2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım İstanbul’da özel Alerji merkezi var oraya götürdüm
Anladım ben cakmak erdem bıde umranıye alerji bolumune gotrrm senin dedıgın yeri sonradan ogrendom senin bebis tam olarak ne zaman dogdu kac kilo dogdu kılo alımı durdu demıssın benimde oyle olduya ondan soruyrm

Anladım ben cakmak erdem bıde umranıye alerji bolumune gotrrm senin dedıgın yeri sonradan ogrendom senin bebis tam olarak ne zaman dogdu kac kilo dogdu kılo alımı durdu demıssın benimde oyle olduya ondan soruyrm
Canım 17 eylül doğumlu.3200 doğdu her ay 1 kilo alıyordu bu ay 300 gr almış zaten bizim egzama bu ay yani 5.aya girerken başladı.Ben önce cilt doktoruna sonra bu alerji merkezine götürdüm.Atopik dermatit dendi.Alerji Doktoru Prof.test yapalım dedi ben istemedim.Şimdi rutin doktorumuz da test istemedi ama ben artık yaptırcam çünkü çok yoruldu kafam ondan mı bundan mı oluyor diye.Ama ben kakada öyle mukus görmedim mi yoksa dikkat mi etmedim onu bilmiyorum.

Kızlar bebişlerinizi ayrı odada mı yatırıyorsunuz ben daha korkuyorum yaa gece biley mi olur acaba diye
4. Aya girdiğinde odasını ayırdım canım ben bi sorun yaşamadım. 6dan sonra ayırmak zor olur demişlerdi ondan erken ayırdım aklı ermeden bizle yatmayı düşünmesin diye

4. Aya girdiğinde odasını ayırdım canım ben bi sorun yaşamadım. 6dan sonra ayırmak zor olur demişlerdi ondan erken ayırdım aklı ermeden bizle yatmayı düşünmesin diye
Bence de. Mantıklı... canım sanki sende bi ara kundak yapıyordun dimi yanlış hatırlamıyorsam hala yapıyor musun

Bence de. Mantıklı... canım sanki sende bi ara kundak yapıyordun dimi yanlış hatırlamıyorsam hala yapıyor musun
4 ay kundak yaptım ben de yoksa uyumuyodu sonra bi gecede yapmayı bıraktım. Adım adım bıraktıramıyorum ben alışkanlıklarını. Kundakdız ilk gece yanlış hatırlamıyosam 7-8 kere uyandı. Giderek azaldı uyanmaları. Ama şuanda da deliksiz uyuyo değil yani 2-3 kere kalkmamız var hala malesef...

Yaaa canım benim kızım da hala kundak istiyor sarmayınca uyumuyor eliyle yüzünü gözünü parçalıyor emziğini çıkarıyor sürekli uyanıyor. nasıl yapacak bilmiyorum bizde gece 3 sefer filan kalkıyoruz sizin uyku düzeniniz nasıl

İlk geceler bizde de oldu aynısı hatta hala beşiğine koyduğum ilk zaman çırpınıyor belki kundak yapsam tık diye uyyacak yani ama kundağın da sonu yok bi şekilde sarmalamadan uyumayı öğrenmeleri lazım. Şu an 8-9 arası uyutuyoruz 2 ya da 3 kere uyanıyo ya pış pış yapıyoruz ya mama veriyoruz geri dalıyo sabah 7-8 arası da kalkıyo. Bu ara bi huy edindi sabaha karşı gözlerini bi açıyo sanki uykusunu almış yanına gittiğimde kıkırdıyo çırpınıyo ama biraz pişpişleyince 20 dakikaya geri dalıyo.kendini ayıktırmasa çokk iyi olcak.. yeni yeni huylar çıkarıyolar işte

Aslında bende kundaksız yatırmaya başlasam iyi olucak ama zaten gündüz çok yoruluyorum gece de sürekli uyansa ayakta duramam herlade... ben şimdilik yanımda yatırıyorum hani sıkıntı uyanıp geri uykuya dalsa neyse .. kumdaksız olunca uyanıyor sanki saatlerdir uyumuş gibi geri uykuya dalmıyor... beni bu korkutuyor... şimdi sarınca hemen gözleri kapanıyor.... bi de elleri dışarıda olunca sürekli yorganını kafasında doğru çekiyor korkuyorum bende acaba biraz daha mı beklesem bilemedim ki yaaaaaa

Y

Benim kızım bende başka kimsede durmuyor canım .... cadı uyandığı ANda kucakta gezmek istiyor .... bi de gündüz uykularını nasıl ayarlıyorsun kaçta yatıyor 3 uyku mu 2 uykumu yapıyorsun

Minimum 3 uyku yapıyor cnm bazen sabah çok erken kalkarsa 5-6 gibi o zmn 4 uyku bile yapabiliyor dün öyle yaptı mesela
Her uykusu 45 dk 1 saat arası sürüyor. Daha uzun gündüz uykusu pek göremiyorm

Minimum 3 uyku yapıyor cnm bazen sabah çok erken kalkarsa 5-6 gibi o zmn 4 uyku bile yapabiliyor dün öyle yaptı mesela
Her uykusu 45 dk 1 saat arası sürüyor. Daha uzun gündüz uykusu pek göremiyorm
Yaaa aslında netten baktım bizde 3 uyku yapıyorduk artık 2 uykuya geçebilirsiniz diyor... bizde sabah 49 dk öğlen 1.5 saat ikindi de 40 Dk yatıyor... bende bir uykuyu kaldırayım diyorum ama hangisini kaldıracağımı bulamadım... sabah uyutmasam öğlene erkenden uyuyor uykusu şaşıyor ikindi uyutmasam akşama çok hıysuz oluyor... hepsini de uyusa akşam uykuya geçerken zorlanıyor... bilemedim valla... büyük kızım da hiç bir düzen yapmadım ne zaman uykusu gelse yatırdım ama kızım uykuyu çok seviyordu zorlamadı beni

Ben 8..ayda falan sanıyodum 2 uykuya geçişi.. valla benim uyutmamam mümkün değil uykusu bastırınca uyyamazsa çok ağlıyo zaten gece zor dalarsa geneşde gündüz uykusunun yetersizliğindendir diyo uyku eğitimi verdiren kişiler.. bence biraz daha uyusun bilemedim bi 6 ay 2 uyku için erken sanki ya

Benim kızım da uyku bastırınca çok ağlıyor dediğin doğru gündüz düzgün uyumasa gece de uykuya geçişte çok zorlanıyor... bende 8. Ayı bekleyeyim o zaman

Kızlar bizde gunduz 3 uyku yapıyoruz daha erken sanırım 2 uyku icin. Kendisi 2.5-3 saatte bir uykuya geçiyor birer saat uyuyor toplamda 3 uyku oluyor. Eğer gunduz düzgün uyumazsa gece de zorluk cekiyor o yüzden gunduz uykusu benim için önemli

Bizimki sabah uyanında ilk uykuya geçmesi 2.5 saati bile bulmuyp 1.5 saat sonra mızırdanması başlıyo hemen. 2 ve 3. Uykuların araları 3 saati buluyo hemen hemen

Bizimki sabah uyanında ilk uykuya geçmesi 2.5 saati bile bulmuyp 1.5 saat sonra mızırdanması başlıyo hemen. 2 ve 3. Uykuların araları 3 saati buluyo hemen hemen
Sabah benimki de öyle 7 de uyanıyor 9 olmadan uykusu gelmiş oluyor. Öğlen uyku aralari 3 saate yakın oluyor. Zaten uykusu gelmeden hiç boşuna yatırmıyorum yatağına yoksa orda dönüp duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…