2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bizimkinin evde 1 saat baylma aşamasına gelene kdr ağlaması üzerine doktora gittik. 1 saat de hastanede ağladı. Rontgende gaz çıktı. Fitil verdiler ama fayda etmedi lavman yaptılar biraz kanama oldu makatta. Kaka ve gazı atar atmaz uyudu. Normal bi gaz değilmiş. Spazm haline gelmiş birikmesinden. Lavman beni çok tedirgin etti ama o an başka çarem yoktu. İçinizde lavman yapmış yaptırmış olan var mı acaba

kıyamam ya çok geçmiş olsun

Ben yaptirdim canim yaparken biraz yanma oluyo ama sonra cok rahatlatiyo sonrasinda zaten bi aci vs hissetmiyosn

Geçmiş olsun kızıma değil ama oğluma yaptırmıştım lavman bi sıkıntısı olmadı.gaz çok kötü oluyor ayağını sıcak tut manasına zeytinyağı ekkeyebilirsin

Evet sen yaşadığın için daha iyi biliyorsun aman boşver senin taktığını düşünürse inadına yapar boşverrrr... bi de emin ol çocuklar anneanneyi daha çok seviyorlar bizlerden ötürü... benim kayınvalidem çok iyi allah var kızımın her istediğini yapar alır.. ama annemin yeri daha farklı kızım her zaman söyler anneannemi daha çok seviyorum diye

Yaaaa çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah şimdi iyidir kuzucuk

Geçmiş olsun kızıma değil ama oğluma yaptırmıştım lavman bi sıkıntısı olmadı.gaz çok kötü oluyor ayağını sıcak tut manasına zeytinyağı ekkeyebilirsin
Bi kaç damla z.yağı ekliyodum gü aşırı ama artık gaz sorunu kalmamıştır diye eklemeyi bırakmıştım. Bırakmamak lazımmış haklısın valla

Canım lavman yapılmış çok iyi olmuş bebeğin rahatlamış bak üzme kendini 1 2 defadan birşey olmaz çok geçmiş olsun.

Kızlar günaydın.
Dun gece 9 da uyudu oğlum sabah 5 gibi altını açtım çiş de yapmamış. Ben altını açınca hemen yaptı bir de yeni bez bağladım hemen ona da yaptı çişini. Neden gece yapmadı tedirgin oldum. Bir de bu aralar gaz sorunumuz başladı hiç olmazdi büyük insanlar gibi gaz çıkarıyor ayaklarını çekip duruyor.

sevcan642 lavman fitil koyup yaptırmak demi? Bir kere yaptık oğluma bir sıkıntı olmamıştı.

Canım çok normal çünkü hava buz gibi evler sıcak olsada onlar yine de üşüyor benim kizim da aynı hatta o kadar gazlı ki kakası bile yoğun ve yapış yapış çıkıyor geçici olduğunu düşünüyorum en azından iyice dönüp oturmaya başlayınca geçiyor bu gaz kabiz olma süreçleri diye teselli ediyorum kendimi.

Yeni uyandı daha geceden sonra. İyi gibi görünüyo yatakta esnerken epey gaz çıkardı gece ılık havlu koymuştum karnına uyurken. Bugün de mamaya z.yağı ekleyeceğim.
Canım rezene içebilirsin emziriyorsan bebeğe de 3 çay kaşığı ver rahatlatıyor benim kızımın çok şükür rezeneyle geçti gazı

Fitil koydu ama işe yaramadı sonra makattan başka bi.sıvı verdi ve sondayla bapırsaklarını uyardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…