2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Normalde bende oyle dusunurdum ama tavirlari farkli yani yeri geliyo siz uyutmayi bilmiyosunuz diyo yeri geliyo bakamiyosunuz diyo kendi biliyo biz hic biseyden anlsmiyoruz havasinda

Sizi çok iyi anlıyorum aslında. Sizi rahatsız eden yardımcı olması değil, çok bilmiş tavırları sanırım. Herşeyı ben mükemmel yaparım tavrı. İnsanlardaki bu tutumda beni çok rahatsız eder. Önce saygı duyacaksın karşındakinin yaşam tarzına, davranışlarına, büyüme şekline vb. , sonra da saygı göreceksin. Aslında çok basit bir denge. Ve bu dönemlerimizde alttan alınması, hassas yaklaşılması kesinlikle öncelikli biziz. Hayatımızın tamamen değişmesi, özgürlüğümüzün kısıtlanması ıle gerılmemizin büyük bir anlayışla karşılanması gerek. Ama buda yüce gönüllülük gerektirir. Herkes beceremez yani. Arkadaşım sana en büyük tavsiyem görme, görüpte kendini yıpratma.

Amaci yardimci olmak degil canim yardim etmek istese ilk dogdugu da yiyip icmeye degil yardima bi kap yemek yapmaya gelirdi..

Evet bastan bri iyi degildik ama kendi ogluda farkinda yanlis hareket ettiginin bi ben olsam haklisin dicem
Cocugu zorla aliyorm kucagindan resmen al cocugu emzir demez asla. Mama yap yedireym der

Anneme daha sert davrsniyorm boyle konularda kv ye yine ses cikarmiyorum. Bebegimi geldiginde sevmesine vs bisey demiyorum benim derdin uykusna diger seylerine karismasi. Uykusu yok diye bende esimde soylemesine ragmen alip uyutmaya calisiyo cocuk daha da huysuzlasiyo bu sefer bi derdi var demeye basliyo

Bakmiyo canim o sekilde. Bi kere birakmak istedik cenaze nedeniyle onda bile esimin kardesi bakti gelmemis eve. Kiskancligimdan yapiyorm dicem ama mesela ben bebegimin karnina masaj yaparken gelip araya elini sokup kendisinin masaj yapmaya calismasi normal mi mesela. Yada siz beceremiyosunuz bilmiyosunuz uyutmayi ondan gece uyumuyodr demesi.. ben kasitli olarak karismaya calistigini dusunuyorum

Evet kesinlikle herbi cumlene katiliyorum hic bi sekilde saygi yok siz daha iyi bilirsiniz duzenini demek yok. Her geldiginde uyutmaya calisiuo sonra bekliyo ki uyansin uyanmazsa gidip opuyo uyansin diye sesli konusuyo cocugun butun duzeni bozuluyp

Tamam anne al sen uyut bu gece de,sende uzan keyfine bak :) takma kafaya,o sinir bozmaya çalışıyorsa gelme oyuna

Hep boyle devam ederse cocugun dengesi bozulucak diye korkuyorm kendinde söz hakki buluyo cocuk uzerinde bunu boyle devam etmesini istemiyorum
Yok canım ya devam etmez emin ol ne kadar çocuğa annem dese de onun annesi sensin seni kokundan sesinden tanır o konuda korkun olmasın

Yok canım ya devam etmez emin ol ne kadar çocuğa annem dese de onun annesi sensin seni kokundan sesinden tanır o konuda korkun olmasın
Bak mesela simdiden basladilar babamlardn icin anane dede gelmiyo mu seni sevmeye diyolar buyuyuncede bunu derseler cocuk ister istemez beni sevmiyolar mi acaba dicek yada bizden icin bakamiyo mu anne baba sana fln diyo kv
Ay karaidan kiskanclik gibi duruyo dimi ama vala degil

Kizlar sizinkiler ne alemde bizimki keyfi yerinde olunca bildiginiz cıyaklıyo bagirip duruyo sarki soyler gibi :) aksam babasi bi dizi izletmediniz diye sitem etti

kaptinn cnm benimde ilk kizim babanne diyemiyordu onada anne diyordu kv de annem kuzum vs diye seviyordu ilk bebek olunca bende en basta cok kiskandim ama onuda kirmamak icin anne o sana anne dedikce sen ona babannem de ki cocuk babannem demesini ogrensin dedim boyle boyle ogrendi. Ben isteyken ona birakip gittim sonucta 3 cocuk yetistirmis gorumcemin 2 cocuguna bakmis torun evlattan tatlidir derler tecrubelerinden faydalanmak lazim

Bi tecrubesi olsa faydalanicam canim da bnmki unutmus bebek bakmayi tutmaya bile yeni yeni alisti ilk zamanlar evirip ceviriyodu cocugu
Bnm kv bakmaz calismaya bssladigimda yani seninki gibi bi faydasi da olmaz bana

Bi tecrubesi olsa faydalanicam canim da bnmki unutmus bebek bakmayi tutmaya bile yeni yeni alisti ilk zamanlar evirip ceviriyodu cocugu
Bnm kv bakmaz calismaya bssladigimda yani seninki gibi bi faydasi da olmaz bana
Sevsin ama düzgünce anne demesin bence de herkes yerini bilsin babaannem,oğlum,yavrum desin annem ne demek ya.benim de bi akrabam annem diye seviyor benimde çok tuhafıma gidiyor.başka kelime mi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…