2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Boy bizim de kısa ilerliyor. 2.5 aylıkken 56 cmydi. Gerçi kısa doğdu bizimki zaten 47 cm. Sağlıklı sıhhatli günleri olsun hepsinin
Benimki de kısa doğdu 46.7 cm doğmuştu.Aynen saglıklı olsunlarda 1 2 cm den bişey olmaz

Bazen iki saatten az bir sürede bile içmiş mamayı, ben ağlamalarini ayirt edemiyorum hala, anlamadım gitti, gündüzde uykusu iyi olan bir bebek bu yüzden uc saatte bir veriyorum ama icmiyor acıkmaz mi bir bebek 40 50 CC hatta bazen 30 içip birakiyor özellikle gece 4 ten gündüz saat 11 e kadar yedi saat hiç içmedigi de oldu, çok ağlayan bir bebekte değil, gece veriyor musunuz peki mama, çok üzülüyorum niye böyle idrar tahlili yaptırdık birşey çıkmadı, mamayı değiştirmeye korkuyorum çünkü bunun dışında hepsi kabız taptı Dr Bebelac ta olabilir sindirimi kolay dedi ne yapacsyapa şaşırdım

Gece de veriyorum. O listeme tekrar baktım da o en çok yediği günlerdenmiş yani. Gece 2 kez uyanıyor 60lık hazırlıyorum. Dibinde 20lik 30luk bırakıp uyuya kalıyor her defasında. Mama değiştirmek bence de riskli ama bezlerini takip ederek de doyup doymadığını anlarsın. Zaten 2 ayda gayet iyi kilo almış bebişin bence sen rahat ol her şey yolunda

Sağol canim ilgilenip cevap verodver için resmen psikolojim bozuldu sütümde olmadığı için annemle aynı şehirdeyiz ilk 40 gün yanımda kaldi şimdi evinde kaliyor yalnızken sanki daha da çaresiz gibiyim durmadan agliyorum mamayı emse bu kadar kötü hissetmicem kendini annem topla kendini diyor

Ben de cogunlukta mama veriyorum canim. 3 saatte 90 cc bazen 120 cc iciyor kizim.saatte 1 olcek olarak ayarliyorum genelde yetmesse 1 olcek daha yapiyorum ustune.
Teşekkür ederim mamayi sevmedi bimiyorum ama yaklasik bir kırk gündür bu mamayı veriyoruz mamayı icerken ikiniyor hep alttan gaz yapmak istiyor kafasını sağa sola çevirip biberonu atiyor acaba diyoeum gazdan mi içemiyor, ne zmanz bitecek anlamadım, gece bir 30 CC içip bırakıyor zorlayinca midesi bulanıyor, Dr un verdiği Nurse Harveys şurup u kaşıkla verince kustu hep midesi bulanip, Dr mamaya oarisiryip ver yazmış, hiç faydasi yok gibi çok gazlı

Canım belkide aşırı iştahlı değildir onlarda bizim gibi yani canı istemiyordur aç olsa mutlaka yer sen strese girme bide biz stres yaptıkça inadına yemiyorlar büyük oğlum bazen hiç yemiyor acıkınca mecbur yiyor
sende rahat ol

Ben seni çok iyi anlıyorum ben de emmemesinin bana yaşattığı mutsuzluğu 2 ay yaşadım.. geceleri yatağa yatar saatlerce emebilmesi için yöntemler metodlar arardım saatlerce. Gitmediğim konuşmadığım emzirme danışmanı kalmamıştır belki... ne zaman öksürse hapşursa süt veremediğime bağlıyodum. Tam depresyon halindeydim. en son annem beni ayıktırdı ya hasta bi kızın olsaydı ya başka sorunlar olsaydı dedi o zaman da emziremediğine mi yanacaktın kendine gel artık dedi.. gerçekten ne kadar nankörüz ne kadar iyinin farkına varamıyoruz şükredemiyoruz.. dışardan ne deseler desinler bi anne dilediği gibi emziremeyince illaki bu kafayı yaşıyor.

Neticede mama zehir değil o kendi doyduğu kadar besleniyodur ben eminim çünkü kilo alımı bu kdr iyi olmazdı beslenemese

Teşekkür ederim desteğiniz için çoğu zaman ağlayarak veriyorum mamasını, çünkü herşeyi kafaya takat olduk mesela gündüz uykularida iyi iki saat uyuyor mamasını içip tekrar bir iki saat uyuyor bu kadar uyuması normal mi diyorum gunduz uyusa bir dert uyumasa bir dert ilk cocuk olunca elim ayagima dolanıyor

Canım hayverysin neden şurubunu yazdı anlamadım bize damla vermişti . Dediğin gibi gazı olduğu için de yemek yemiyo olabilir dicem ama gazı olan çocuk uyumaz çok ağlar seninki sakin maşallah bence mizacı gereği iştahlı olmayabilir :)

Biliyorum ki canım surup verdi dediğin gibi uykusu iyi, uyanıkken ikinip duruyor ama , damlası nasil size iyi gelmis miydi birde onu mu alıp denesem

Biliyorum ki canım surup verdi dediğin gibi uykusu iyi, uyanıkken ikinip duruyor ama , damlası nasil size iyi gelmis miydi birde onu mu alıp denesem

Ya ben biogaiayı sabı ve harveysi karışık veriyodum gün içinde bi damla biogaia bi damla sab falan gibi.. hangisi iyi geldi bilmiyorum o yüzden :) yine de en iyisi suyuna muskat rendelemek olduğu kanısındayım daha suyu içerken pıtıt pıtır atıyo alttan

Bizde arada mama veriyoruz ama her zaman tamamini bitirmiyo bazen bi iki yudum alip birakiuo bende israr etmiyorum bazen de hepsini bitirip sonra agliyo yedigi hep esit olcak diye bisey yok bence kendini uzme kilosu iyiyse uyaniknoldugunda keyifliyse sorun yapma

Kizlar bebekleriniz evinizi tanimaya basladi mi ?
Bizimki disarda hic gulmuyo surekli uyuyo ama evde agucuklar havada ucusuyo
Bide sadece babasiyla bana konusuyo sirinlik yapiyo cekingen bi cocuk olcak galiba :)

Kizlar bebekleriniz evinizi tanimaya basladi mi ?
Bizimki disarda hic gulmuyo surekli uyuyo ama evde agucuklar havada ucusuyo
Bide sadece babasiyla bana konusuyo sirinlik yapiyo cekingen bi cocuk olcak galiba :)
Benimki de babasına konuşuyor bana gülüyor falan ama babasına resmen konuşmaya çalışıyor bide utanıp suratını kapatıyor :)

Canım ilk 4-5 aybebrkler çok uyuyor bu da sonra günde ikiye düşer uyku 6 aydan sonra
Tabi bebeğin uykucuda olabilir
İlk bebek ondan böylesin sen de
rahat ol buraya gelsin tecrübeliler yardım eder ben de ilk Bebek'te buradan çok yardım aldım o kendi kendime hep telkin veriyordum sakin olmak için öyle ya da böyle büyüyorlar sen elinden geleni yap unutma bebeğimiz de bir birey ve onunda istekleri var istemedikleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…