıcam inşallah.
Benimki oturma pozisyonuna kendi gecmeye calisti onu görünce bende bari alıştırayım dedim 98 günlük oglum çok hevesli çabuk büyümeye:)Bende geçen pazardan beri hiç çıkarmamıştım dışarı dün çıktık daha yeni. Henüz oturtmaya cesaret edemedim çok minik geliyor elime omuriliği zarar görür diye korkuyorum 1 ay daha beklicem o yüzden 2 gün sonra 3. Ay bitecek 4 de bitsin bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?