- 26 Mayıs 2017
- 1.028
- 1.840
- 83
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #47.561
Manasına bir iki damla zeytinyağı damlatCok tesekkur ederim yardımcı olup cevap verdiğiniz için, bizde başta Aptamil 1 kullandık çok iştahlı bir bebekti, ancak bizfr kabızlık oldu yapamıyordu bir hafta bekledik sonra zeytinyağı ile uyararak yaptırdik çok sert ve katıydı top gibi o yuzden mamayi değiştirdik sizde kabızlık problemi olmadi ama sanırım değil mi, biz suan 70 günlüğuz gaz problemi hala devam ediyor , kilomuz tam 60 gunlukken 4770 di, siz kaç saatte bir ne kadar mama veriyorsunuz?
Baştan beri yaptik sabah öğle akşam mamalarina bir cay kasigi ekledik dr önerisi ile ama hala kabizligi devam etti en son Aptamil in gaz ve kabizlik icin olan comformil mamasini kullanmaya başlayınca iki ya da üç günde bir kez yapmaya başladı, tek sıkıntı mamanin kıvamı çok yogun hic sevmedim su biraz ılık olsun tortulu kalıyorManasına bir iki damla zeytinyağı damlat
Bebegini mamayla besleyen anneler su veriyimusunuz mama ictikten sonra agzi yapis yapis oluyor bebegimin kuruyo bide napsam bilemedim bi kac kere verdim arastrdgm kadaryka kimi verilir kimi verilmez demis siz ne düşünüyorsunuz
Günaydın kizceler nasi gidiyor bebeklerle hayat ya ben bu ara eve kapandım hiç istemediğim sey ama havalar soğudu üşütmesin diye duruyorum. Dün aksamda yıkadım oglumu yikama sonrası rahatlıktan habire gaz cikardi durdu bi de artık gazını atınca gülüyorben yavaştan yanına yastık koyup günde 5 dk oturtmaya çalışıyorum siz deniyor musunuz
Senin bebegin ne kadarlık canım, benim sıkıntım hiç acikmamış gibi yememesi, dört beş saat geçsede 90 CC yı zor bitiyor, çoğu zaman 40 50 içip bırakıyor zoraki içiyor sanki 70 günlük olduk bizSlm kizlar
Bu sabah uyandigimizda yatagin kenarina oturdum kalkmadan once kizim gordu beni hemen gulmeye basladi. Aramizda 1 mt kadar mesafe vardi.
1 aylik oldugu zamanlar mamadan sonra yarim cay kasigi veriyordum cunku agzi pamukcuk olmustu. O gectikten sonra vermedim bir daha ama verilebilir mamalardan sonra 1 cay kasigi bence.
Aman cnm daha erken oturtmak icin en erken 5. Ayini doldurmasi lazim oturtmaya baslamak icin. Daha kalca kemikleri tam gelismedi ileride sikinti olur.
T tuanadereli cnm bende sadece mama veriyorum. 3 - 4 saat araliklarla veriyorum. Ac kalmasin diye hep 4 olcek hazirliyorum bazen bitiriyor bazen 1 olcek kadar bazende yarim olcek kadar kaliyo. Bazen cok uykusu geldiginde 2 olcek icin uyuyup kaliyor o zaman bir sonraki beslememde 5 olcek hazirliyorum.
Merhaba bayanlar. Kanguru kullanan var mi? Ben kullanmaya basladim. Günde 15-20 dakika icinde tutuyorum yenidogan aparatiyla. Bir gün dısarı çıktık. 1 saat civari kangurudaydi. Uyudu hatta :) Ama yenidoğan aparatı bizi bunaltıyor biraz. Onsuz da kullanmaya korkuyorum. Cok pratik ve keyifli kanguru. Kullananlarla fikir alişverisinde bulunmak istiyorum. 89 günlüğüz.
Ben wrap sling kullanıyorum çok güzel gerçekten karnımdaki gibi hissediyorum kesinlikle çok güzel bir his oluyor azayım cenin pozisyonunda oluyor içinde hatta bebeğini giymek tabiri kullanılıyor İngilizce :)Merhaba bayanlar. Kanguru kullanan var mi? Ben kullanmaya basladim. Günde 15-20 dakika icinde tutuyorum yenidogan aparatiyla. Bir gün dısarı çıktık. 1 saat civari kangurudaydi. Uyudu hatta :) Ama yenidoğan aparatı bizi bunaltıyor biraz. Onsuz da kullanmaya korkuyorum. Cok pratik ve keyifli kanguru. Kullananlarla fikir alişverisinde bulunmak istiyorum. 89 günlüğüz.
Bende kullanıyorum hava güzel oldukça. Hemen uyuyor oğlum. Ama aparatla kullanılmıyor benimki yenidoğana uyumlu.Merhaba bayanlar. Kanguru kullanan var mi? Ben kullanmaya basladim. Günde 15-20 dakika icinde tutuyorum yenidogan aparatiyla. Bir gün dısarı çıktık. 1 saat civari kangurudaydi. Uyudu hatta :) Ama yenidoğan aparatı bizi bunaltıyor biraz. Onsuz da kullanmaya korkuyorum. Cok pratik ve keyifli kanguru. Kullananlarla fikir alişverisinde bulunmak istiyorum. 89 günlüğüz.
Senin bebegin ne kadarlık canım, benim sıkıntım hiç acikmamış gibi yememesi, dört beş saat geçsede 90 CC yı zor bitiyor, çoğu zaman 40 50 içip bırakıyor zoraki içiyor sanki 70 günlük olduk biz
Bende ilk kizimda almistim 5.5 sene once onu buyuttum 2.yi buyuttum sira 3.de insallah. Hatta biraz daha buyuduklerinde kayinvalidem sirtina sariyordu. Bende ogrenmistim ondan arada bende sarardim rahat oluyor.Ben wrap sling kullanıyorum çok güzel gerçekten karnımdaki gibi hissediyorum kesinlikle çok güzel bir his oluyor azayım cenin pozisyonunda oluyor içinde hatta bebeğini giymek tabiri kullanılıyor İngilizce :)
Buzdolabındaki anne sütü dışarda ısıtıldıktan sonra bebeğe verildiğinde kalan süt biberonla tekrar buzdolabına konup sonra 2. Kez ısıtılıp tekrar kullanılır mı? Biraz karışık oldu ama kısacası anne sütü 24 saat içinde ısıtma / buzdolabı / ısıtma / buzdolabı yapılabilir mi :)
Oturtmak için çok erken.Günaydın kizceler nasi gidiyor bebeklerle hayat ya ben bu ara eve kapandım hiç istemediğim sey ama havalar soğudu üşütmesin diye duruyorum. Dün aksamda yıkadım oglumu yikama sonrası rahatlıktan habire gaz cikardi durdu bi de artık gazını atınca gülüyorben yavaştan yanına yastık koyup günde 5 dk oturtmaya çalışıyorum siz deniyor musunuz
Benim kız civelek olacak herkese gülüyo :)Kizlar bebekleriniz evinizi tanimaya basladi mi ?
Bizimki disarda hic gulmuyo surekli uyuyo ama evde agucuklar havada ucusuyo
Bide sadece babasiyla bana konusuyo sirinlik yapiyo cekingen bi cocuk olcak galiba :)
6 Eylül'de 3 ayımız doldu. Kontrol de doktorumuz artık uyku eğitimine yavas yavas geçmenizi söyledi. Haklı da. Yoksa ileride çok zorlu günler olacak. Şuan gündüz uykumuz neredeyse yok. Kucağında ve memede uyuyor ancak. Sırf gündüz de uyusun büyüsün diye 2 saat kıpırdamadan durduğum oluyordu. Yanlış yapmışım. Bakalım nasıl alistiracagim kucaksiz memesiz uyumayı
Olmaz diye biliyorum dökülmesi gerekir. parça parça ver canım. Yarısı dolapta kalsın yarısını ısıt.Buzdolabındaki anne sütü dışarda ısıtıldıktan sonra bebeğe verildiğinde kalan süt biberonla tekrar buzdolabına konup sonra 2. Kez ısıtılıp tekrar kullanılır mı? Biraz karışık oldu ama kısacası anne sütü 24 saat içinde ısıtma / buzdolabı / ısıtma / buzdolabı yapılabilir mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?