2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Y
Hipp in iyi geceler tahıllı mamasını kullanıyorum bende akşam veriyorum severek yiyor onu oğlum bi de onu dene istersen elmalı oluyor tadı güzel baya
Ya ben bunu aradım ama bulamadım sen nerden alıyorsun

Ayni sorun bizdede var canim ya. Kundaksiz imkansiz uyumuyor eliyle emzigini cikartiyor.eger uyumak istemiyorsa muhakkak kundaktan elini cikartmayi basariyor eger uyuyacaksa kipirdaman uyuyor.ben sadece kollarinu sariyorum ayaklar acikta. Arastirdigimda once bi elini cikarin diyorlar ama emzigi cikarinca olay bitiyo

Instagramda makarnavitma diye yer var organik tahil satiyor arpa yulaf tam bugday irmik ruşeym falan bi bakin derim bunlardan yapip icine elme rendelemek daha iyi sanki

Aynen canım benim cadı kızım da böyle bende ayaklarını sarmıyorum sadece kolları ama tek kolu çıkarıp alıştırmaya başlayacağım bugün bakalım nasıl olucak

Bi ara bende elini cikarttim emzigi cikartmasin diye elimi tutarak uyumaya baslamisti ama cok uzun surmedi tabi. Bazi bebekler 7-8 aya kadar kundaklamak ister diyordu tracy hoog.bende ondan rahatim istemedigi zaman belli ederler diye dusunuyorum.baglayinca susuyor cunku onun uyku rutini gibi bi sey oldu.oglum yuzustu yatardi ama bu kiz hic sevmiyor yuzustu kafasini yan koymuyor hep dik sekilde tutuyor yoruluncada agliyor

Aynen bende
büyük kızımı hiç sarmadım ... aslında bu cadıyı da 40 çıkana kadar hiç sarmadım istemiyordu çünkü 40 o çıktıktan sonra aşırı derecede gazı oldu bana sar dediler bir iki derken alıştı gazını da rahat çıkarıyordu şimdi de bırakmıyor

Benim cadı çok tembel. Hiç çabalamıyor dönmek için bile. Normalde iki ay kadar önce dönmeyi öğrendi, yaramazlık yapacağı zaman dönüyor da. Kalkmaya çalışıyor şimdilik ama bu mekik çeker gibi yapıyor. Karın kası yaptı kendine.
Kızlar bebişlerinizi ayrı odada mı yatırıyorsunuz ben daha korkuyorum yaa gece biley mi olur acaba diye
Biz klima kullanıyoruz diğer odada klima olmadığı için mecburiyetten bizim odada beşiğinde uyuyor. Ama çok isterdim odasını ayırmayı.
7 eylulde dogum yaptım bende gruba dahil olmak istıyorum
hoş geldinizz
Bizde bugün olduk malesef ağızdan olan yoknuş
Aynen. Türkiye genelş yok dedi ama araştırmayı düşünüyoruz yine de.

Instagramda makarnavitma diye yer var organik tahil satiyor arpa yulaf tam bugday irmik ruşeym falan bi bakin derim bunlardan yapip icine elme rendelemek daha iyi sanki
Bize bu ürünü doktor önermişti o yüzden aldım severek yedi marka olarakta güvendiğim için devam ediyorum kullanmaya ama organik ürünler de alicam yine tatlı falan yapmak icin

Hipp in iyi geceler tahıllı mamasını kullanıyorum bende akşam veriyorum severek yiyor onu oğlum bi de onu dene istersen elmalı oluyor tadı güzel baya
Hıpp nın o urununde sut urunlerı var canım ne yazıkkı kullanamıyoruz hatta elmalı yulaflı da bile var sadece 5 tahıllı da bir de sade pirincli de yok diye biliyorum elmalı in ıcınde peynir altı suyu var mesela alerjik bebek annesı olunca etiket okuyup bı cok seyı alamıyoruz

Anladım bizde alerjen bi durum olmadığından sıkıntı yaratmadi tabi. Zor yani alerji durumları içinde süt olmayan şeyler bulmak baya zor seçenekler daralıyor

Selam kızlar
Nasılsınız bende yapamayan tayfasından :)
bende başladım ek gıdaya 3 gün kaldı altı aya ama oğlumu hazır hissettim yoğurt elma patates yedim
Aşırı iştahlı değil bakalım
Bende iki anne bir mutfak ta iyi tarifler buluyordu. Büyük oğluma
Peynir olarakta elma sirkesi ile peynir yapabilirsiniz kaynayan süte kaşık kaşık sirke katıyoruz kesilene kadar süzüyoruz lor gibi oluyor ama hafif tatlı
İlerde bunu pankejlere yumurtalarına da kata biliriz deneyin tavsiye ederim

Havayı güzel görünce parka gittik dolaştık bugün çimenlere attım çocuğu yuvarlandi durdu sevdi yeşillikleri

Hoşbuldum benim oglumunda şnek sutu alerjisi var ne yazıkkı tanı testler cıkmadan konuldu dşyetle egzemaları gectı foruma bakıyorum da ne kadar cok bebekte var artık yazık
Canım aynıyız ben test felan yaptırmadım ancak süt diyetine başladım ve egzamalar bi anda bitti.Acaba kullandığım ürünlerden mi bitti anlamadım?Akerji mamasını dün kullanmaya başladım ancak yok içmiyor o kadar kötü bir şey ki...Burdan haberleşelim neler yedirelim ek gıdada fikir versin bir de oğlumun kilo alımı o kadar iyiydi ki bu ay hiç kilo almamış çok üzüldüm.Alerji olunca kilo alımı azalırmış.

mama ne kullanıyorsunuz neocate mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…