- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #47.541
Cnm çok erken ya lütfen yapma bacakları eğri olur pörçük çüğü batar daha çok küçüklerBenimki oturma pozisyonuna kendi gecmeye calisti onu görünce bende bari alıştırayım dedim 98 günlük oglum çok hevesli çabuk büyümeye:)
Benimki de kısa doğdu 46.7 cm doğmuştu.Aynen saglıklı olsunlarda 1 2 cm den bişey olmazBoy bizim de kısa ilerliyor. 2.5 aylıkken 56 cmydi. Gerçi kısa doğdu bizimki zaten 47 cm. Sağlıklı sıhhatli günleri olsun hepsinin
Bazen iki saatten az bir sürede bile içmiş mamayı, ben ağlamalarini ayirt edemiyorum hala, anlamadım gitti, gündüzde uykusu iyi olan bir bebek bu yüzden uc saatte bir veriyorum ama icmiyor acıkmaz mi bir bebek 40 50 CC hatta bazen 30 içip birakiyor özellikle gece 4 ten gündüz saat 11 e kadar yedi saat hiç içmedigi de oldu, çok ağlayan bir bebekte değil, gece veriyor musunuz peki mama, çok üzülüyorum niye böyle idrar tahlili yaptırdık birşey çıkmadı, mamayı değiştirmeye korkuyorum çünkü bunun dışında hepsi kabız taptı Dr Bebelac ta olabilir sindirimi kolay dedi ne yapacsyapa şaşırdımKabızlık olmadı ama geç yapıyodu. Ben hiç saatlik mama vermedim açıkçası. Genelde ağlama tipinden uyku mu gaz mı açlık mı olduğu ayırt ediliyo biraz biraz. Geçenlerde merak ettiğim için her mama verdiğimde saat ve cc yi not aldım onu paylaşayım seninle bu her gün bu şekilde değil tabi. Dün dışardayken peş peşe 2 kez 120 cc içti mesela eve geldiğimizde fışkırır tarzda kustu. Bugün saat 12 olmasına rağmen sabahtan beri 90 cc yememiştir galiba. Düzeni çok değişken hala bi rutin tutturamadık mama konusunda. Eki Görüntüle 2213662
Bazen iki saatten az bir sürede bile içmiş mamayı, ben ağlamalarini ayirt edemiyorum hala, anlamadım gitti, gündüzde uykusu iyi olan bir bebek bu yüzden uc saatte bir veriyorum ama icmiyor acıkmaz mi bir bebek 40 50 CC hatta bazen 30 içip birakiyor özellikle gece 4 ten gündüz saat 11 e kadar yedi saat hiç içmedigi de oldu, çok ağlayan bir bebekte değil, gece veriyor musunuz peki mama, çok üzülüyorum niye böyle idrar tahlili yaptırdık birşey çıkmadı, mamayı değiştirmeye korkuyorum çünkü bunun dışında hepsi kabız taptı Dr Bebelac ta olabilir sindirimi kolay dedi ne yapacsyapa şaşırdım
Sağol canim ilgilenip cevap verodver için resmen psikolojim bozuldu sütümde olmadığı için annemle aynı şehirdeyiz ilk 40 gün yanımda kaldi şimdi evinde kaliyor yalnızken sanki daha da çaresiz gibiyim durmadan agliyorum mamayı emse bu kadar kötü hissetmicem kendini annem topla kendini diyorGece de veriyorum. O listeme tekrar baktım da o en çok yediği günlerdenmiş yani. Gece 2 kez uyanıyor 60lık hazırlıyorum. Dibinde 20lik 30luk bırakıp uyuya kalıyor her defasında. Mama değiştirmek bence de riskli ama bezlerini takip ederek de doyup doymadığını anlarsın. Zaten 2 ayda gayet iyi kilo almış bebişin bence sen rahat ol her şey yolunda Eki Görüntüle 2213678
Tabiki canım öncelik tabiki bebekYaaa canım dikkat et lütfen sütün azalmasın Bebiş e yazık
Teşekkür ederim mamayi sevmedi bimiyorum ama yaklasik bir kırk gündür bu mamayı veriyoruz mamayı icerken ikiniyor hep alttan gaz yapmak istiyor kafasını sağa sola çevirip biberonu atiyor acaba diyoeum gazdan mi içemiyor, ne zmanz bitecek anlamadım, gece bir 30 CC içip bırakıyor zorlayinca midesi bulanıyor, Dr un verdiği Nurse Harveys şurup u kaşıkla verince kustu hep midesi bulanip, Dr mamaya oarisiryip ver yazmış, hiç faydasi yok gibi çok gazlıBen de cogunlukta mama veriyorum canim. 3 saatte 90 cc bazen 120 cc iciyor kizim.saatte 1 olcek olarak ayarliyorum genelde yetmesse 1 olcek daha yapiyorum ustune.
Canım belkide aşırı iştahlı değildir onlarda bizim gibi yani canı istemiyordur aç olsa mutlaka yer sen strese girme bide biz stres yaptıkça inadına yemiyorlar büyük oğlum bazen hiç yemiyor acıkınca mecbur yiyorSağol canim ilgilenip cevap verodver için resmen psikolojim bozuldu sütümde olmadığı için annemle aynı şehirdeyiz ilk 40 gün yanımda kaldi şimdi evinde kaliyor yalnızken sanki daha da çaresiz gibiyim durmadan agliyorum mamayı emse bu kadar kötü hissetmicem kendini annem topla kendini diyor
Sağol canim ilgilenip cevap verodver için resmen psikolojim bozuldu sütümde olmadığı için annemle aynı şehirdeyiz ilk 40 gün yanımda kaldi şimdi evinde kaliyor yalnızken sanki daha da çaresiz gibiyim durmadan agliyorum mamayı emse bu kadar kötü hissetmicem kendini annem topla kendini diyor
Teşekkür ederim desteğiniz için çoğu zaman ağlayarak veriyorum mamasını, çünkü herşeyi kafaya takat olduk mesela gündüz uykularida iyi iki saat uyuyor mamasını içip tekrar bir iki saat uyuyor bu kadar uyuması normal mi diyorum gunduz uyusa bir dert uyumasa bir dert ilk cocuk olunca elim ayagima dolanıyorCanım belkide aşırı iştahlı değildir onlarda bizim gibi yani canı istemiyordur aç olsa mutlaka yer sen strese girme bide biz stres yaptıkça inadına yemiyorlar büyük oğlum bazen hiç yemiyor acıkınca mecbur yiyor
sende rahat ol
Teşekkür ederim mamayi sevmedi bimiyorum ama yaklasik bir kırk gündür bu mamayı veriyoruz mamayı icerken ikiniyor hep alttan gaz yapmak istiyor kafasını sağa sola çevirip biberonu atiyor acaba diyoeum gazdan mi içemiyor, ne zmanz bitecek anlamadım, gece bir 30 CC içip bırakıyor zorlayinca midesi bulanıyor, Dr un verdiği Nurse Harveys şurup u kaşıkla verince kustu hep midesi bulanip, Dr mamaya oarisiryip ver yazmış, hiç faydasi yok gibi çok gazlı
Biliyorum ki canım surup verdi dediğin gibi uykusu iyi, uyanıkken ikinip duruyor ama , damlası nasil size iyi gelmis miydi birde onu mu alıp denesemCanım hayverysin neden şurubunu yazdı anlamadım bize damla vermişti . Dediğin gibi gazı olduğu için de yemek yemiyo olabilir dicem ama gazı olan çocuk uyumaz çok ağlar seninki sakin maşallah bence mizacı gereği iştahlı olmayabilir :)
Biliyorum ki canım surup verdi dediğin gibi uykusu iyi, uyanıkken ikinip duruyor ama , damlası nasil size iyi gelmis miydi birde onu mu alıp denesem
Bizde arada mama veriyoruz ama her zaman tamamini bitirmiyo bazen bi iki yudum alip birakiuo bende israr etmiyorum bazen de hepsini bitirip sonra agliyo yedigi hep esit olcak diye bisey yok bence kendini uzme kilosu iyiyse uyaniknoldugunda keyifliyse sorun yapmaTeşekkür ederim desteğiniz için çoğu zaman ağlayarak veriyorum mamasını, çünkü herşeyi kafaya takat olduk mesela gündüz uykularida iyi iki saat uyuyor mamasını içip tekrar bir iki saat uyuyor bu kadar uyuması normal mi diyorum gunduz uyusa bir dert uyumasa bir dert ilk cocuk olunca elim ayagima dolanıyor
Benimki de babasına konuşuyor bana gülüyor falan ama babasına resmen konuşmaya çalışıyor bide utanıp suratını kapatıyor :)Kizlar bebekleriniz evinizi tanimaya basladi mi ?
Bizimki disarda hic gulmuyo surekli uyuyo ama evde agucuklar havada ucusuyo
Bide sadece babasiyla bana konusuyo sirinlik yapiyo cekingen bi cocuk olcak galiba :)
Canım ilk 4-5 aybebrkler çok uyuyor bu da sonra günde ikiye düşer uyku 6 aydan sonraTeşekkür ederim desteğiniz için çoğu zaman ağlayarak veriyorum mamasını, çünkü herşeyi kafaya takat olduk mesela gündüz uykularida iyi iki saat uyuyor mamasını içip tekrar bir iki saat uyuyor bu kadar uyuması normal mi diyorum gunduz uyusa bir dert uyumasa bir dert ilk cocuk olunca elim ayagima dolanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?