2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım gündüzü de dene çünkü gündüz tam dalamıyorlar daha iyi oluyor

Ahu tükel eb fazla 3 ay diyo ama ben hala yapıyorum 3.5 ay oldu bugün

Kızlar biraz araştırdım da bebekleri 4 aylık oturtmanın bi sakıncası yokmuş ben aylıkken oturtmayı düşünüyorum.siz ne düşünüyorsunuz kaç aylık oturtacaksiniz

Kızlar biraz araştırdım da bebekleri 4 aylık oturtmanın bi sakıncası yokmuş ben aylıkken oturtmayı düşünüyorum.siz ne düşünüyorsunuz kaç aylık oturtacaksiniz
Ben de 4 bitsin öyle başlarım diyodum ama kız kendini devamlı oturtmaua çalışıyo kafayı ayakları kaldırıyo. Gündr 5 dk falan destekle oturtuyorum 2 gündür henüz dr sormadım c.tesi soracağım.

Cnm benim kızım alıştı ilk zamanlar o da çok bağırıyordu ağlıyordu şimdi kundaklanırsa uyuyacağını anlıyor hiç sesini çıkarmıyor

Cnm benim kızım alıştı ilk zamanlar o da çok bağırıyordu ağlıyordu şimdi kundaklanırsa uyuyacağını anlıyor hiç sesini çıkarmıyor
Tam uyku öncesi rutini yapmışsın sen ne güzel valla . Ben 12.30da sardım uyuttum. 13.00de uyandı. Şimdi tekrrar sarmadan uyuttum Allah büyük bakalım kaç dk uyuycak

Ates var mı canim sizdede beni en çok korkutan o yatis yapar belki ciger filmi çekildi fitil koyduk bekliyoruz odada
Ates yok simdilik canim cok oksuruyor bizimki inek sutu alerjidi olabilir canim sizin 30 cc ile durmasi garip neden acikmiyor acaba inan bende merak ediyorum doktorlar karnına bakti mi ultrasonla falan

Ates yok simdilik canim cok oksuruyor bizimki inek sutu alerjidi olabilir canim sizin 30 cc ile durmasi garip neden acikmiyor acaba inan bende merak ediyorum doktorlar karnına bakti mi ultrasonla falan
Hiç bakan yok canım iki tane profa gittik gecen hafta dun acildeki Dr eliyle vurdu davula vurur gibi ses geldi çok gazı var dedi lavman yapıldı, bugünde bakılmadi karnina falan ,alerjisi olan bir çocuk uzun süre uyuyabilir mi ağlayan uykusuz huzursuz bir çocuk değil, kan idrar aldilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…