- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #50.201
Yok onu bulamadım eczanelerde aptamilin alerji mamasını aldıkmama ne kullanıyorsunuz neocate mi
Siz kandan mı test yaptırdınız yoksa deri cilt testi mi canım?mama ne kullanıyorsunuz neocate mi
biz hepsini yaptırdık hepsi negatif cıktıSiz kandan mı test yaptırdınız yoksa deri cilt testi mi canım?
Bizim doktorda ondan yaptırmayın dedi ancak kafamda sorular o kadar ki...Acaba egzama bir anda kesildi iyi oldu sürekli sürdüğüm kremlerden mi yoksa yaptığım diyet mi iyi geldi?Boşuna mı yapıyorum diyet.Rabbim şifa versin çocuklarımızabiz hepsini yaptırdık hepsi negatif cıktı
Ama alerjimiz var
Boşuna bebeklerınızın canını yakmayın anneler daha iyi biliyor yediğiniz şeyleri takip edin bebekte rahatsızlık yapıyor mu diye bizde süt alerjisi var tahin ve susamada var sütten daha beter huzursuz ediyor tahin onuda çoktandır yemiyorum
Aynı durumdayız birebirCanım aynıyız ben test felan yaptırmadım ancak süt diyetine başladım ve egzamalar bi anda bitti.Acaba kullandığım ürünlerden mi bitti anlamadım?Akerji mamasını dün kullanmaya başladım ancak yok içmiyor o kadar kötü bir şey ki...Burdan haberleşelim neler yedirelim ek gıdada fikir versin bir de oğlumun kilo alımı o kadar iyiydi ki bu ay hiç kilo almamış çok üzüldüm.Alerji olunca kilo alımı azalırmış.
Kesınlıkle ayni durumdayız ve haberlesmeyı kesmeyelim bna nestlenın bı mamasını verdi ilk gun ıctı ama sonra ben ıcıne gaviscon ilacı oda kattım bebegın reflusu oldugu ıcın sonra iki gundr pek ıcmıyor ama vazgecmıycem ıcıne kecıboynuzu ozu diye bısey var mıgroslarda bulabilirsin ondan katıcam bı kasık tad versin diye ek gıda olarak da simdilik bir ogunde hıpp in 5 tahıllı mamasını meyve rendelıyorum bir ogunde corba yapıyorum ama pek yemıyo vazgecmıycez cok uzuluyorum cocuklar 1 kg 750 gr alırken bizimkiler oldugu yerde sayıyorCanım aynıyız ben test felan yaptırmadım ancak süt diyetine başladım ve egzamalar bi anda bitti.Acaba kullandığım ürünlerden mi bitti anlamadım?Akerji mamasını dün kullanmaya başladım ancak yok içmiyor o kadar kötü bir şey ki...Burdan haberleşelim neler yedirelim ek gıdada fikir versin bir de oğlumun kilo alımı o kadar iyiydi ki bu ay hiç kilo almamış çok üzüldüm.Alerji olunca kilo alımı azalırmış.
Bence yinede kan testini yaptırın yaptırmadıysanız 6 aydan buyum bebeklerde dogru cıkma oranı artıyomus deri testini bende yaptırmadım henuz bıde bızım kakada mukus var hıc kan gormedım ama bazen yesıl ve mukuslu kaka yapıyodu meme reddi reflusu hıc gecmeyen burun tıkanıklıgı ve surekli huzurlugu var. Oylekı en son gittiğim de doktora bu cocuk huysuz sa soyleyın kabul edeyim doktor doktor gezmeyim dedim oda hayır bu cocugun alerjisi var ve vucudu o besinlerle surekli savas halinde dıs sıkıntısı reflu yakasını bırakmıyor dedi. Mesela benimki kaju yemıstım hemen pısık olmıustu. Doktor kavrulmuş kuruyemıslerınde ozellıkşe alerjik oldugunu soyledı bunlarda dikkat edınBizim doktorda ondan yaptırmayın dedi ancak kafamda sorular o kadar ki...Acaba egzama bir anda kesildi iyi oldu sürekli sürdüğüm kremlerden mi yoksa yaptığım diyet mi iyi geldi?Boşuna mı yapıyorum diyet.Rabbim şifa versin çocuklarımızaZor bir süreç.
Canım egzaması geçti diye yazmıştım sabah yine diz arkaları kızarmış.Kekin içine ceviz koymuştum o yapmış olabilir mi?Birde yumurta diyeti yapıyordum keke koydum tabi.Artık çok bunaldım ne yapıyor?Sanırım bende doktoruyla konuşucam ve test yaptırıcam.Birde süt yapsın diye boza içtim 2 gündür.Eğer diyorum alerjisi varsa bari teste çıksın yoksa böyke neta yaptı diye düşünmek zor.Birde ek gıdaya yeni geçtim 2 gündür kabak tattırdım o yapmış olabilir mi?Bence yinede kan testini yaptırın yaptırmadıysanız 6 aydan buyum bebeklerde dogru cıkma oranı artıyomus deri testini bende yaptırmadım henuz bıde bızım kakada mukus var hıc kan gormedım ama bazen yesıl ve mukuslu kaka yapıyodu meme reddi reflusu hıc gecmeyen burun tıkanıklıgı ve surekli huzurlugu var. Oylekı en son gittiğim de doktora bu cocuk huysuz sa soyleyın kabul edeyim doktor doktor gezmeyim dedim oda hayır bu cocugun alerjisi var ve vucudu o besinlerle surekli savas halinde dıs sıkıntısı reflu yakasını bırakmıyor dedi. Mesela benimki kaju yemıstım hemen pısık olmıustu. Doktor kavrulmuş kuruyemıslerınde ozellıkşe alerjik oldugunu soyledı bunlarda dikkat edın
Ya ne kadar güzel, maşallah onaKızlar dün ilk defa emekledi oğlumiki haftadır uğraşıyordu sonunda başardı. Bugün de yine hafif hafif ilerlemeye devam ediyor.
Benimki yürüme konusunda baya hevesli ayakları hiç durmuyordu sonunda başardıYa ne kadar güzel, maşallah ona
Bizde teşebbüs bile yok o yönde. Baya tembel çıktı benim böcürük.
MaşallahKızlar dün ilk defa emekledi oğlumiki haftadır uğraşıyordu sonunda başardı. Bugün de yine hafif hafif ilerlemeye devam ediyor.
Yavaştan başlıyorMaşallahyaramazliklar başladı desene
Valla canim ceviz belki ama bencede test yaptır belkide coklu besin alerjisi var bu cocuklarda valla cok yorucu bı surec bızı bekliyo ondan cok eminim ama cabuk atlatırız ınsallah hangi sehırdesın hangi hastahaneye goturuyodunCanım egzaması geçti diye yazmıştım sabah yine diz arkaları kızarmış.Kekin içine ceviz koymuştum o yapmış olabilir mi?Birde yumurta diyeti yapıyordum keke koydum tabi.Artık çok bunaldım ne yapıyor?Sanırım bende doktoruyla konuşucam ve test yaptırıcam.Birde süt yapsın diye boza içtim 2 gündür.Eğer diyorum alerjisi varsa bari teste çıksın yoksa böyke neta yaptı diye düşünmek zor.Birde ek gıdaya yeni geçtim 2 gündür kabak tattırdım o yapmış olabilir mi?
Canım İstanbul’da özel Alerji merkezi var oraya götürdümValla canim ceviz belki ama bencede test yaptır belkide coklu besin alerjisi var bu cocuklarda valla cok yorucu bı surec bızı bekliyo ondan cok eminim ama cabuk atlatırız ınsallah hangi sehırdesın hangi hastahaneye goturuyodun
Ben suda haşladım sonra catalla ezdim blendir kullanmadım. Az bisi zeytinyağı da ekledim kabız olmasın diye. İlk gün bi çay kaşığı ikinci gun tatlı kaşığı en son çorba kaşığı verdimKızlar yarin ek gıdaya başlayacağım biri anlatabilir mi, ilk patates vericem ilk gün bir çay kaşığı diyor patatesi su ile haşlayacak mıyım miktar ne kadar olacak birde az bişeyi blender ile nasıl ezeceğim, suyu da mı olacak biraz
Alıntı
Haşlamak mi lazım canım buharda pişirmek mi,birde ezerken suyundan ekledin mi yoksa sadece kendini mi, yutabilecek mi acaba korkuyorum başlamayaBen suda haşladım sonra catalla ezdim blendir kullanmadım. Az bisi zeytinyağı da ekledim kabız olmasın diye. İlk gün bi çay kaşığı ikinci gun tatlı kaşığı en son çorba kaşığı verdim
Buharda pişirme aparatin varsa deneyebilirsin bende yok o yuzden haşladım suyundan bi çay kaşığı zeytinyagiyla birlikte ekledim. Zaten pure kıvamına geliyor hemen öyle çok pütürlü kalmıyor patates.Haşlamak mi lazım canım buharda pişirmek mi,birde ezerken suyundan ekledin mi yoksa sadece kendini mi, yutabilecek mi acaba korkuyorum başlamaya
Kabak denedin mi canım kabız gibi patates değilde kabak mi denesem bastaBuharda pişirme aparatin varsa deneyebilirsin bende yok o yuzden haşladım suyundan bi çay kaşığı zeytinyagiyla birlikte ekledim. Zaten pure kıvamına geliyor hemen öyle çok pütürlü kalmıyor patates.
İlk başta kabak denenmez sanırım ya. Ben patates havuç ile başladım kabak daha sonra yaptımKabak denedin mi canım kabız gibi patates değilde kabak mi denesem basta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?