2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
instagram kullanmiyorum ben canım bilmiyorum o yüzden
Gündüz normalde 7 8 gibi kalkar 2 saat arayla uyurdu bazen 1 bazen 2 3 saat.ama bir haftadır sıkıntılı.gecede 9 10 gibi uyur gece 2 3 gibi uyanır emer geri uyur 5 6 gibi uyanir emer uyur 7 8 gibi tamamen uyanır ama geceleri bazen daha sık uyandığı oluyo.

Bizimdr bu ara sıklaştı gece uyanmaları
Bugün 9 da uyandı 10:30 gibi emdi memede uyudu yatırdım 5 dk sonra uyandı ama uyanıncada mızıl mızıl,biz 5 gün sonra 3,5 aylık olucaz aylar ilerledikçe durur derken durmaz oldu :)

2018 benim için biraz hareketli geçti zira 7 Ocak'ta yok canım olmam imkansız diyerek yaptığım testte saniyeler içinde şu an emmekte olan bıcırık el salladı
inşaallah hepimiz için ülkemiz bütün dünya için sağlık huzur barış mutluluk dolu bir yıl olur ki gerçekten çok ihtiyacımız var
Hepinize sevgiler

Ay ay kızlar büyük kızım ishal oldu ateşi var 38.1 ne yediyse çıkarttı küçük kızım da huysuz dis sürecine girdik gazamız mübarek olsun. Büyük kızım çok mutsuzdu bugün çok sıkıldığını söyleyip durdu hem de halsizdi nasıl oyalayacagim neler oynayacağım bilmiyorum arkadaş istiyor çevremizde çocuk yok kreş e göndereceğim fiyatlar çok uçuk of of yeni yıl da inşaAllah ekonomik ve sağlık açısından güzel bir yılımız olur.

inşallah canım çok geçmiş olsun bu arada :)

Amin inşaallah gerçekten büyükleri oyalamak çok zor evde
İnşaallah gönderebilirsin uygun bir yer bulup

Amin inşaallah gerçekten büyükleri oyalamak çok zor evde
İnşaallah gönderebilirsin uygun bir yer bulup
Canım inan çok araştırdık ama en ucuz olanı aylık 2.000 tl istiyor çok zor yani eşim 5.000 maaş alıyor ay sonunu zor getiriyoruz önceden para koyardım kenara marketten pazardan kalanları biriktiriyordum şimdi 1 kuruş bile koyamıyorum kenara çok bunaldık sağolsunlar herşeye zam yaptıkları için belimiz büküldü resmen

Evet ya gerçekten çok pahalandı Türkiye
Allah yardımcınız olsun inşaallah
İnşaallah kızın için alternatif bişeyler bulabilirsin

Canım ya aynen oğlum da öyle çok sıkılıyor iştahsızlık çok fazla doktora gittik yaşıtlarından geri sut verdi bakalım inşallah içer içgüdüsel çok üzülüyor kardeşi doğduğundan beri bende yetemiyirum ikisine dedemlerde kalacam diye ağladı birkmadim çünkü huy değiştiriyor kalınca kreş için de ankara da ayni çok cok pahalı devlet de 4-6 yas arası alıyor eğer ev borcun varsa yada kıraysa Türkiye şartlarında cok zor iki çocukla 5 bin benim de şubatta maaş bitiyor sonra iki yıl ücretsiz izindeyim tek maaşla gecinecez Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Benim kızımın şu 2 3 gündür iştahı yok hem hasta hem de sıkıldığı için mutsuz devlet evet 4 6 alıyor ama ona da 2.000 den fazla çocuk kayıt için başvuruyor. Ayrıca ısırık ziviri kayıt parası hariç her ay 500 tl den fazla para istiyorlar sorsan devlet okulu ama onlar bile rant kapısı olmuş. Bir arkadaşımın oğlu da gidiyor kadın çok bunaldı sürekli para istemelerinden.

Evimiz kira ama bir sürü borç var eşim ameliyat olduğu zaman çok sıkıştık doğum paramı kullandık ama yine de yetmedi eşimin maaş kartından eksi ye düştük 3.000 tl diğer burçlarla 10. 15. Bin tutuyor elim kolum bağlandı çocuk sıkıntıdan hasta oluyor diye düşünmeye başladım

Günaydın iyi seneler hanımlar ben 21 Aralık’ta adet oldum 26 da bitti dün akşam tekrar lekelenme oldu akıntı sandım ama değilmiş geçen ayda aynısı oldu sizde oluyormu böyle sezeryan doğum yaptım 8 Eylül’de

Burda ucret almiyor devlet okullari sadece ihtiyac listesindekileri aliyorsun sene basinda kac yasinda kizin
Ben iki sene diyanetin 4 6 yas kuran kursuna gonderdim hem etkinlik yapiyordi hemde dini egitim cok memnun kaldim her yerde var dusunebilirsin oda pahali degil 100 150 gibi bisey

Burada acayip bir durum var sen nerede yaşıyorsun canım biz İstanbuldayız benim komşum anlattı her ay istedikleri şeyler 500 tl yi geçiyor diye. Kızım 3.5 yaşında canım Ağustos 6 da 4 olacak inşaAllah burada diyanetin kursu varsa gönderirim.

Bir de kızımı tekvando ya göndereceğim oraya da 4 yasinda başlıyor alımlar haftada 3 gün 100 tl aylık en azından hem spor olur hem enerjisini atar üstelik kendini korumayı öğrenir kızım diye düşünüyorum.

Günaydın canım ben de geçtiğimiz salı günü tam regl oldum Kasım ayının 4 ünde regl oldum ama ilk gün 1 Pet ı bile doldurmayacak kadar geldi geri kalan günlerde hep kahverengi geldi. Bu olduğum da çok yoğun oldum 1 günde 6 tane pet kullandım çok fazlaydı bugün bitti sayılır henüz kahverengi akıntım olmadı. Ben de 12 Eylül de normal doğum yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…