- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #48.101
Huzursuzluk yoksa oldugunu dusunmuyorum kizim cok huzursuz surekli agliyor 0 uykuMerhaba cnm. Biz de şuan net bişey yok şüphe var.
Mukuslu kaka ara ara
Burnunu gözünü kaşıma genellildg
Karın gurultusu ve ara ara olup geçen kızarıklıklar var.
Kilo alımında problem olmadığı ve genel halinde huzursuzluk olmadığı için diyet yapmıyorum.
Ama Rota aşısı yaptırmadik alerji şüphesi olduğu için.
Benimdme mamayı icmek istemiyordu vucudu isilik gibiydi bir ara şüphelenmistim son gittiğim prof eger öyle olsaydı senin çok uykusuz yorgun olman gerekirdi dedi besin alerjisi olan bebek uyumaz aglar sürekli demişti bizde uyku problemi yokMerhaba cnm. Biz de şuan net bişey yok şüphe var.
Mukuslu kaka ara ara
Kilo alımında problem olmadığı ve genel halinde huzursuzluk olmadığı için diyet yapmıyorum.
Eltim yaşadı çok sıkı diyet yaptı azıcık diyeti bozsa kaka yeşil ve kanlı oluyor vücutta döküntü çıkıyordu süt ürünleri inek Eti hiç bişey yemiyordu emzirmeyi bırakınca yedi daha sonraları yavaş yavaş kızına vermeye başladıMerhaba kızlar
Bebeginde besin alerjisi olan var mi
Kuzumda inek sütü alerjisi dediler sadece anne sütü alıyor o yüzden ben diyet yapıyorum sut ve sütün girdiği hiçbirşeyi yemiyorum kızım daha iyiydi 2 gündür çok ağlıyor tahin yemeye başladım 2 gündür sanirim oda alerji yaptı 15 tatilde çocuk alerjiye goturucem bu durumu yasayan var mi aranizda
Ben de öyleyim canım hep bişiler istiyor ben de biraz yiyorum çok yeme isteği varsa turşu suyu içiyorum ekşi şeyler yiyorum turşu falan.Kızlsr inanılmaz ötesi
İştahlıyım gebeliktem fazla aldım napacam iştah çok açıkcnm sürekli yemek istio
Gece oluyor bazen, gündüz de düzgün uykusu yok. Ama öyle ağlaması yok cnm. Instagram'da alerjideneymis diye bir anne var onu takip etmeni öneririm cnm. Tahin yediğinde de huzursuz oldu demişsin o zaman çoklu besin alerjisi olabilir deneye deneye bulacaksın ve bir yere süre sonra geçip gidecek inşallah.Huzursuzluk yoksa oldugunu dusunmuyorum kizim cok huzursuz surekli agliyor 0 uyku
Dun gittim bende o da şuan için endişelenecek bir şey yok kaka da kan, gecmeyen egzama, kilo alımında problem görürsek sana süt urunlerini bıraktıririz dedi.Benimdme mamayı icmek istemiyordu vucudu isilik gibiydi bir ara şüphelenmistim son gittiğim prof eger öyle olsaydı senin çok uykusuz yorgun olman gerekirdi dedi besin alerjisi olan bebek uyumaz aglar sürekli demişti bizde uyku problemi yok
Karbonhidrat yeme canım. Proteine ağırlık ver,karbonhidratın kilodan başka bişeye yaradığı yok.Kızlsr inanılmaz ötesi
Bende oylyim canım ekmek yemeyin diyorum kendimi tatlı yerken buluyorum 80 kiloyum aynaya bilmiyorum dolaptaki kıyafetlerin duruyor sınırın bozuluyor sistikce sisiyorum iki çocukla sıcak corba içmek çok zor atıştırma hızlı yemek yeme boyle daha çok kilo alıyorumKızlsr inanılmaz ötesi
Canim benim oglumda dau var bunlar ben yaptirdim ne sakincasi varmis rotayi yaptirmaninMerhaba cnm. Biz de şuan net bişey yok şüphe var.
Mukuslu kaka ara ara
Canım alerjisi olanlara yapılmıyor bu aşı. Arkadasmin bebeğinde alerji olduğu bilinmeden yaptırıldı çocuk sürekli kusmaya ve yeşil kaka yapmaya başladı, kilo alımı durdu. Huysuz bir bebek oldu çıktı. Üstelik böyle olunca aşının ikinci dozu yapılmıyor dolayısıyla birinci dozu boşuna yaptırmış oldu. Tabi bir ihtimal bu. Olmayabilir de. Doktora sordum çok önemli bir aşı mi diye. İshalin bir türüne karşı %80 koruma sağlıyor dedi. İlla yapılması gereken bir aşı değil dedi. Bu virüsü kaparsa en kotu ihtimal hastanede serum takviyesi yapılıyormus.Canim benim oglumda dau var bunlar ben yaptirdim ne sakincasi varmis rotayi yaptirmanin
Biz yasadik daha yeni yeni duzeliyoruz. Bebegimin kakasi yesile çaliyordu once ben bilemedim tabi sordugum herkes usutmustur dedi bende uzerinde durmadim. Sonrasinda bebegimde huzursuzluklar basladi kakasi mukuslu gelmeye basladi. Kaka tahlili yaptirdik gizli kan pozitif cikti o gun fiskirarak kusmalarimiz basladi. Doktor sivi kaybi olabilir diyerekten serum takti kuzum perisan oldu aglamaktan sesi kisildi. Cok zor bir donemdi alerji testi negatif cikti 3 tup kan aldilar.doktor yatis yapmamiz lazim dedi Biz artik bebegimize eziyet etmeye dayanamayarak doktor degistirdik. Yeni doktorumuz bu besin alerjisi negatifte olsa olabilir dedi ben diyet yaptim 15 gun icinde sut urunleri ve yumurta bulunan hic bir sey yemedim her yedigimi icindeki malzemeler ile not aldim (örn. Simit yediysem un su maya susam pekmez gibi not aldim) 10 gun sonunda normale donduk. Doktor diyeti yavas yavas acalim dedi peynirle basladik yogurttayim bu hafta yine hafiften mukus olur gibi surekli takipteyim neye alerjisi oldugunu hala bulamadim canim.Merhaba kızlar
Kuzumda inek sütü alerjisi dediler sadece anne sütü alıyor o yüzden ben diyet yapıyorum sut ve sütün girdiği hiçbirşeyi yemiyorum kızım daha iyiydi 2 gündür çok ağlıyor tahin yemeye başladım 2 gündür sanirim oda alerji yaptı 15 tatilde çocuk alerjiye goturucem bu durumu yasayan var mi aranizda
Canim bir anda mi ortaya çıktı basta huysuzlugu yokmuydu uykusu nasildi, bizimde kaka iki haftadır yesilimsi mukus falan yok ama taktım kafaya bu araBiz yasadik daha yeni yeni duzeliyoruz. Bebegimin kakasi yesile çaliyordu once ben bilemedim tabi sordugum herkes usutmustur dedi bende uzerinde durmadim. Sonrasinda bebegimde huzursuzluklar basladi kakasi mukuslu gelmeye basladi. Kaka tahlili yaptirdik gizli kan pozitif cikti o gun fiskirarak kusmalarimiz basladi. Doktor sivi kaybi olabilir diyerekten serum takti kuzum perisan oldu aglamaktan sesi kisildi. Cok zor bir donemdi alerji testi negatif cikti 3 tup kan aldilar.doktor yatis yapmamiz lazim dedi Biz artik bebegimize eziyet etmeye dayanamayarak doktor degistirdik. Yeni doktorumuz bu besin alerjisi negatifte olsa olabilir dedi ben diyet yaptim 15 gun icinde sut urunleri ve yumurta bulunan hic bir sey yemedim her yedigimi icindeki malzemeler ile not aldim (örn. Simit yediysem un su maya susam pekmez gibi not aldim) 10 gun sonunda normale donduk. Doktor diyeti yavas yavas acalim dedi peynirle basladik yogurttayim bu hafta yine hafiften mukus olur gibi surekli takipteyim neye alerjisi oldugunu hala bulamadim canim.
Benim bebişinde yüz bolgesi kuru alın yanaklar kulak arkası, vucudunda birsey yok, kakası yeşil olunca Dr a sormustum süt alerjisi olsa uykusuz olurdu uyumazdi aglardi durmadan dedi ama kakasının yeşil olması hala beni huzursuz ediyor.Bizde egzema durumu da var aslinda ben sadece cildi kuru saniyordum meger egzemaymis. Hala da devam ediyor sanirim ben sut urunleri ve yumurta iceren seyler yedikce devam edecek bu diyette beni cok zorluyor her seyin icinde bir sut urunu veya yumurta oluyor benim beslenme şeklime çok ters bir diyet oldu. Ayrica tahin durumu bizde de var ben bunlari yiyemeyjnce tahin helvaya epey yuklendim iyice huzursuzlanmalari artti
Hangi şikayetle doktora gitmiştiniz canimMerhaba kızlar
Alerji olduğunda rota yapılmıyo mu canımMerhaba cnm. Biz de şuan net bişey yok şüphe var.
Mukuslu kaka ara ara
kakada kan vardı canım nokta ve ipliksi ve huzursuzdu yavrum yüzünde kızarıklık vardı kilo alimida az 3 aylık oldu cuma takibimiz var evde tarttim 5.500Hangi şikayetle doktora gitmiştiniz canim
5500 iyi bana göre.Allah yardımcınız olsunkakada kan vardı canım nokta ve ipliksi ve huzursuzdu yavrum yüzünde kızarıklık vardı kilo alimida az 3 aylık oldu cuma takibimiz var evde tarttim 5.500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?