- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.652
- 448
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #48.541
Pirinçunu mu ? Senin gibi bebeği konusunda bukadar pipiriklenen birinin bu konuda hiç bilgisinin olmaması şaşırttı beni.Bende geçeceğim artık ek gıdaya kızlar. Zaten kızım emmiyo artık sadece mama alıyor. 2 gündür elma rendeledim cam rendede çok güzel yedi.muhallebi yapmak istiyorum sadece su ve pirinç unu ile yapabiliyomuyuz
Canım ya Rabbim yardimciniz olsun üzülme sağlık olsun Rabbim bir yoluna koymustur herşeyi esine destek ol diyanetin kreşi var 4 5 saat hem sikmaz bir araştır istersenBenim kızımın şu 2 3 gündür iştahı yok hem hasta hem de sıkıldığı için mutsuzdevlet evet 4 6 alıyor ama ona da 2.000 den fazla çocuk kayıt için başvuruyor. Ayrıca ısırık ziviri kayıt parası hariç her ay 500 tl den fazla para istiyorlar sorsan devlet okulu ama onlar bile rant kapısı olmuş. Bir arkadaşımın oğlu da gidiyor kadın çok bunaldı sürekli para istemelerinden.
Evimiz kira ama bir sürü borç var eşim ameliyat olduğu zaman çok sıkıştık doğum paramı kullandık ama yine de yetmedi eşimin maaş kartından eksi ye düştük 3.000 tl diğer burçlarla 10. 15. Bin tutuyorelim kolum bağlandı çocuk sıkıntıdan hasta oluyor diye düşünmeye başladım
Araştıracağım canım yazın kesinlikle vereceğim en azından arkadaşı olur kızımın toplum içinde oturup kalkmayı öğrenir sosyalleşir diye düşünüyorum.Canım ya Rabbim yardimciniz olsun üzülme sağlık olsun Rabbim bir yoluna koymustur herşeyi esine destek ol diyanetin kreşi var 4 5 saat hem sikmaz bir araştır istersen
Gözünüz aydın canım bebeğin nasıl toplanmıştır inşaAllah. Kısmet öyleymiş ben de 36 haftalık doğmuşum turp gibiyim ikizim de öyle :)Selam kızlar bn ekim annesi olmayı planlarken erken doğum ile 34. Haftada prematüre bebek annesi oldum. 1 eylülde doğum yaptım minigim geldi com şükür.
Koşturmadan ve hastalıklardan fırsat bulupta bir giremedim.bu güne kısmetmiş.
7 ocakta sünnetimiz var. Sünnet yaptıran arkadaşlar varmı aranızda
Bende prameture bebek annesiyim canim 1 ay erken digum yaptım bende gelisimi nasıl peki suan kackilo dogduSelam kızlar bn ekim annesi olmayı planlarken erken doğum ile 34. Haftada prematüre bebek annesi oldum. 1 eylülde doğum yaptım minigim geldi com şükür.
Slm,ben de 21 eylülde sezeryan doğum yaptım,25 aralıkta kahverengi lekelenme gibi oldu o günden beri duşa girince ya da tuvalette kahverengi akıntınşeklimde geliyorGünaydın iyi seneler hanımlar ben 21 Aralık’ta adet oldum 26 da bitti dün akşam tekrar lekelenme oldu akıntı sandım ama değilmiş geçen ayda aynısı oldu sizde oluyormu böyle sezeryan doğum yaptım 8 Eylül’de
Konuyla alakasız ama ben de 21 eylül de sezaryen doğum yaptım:) 38+6 da oldu benim senin kaç haftada doğdu?Slm,ben de 21 eylülde sezeryan doğum yaptım,25 aralıkta kahverengi lekelenme gibi oldu o günden beri duşa girince ya da tuvalette kahverengi akıntınşeklimde geliyorbilemedim adet mi? Seninde öyle mi oldu?
Bende tekvandoya göndermeyi düşünüyorum canım ama araştırmadım ben henüz.iyi olur hem spor yapmış olur hem kendini savunmayı öğrenir.ayrica erken yaşta spora başlamak çok önemli.keşke sporu yaşam biçimim yapmaya zamanım olsa.cocuklari buyuteyim kendime bakıcam insallah artık.Burada acayip bir durum var sen nerede yaşıyorsun canım biz İstanbuldayız benim komşum anlattı her ay istedikleri şeyler 500 tl yi geçiyor diye. Kızım 3.5 yaşında canım Ağustos 6 da 4 olacak inşaAllah burada diyanetin kursu varsa gönderirim.
Bir de kızımı tekvando ya göndereceğim oraya da 4 yasinda başlıyor alımlar haftada 3 gün 100 tl aylık en azından hem spor olur hem enerjisini atar üstelik kendini korumayı öğrenir kızım diye düşünüyorum.
Benim kırk çıktı ilk adetim çok az başladı bir ay sonra gene düzenli geldi ama lekelenmem gene oldu yeni ondan dedim anca temizleniyor. 3gün geçilmeli geldi bu ay baya baya adet kanaması yani bitti beş gün sonra gene leke oldu neden oluyor bilmiyorum önümüzdeki ayda olursa doktora giderim galibaSlm,ben de 21 eylülde sezeryan doğum yaptım,25 aralıkta kahverengi lekelenme gibi oldu o günden beri duşa girince ya da tuvalette kahverengi akıntınşeklimde geliyorbilemedim adet mi? Seninde öyle mi oldu?
meraba canim ben ekim annesiyim.bebegim 3 aylik oldu.2 aylik oldugundan beri gece 7-8 saat uyuyor.onceleri endiselenmistim.kaldirip emziriyordum ama biraz arastirdim kaldirmaya gerek yok kendisi kalkar diyordu.o yuzden bizim bir aydir 7-8 saat uyku uyuyor ellemiyorum ben de.12 demi icti canim mamayi 6 saat uyumasina izin veriyomusun artik ben 5 saat geçti mi kaldiriyorum ama bebegim uyumak istiyor bazen 8 saat bile oluyor fazla dye uyutmuyorum gece 10 içip uyuyor 5 gibi kalkiyor mesala fazla mi sence
Artik bende kaldirmiyorum canim 4 aylik oldu benimkidemeraba canim ben ekim annesiyim.bebegim 3 aylik oldu.2 aylik oldugundan beri gece 7-8 saat uyuyor.onceleri endiselenmistim.kaldirip emziriyordum ama biraz arastirdim kaldirmaya gerek yok kendisi kalkar diyordu.o yuzden bizim bir aydir 7-8 saat uyku uyuyor ellemiyorum ben de.
Canım Allah yardimyetsin bir kapı acsin inşallah. Kışin oyalamak daha zor ooluyo r kuzulari. Her sey ates pahasi. Cevrede yok mu yaşıtı günde bir iki saat yasiti çocuklarla vakit gecirmek de iyi gwlirgkres sart değil. OnumuzÖnümübahar zaten 3 ay sonra disari çıkmaya başlarsınız.İnşaAllah canım çok üzülüyorum kızım için
merhaba benim oğlum 2.5 aylıkken sünnet oldu :)Selam kızlar bn ekim annesi olmayı planlarken erken doğum ile 34. Haftada prematüre bebek annesi oldum. 1 eylülde doğum yaptım minigim geldi com şükür.
38+5 de doğum yaptım bende :) 2. Doğumum senin?Konuyla alakasız ama ben de 21 eylül de sezaryen doğum yaptım:) 38+6 da oldu benim senin kaç haftada doğdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?