2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
dene tabi canim belki sevdigi mamayi bulunca daha cok icer acikinca agliyor canim benimki gece uyanip etrafina bakiyo o zaman ben veriyorum aglamasa da cok zor anliyorym seni canim insan cok iyi bakmak istiyor olmayincada uzuluyor sutun yok mu canim sagarak versen ben gibi belki onu daha cok icer

Ben kullansim canim beblac gold 1 bizde kusma yapti o yüzden biraktik insallah size ii gelir

Arkadaşlar bebeğim bu ay az kilo almış. Yaklaşık 500 gr. Neden acaba anlamadım Sütüm var anlıyorum hani doymuyor değil. Dr kilo alımı genel anlamda iyi dedi. Bizim gibi az kilo alan var mı

Üç kız, harika. Çok şanslısın. Bizde üç kız kardeşiz, annemi kapışıyoruz.

Arkadaşlar bebeğim bu ay az kilo almış. Yaklaşık 500 gr. Neden acaba anlamadım Sütüm var anlıyorum hani doymuyor değil. Dr kilo alımı genel anlamda iyi dedi. Bizim gibi az kilo alan var mı

Azalacak aslında kılo alımları ılk aylara göre ama sınırları nasıl bilemiyorum. Dr unux ıyı demiş zaten, emzırmeye devam.

İnsan evlenirken aldığı mobilyaya çocuğun yaramazlıklarını hesaba katamıyo di mi ben de katamamışım artık napalım kader kısmett eğer boyarsa babaya kısa sürede masraf çıkar

Benim oturma yerleri fume yanlari beyaz deri. Beyaz derilerini yazdi. Simdi koltuklari kose koltuk gibi siraladim goze batmiyor gorunur yerlerdekiler. 3.yude buyuttukten sonra degistircem insallah

Ayyy insallah ileride bende oyle olurum ☺

Benim bebeğim de 600 gr almış bu ay ama doktor çok iyi dedi bu aydan sonra daha da azalır hareketlendiği için dedi.Az ama sana göre az doktorun iyi dediyse sıkıntı yok .

Canım benim kızım 1 aydın bir düzen oluşturduk bazen şaştığı oluyor ama. Genelde düzenimiz şöyle( söylüyorum ya kesin yarın düzen şaşar)
Sabah
8 de kalkış emzirme alt değiştirme oyun derken
9.30 da uyur 10.30 da uyanır

Öğle
12.00–12.30 uyku— 15.00 de kalkış

İkindi
17.00–18.00 arası şekerleme yaparız

Gece
20.00 de uyku şimdilik böyle inşallah düzenimiz şaşmaz

Cnm ben kızımı hala yarım kundak yapıyorum yoksa hemen uyanıyor

Biz daha ne kadar kullanacağız bu damlayı acaba. Ben bıraksam mı diyordum ama bu beş günlük serüvenden sonra bırakmsm.
Biz bir buçuk ay kullandık . Doktorumuz 3. Ay kontrolünde kaka duzenliyse artık kullanmayın dedi bıraktık. Maşallah sorunumuz yok. İnşallah sizinde duzene girer.

Valla nazarım değmesin bizde de düzen buna çok yakındı bu hafta mahvoldu. Atak haftası da değil ama anlamadım uyanıkkende devamlo bağırma hlinde çocuk bi huyu suyu değişti ya

Bende gece uykularından mutlaka yarım kundak yapıyorum . Ama gündüz uykularından üzüldüğüm için yapmıyorum . Belki o yüzden en en fazla 30 dakika sonra uyanıyor. Kollarıyla kendisini de uyandırıyor çünkü.
Acaba ne zamana kadar gece kundak yapılabilir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…