2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Pirinçunu mu ? Senin gibi bebeği konusunda bukadar pipiriklenen birinin bu konuda hiç bilgisinin olmaması şaşırttı beni.

Canım ya Rabbim yardimciniz olsun üzülme sağlık olsun Rabbim bir yoluna koymustur herşeyi esine destek ol diyanetin kreşi var 4 5 saat hem sikmaz bir araştır istersen

Canım ya Rabbim yardimciniz olsun üzülme sağlık olsun Rabbim bir yoluna koymustur herşeyi esine destek ol diyanetin kreşi var 4 5 saat hem sikmaz bir araştır istersen
Araştıracağım canım yazın kesinlikle vereceğim en azından arkadaşı olur kızımın toplum içinde oturup kalkmayı öğrenir sosyalleşir diye düşünüyorum.

Selam kızlar bn ekim annesi olmayı planlarken erken doğum ile 34. Haftada prematüre bebek annesi oldum. 1 eylülde doğum yaptım minigim geldi com şükür.
Koşturmadan ve hastalıklardan fırsat bulupta bir giremedim.bu güne kısmetmiş.
7 ocakta sünnetimiz var. Sünnet yaptıran arkadaşlar varmı aranızda

Gözünüz aydın canım bebeğin nasıl toplanmıştır inşaAllah. Kısmet öyleymiş ben de 36 haftalık doğmuşum turp gibiyim ikizim de öyle :)

Bende prameture bebek annesiyim canim 1 ay erken digum yaptım bende gelisimi nasıl peki suan kackilo dogdu

Slm,ben de 21 eylülde sezeryan doğum yaptım,25 aralıkta kahverengi lekelenme gibi oldu o günden beri duşa girince ya da tuvalette kahverengi akıntınşeklimde geliyor bilemedim adet mi? Seninde öyle mi oldu?

Slm,ben de 21 eylülde sezeryan doğum yaptım,25 aralıkta kahverengi lekelenme gibi oldu o günden beri duşa girince ya da tuvalette kahverengi akıntınşeklimde geliyor bilemedim adet mi? Seninde öyle mi oldu?
Konuyla alakasız ama ben de 21 eylül de sezaryen doğum yaptım:) 38+6 da oldu benim senin kaç haftada doğdu?

Bende tekvandoya göndermeyi düşünüyorum canım ama araştırmadım ben henüz.iyi olur hem spor yapmış olur hem kendini savunmayı öğrenir.ayrica erken yaşta spora başlamak çok önemli.keşke sporu yaşam biçimim yapmaya zamanım olsa.cocuklari buyuteyim kendime bakıcam insallah artık.
Bizim burda devlet okuluna her ay 70 tl veriyorsun ayrica da özel günler için kıyafet vs masrafı oluyor.tabi ilden ile değişir okuldan okula bile değişiyor.

Benim kırk çıktı ilk adetim çok az başladı bir ay sonra gene düzenli geldi ama lekelenmem gene oldu yeni ondan dedim anca temizleniyor. 3gün geçilmeli geldi bu ay baya baya adet kanaması yani bitti beş gün sonra gene leke oldu neden oluyor bilmiyorum önümüzdeki ayda olursa doktora giderim galiba

Kızlar 4 aylık aşılarınızı oldunuz mu??? Bizim yarın inşallah ateşimiz çıkmaz yaaa

12 demi icti canim mamayi 6 saat uyumasina izin veriyomusun artik ben 5 saat geçti mi kaldiriyorum ama bebegim uyumak istiyor bazen 8 saat bile oluyor fazla dye uyutmuyorum gece 10 içip uyuyor 5 gibi kalkiyor mesala fazla mi sence
meraba canim ben ekim annesiyim.bebegim 3 aylik oldu.2 aylik oldugundan beri gece 7-8 saat uyuyor.onceleri endiselenmistim.kaldirip emziriyordum ama biraz arastirdim kaldirmaya gerek yok kendisi kalkar diyordu.o yuzden bizim bir aydir 7-8 saat uyku uyuyor ellemiyorum ben de.

Artik bende kaldirmiyorum canim 4 aylik oldu benimkide

Selam... ekim annesi olacagimi sanirken 34+2 de oglumu dunyaya getirdim. 2750 g dogdu. Cok sukur kuvze girmedi. Simdi 4 aylik olduk ve 8 kiloyuz anne sutu aliyor. Goz takibi iyi, agulamasi var,yan donebiliyor, konusulanlara tepki veriyor ama uzerinde tuttugum nesneleri her zaman yakalamiyor.Bir kac kere yakaladi ama ebe 4. ay asimizda yakalamasini bekledi. Bizmiki de o an ilgilenmedi. 6.aya kadar bir elinden digerine tuttugu nesneyi aktarabilmeliymis. Sizinkiler ne durumda kizlar? Erken dogdugu icin gelisimi farkli olablir. Duzeltilmis yasina gore mi takip etmeliyim acaba

İnşaAllah canım çok üzülüyorum kızım için
Canım Allah yardimyetsin bir kapı acsin inşallah. Kışin oyalamak daha zor ooluyo r kuzulari. Her sey ates pahasi. Cevrede yok mu yaşıtı günde bir iki saat yasiti çocuklarla vakit gecirmek de iyi gwlirgkres sart değil. OnumuzÖnümübahar zaten 3 ay sonra disari çıkmaya başlarsınız.

merhaba benim oğlum 2.5 aylıkken sünnet oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…