2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar ben cok kötüyum kusma oksuruk ates var dün acile gittik şimdi çocuk doktoruna gidecegiz

Gecmis olsun canim bizdede ayni sikinti var dun dojtoruna gttik bir poset ilacla feri donduk burun akintisi öksürük fena bizdede insallah kolayca atlatırız

Gecmis olsun kizlar. Allah sifa versin kuzulariniza

Kızlar biraz araştırdım da bebekleri 4 aylık oturtmanın bi sakıncası yokmuş ben aylıkken oturtmayı düşünüyorum.siz ne düşünüyorsunuz kaç aylık oturtacaksiniz

Ben 5. Ayini doldurduktan sonra hafif hafif oturmaya hazirlayip 6. Ayini doldurunca tam oturtmayi dusunuyorum

Kizlar nasilsiniz.. ben cok sinirliyim bugun aksam kv geldi butun sinirlerimi hoplatti gitti

Cocuk kendi cocuguymus gibi davrsniyo mama yap yedireym altini degistireym uykusu var uyutaym surekli boyle. Aksamda emzirdim yetmedi mizmizlandi mama yapmaya gittim tam mamayi getirdim baktm esimin yanindaki yatigi istiyo uyutcakms esimde uykusu yokndiyo ver sunu uykusu var cocugun dedi aldi bende mamayi sertce biraktm ciktim odadan tabi cocuk uyumadi bu sefer ac bu cocuk demeye basladi hic bisey demedim mamasini yedirfdi gitti esim kapiyi kapatti yuzune baktim sinir oldun biliyorum bende sinir oldum dedi

Bizim cocugumuz o farkindasin dimi dedim bisey demedi
Artik cocugu ondan uzak tutmaya kararliyim severken bile annem diye seviyo piskopat gibi baglandi cocuga ses cikarmadikca..

Hangi ildesin canim sen iyi bir doktor bulup goturmeniz lazim bence benegin bir sikintisi var demekki yemedigine göre bu kadar dayanmasi garip geliyor bana da ama kilo alımı da iyi bende cozemedim canim

Canım oyle ağlamasi falan yok gazdan dolayı düşünüyorum ikiniyor surekli bacaklarıni cekiyor, uykusu iyi gunduzde çok uyuyor gecede kakada mukus kan göremedim simdiye kadar olabilir mi sence?
mama veriyordun sanırım mamasında inek sütü var mi bir bak istersen olabilir

Siz mama yedirecekken uyutmaya çalışması sinir bozucu evet ama bence diğer konularda yanlış düşünüyorsunuz bırakın uyutsun mamasını yedirsin keyfini çıkarın siz dinlenin o bunları yaparken.zaten hergün başınızda değil anladığım kadarıyla.annem diye sevmesi bana normal geliyo eskiler torunlarını böyle sever genelde.bosver canım baksın işte avantaja çevir durumu.

Canım bırak ilgilensin yedirsin uyutsun neticede sen annesisin o babaannesi. Hiç kendini germene değer mi bebene ilgi gösteriyo diye.. o da sevdiğinden ilgilenmek ister sana yardımcı olmak ister.
Farklo bi konudan kızgınsın da bu duruma mı tepkileniyosun acaba

Kızlar biraz araştırdım da bebekleri 4 aylık oturtmanın bi sakıncası yokmuş ben aylıkken oturtmayı düşünüyorum.siz ne düşünüyorsunuz kaç aylık oturtacaksiniz

Bende internette arastirdim baya kisa sürelerde oturmasinda sakinca yokmus bende destekli sekilde oturtuyorum yavas yavas cok hosuna gidiyor kucakta zaten devamli oturur pozisyonda 3.5 aylık

Allah yardımcın olsun

Burada Çoğu kişi çocuğun kabızlığına az kaka yapmasına şikayetçi Biz de de tam tersi az az devamlı kakalı bez alıyorum neredeyse 10 taneyi tamamlıyor bizim gibi olan var mı acaba

Canım biz kız çocuklarını 7. Ayda erkek çocuklarını 6. Ayda oturtuyoruz...

Tam uyku öncesi rutini yapmışsın sen ne güzel valla . Ben 12.30da sardım uyuttum. 13.00de uyandı. Şimdi tekrrar sarmadan uyuttum Allah büyük bakalım kaç dk uyuycak
Aynen canım kundaklandığım zaman daha güzel uyuyor hele bi de yanına müzik açtım mı tam dalıyor.. bende gündüz 1 de yatırdım aslında biraz geç kaldım misafir vardı yoksa 12.30 da yatırıyorum 3 de kalkıyor....bugün bir de yattı 3.30 da kalktı

Ya canım aslında yaptığı iyi bir şey değil ama boşver çok da takma kafaya... o da babaannesi sonuçta

Canım senin düzenini bozmasın maması uykusu sen bilirsin ama sevmesi de normal hem torunlar daha çok sevilirmiş bizimkilerde oğlum diye seviyor bana hiç tuhaf gelmedi
sen bence kv bi kere gıcık oldun herşeyi batıyor bence

Normalde bende oyle dusunurdum ama tavirlari farkli yani yeri geliyo siz uyutmayi bilmiyosunuz diyo yeri geliyo bakamiyosunuz diyo kendi biliyo biz hic biseyden anlsmiyoruz havasinda

kadın yardımcı olmaya çalışmış ne güzel bisey yanlış düşünüyorsunuz baglansin babaannesi sonuçta benim çok hoşuma gidiyor bebegimle ilgilenilmesi
Mamayı masaya vuracaginiza annecim ben yedireyim diyiverin
Bu kayinvalideniz değilde anneniz olsaydi yine böyle davranırmıydıniz yada annenize boyle davranilsin istermisiniz

Davranış şeklini bilemem ama okuyunca anormal bi durum göremedim ben. Uyutmak istemesi,mama yedirmek istemesi gayet güzel. Sen bak anne bizde iki saat çıkalım eşimle kahve içmeye desene işte.. yardım edenin olması ve candan sevmesi nekadar güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…