2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sabah benimki de öyle 7 de uyanıyor 9 olmadan uykusu gelmiş oluyor. Öğlen uyku aralari 3 saate yakın oluyor. Zaten uykusu gelmeden hiç boşuna yatırmıyorum yatağına yoksa orda dönüp duruyor
Valla ben de yatağa yatırınca bi 15 dk geçiyo yatakta biraz besle biraz salla biraz pişpiş anca uyyo. İlk ayları çok gazlı geçti alıştırdık sallamaya hala da bıraktıramıyoruz tam anlamıyla böyle gidecek heralde bu gidişle

Yüzüstü çevirip poposuna pat pat ritimli vurarak bi yanda piss piss yaparak uyutmayi denedin mi ben o yontemle sallamadan uyutuyorum

Yüzüstü çevirip poposuna pat pat ritimli vurarak bi yanda piss piss yaparak uyutmayi denedin mi ben o yontemle sallamadan uyutuyorum
Denedim denemez miyim yüzüstü koyduğum an önce kafayı dikiyo havaya düzeltmezsem kendini sırtüstü çeviriyo başlıyo çırpınmaya. Keşke daha ufakken alıştırsaydım şu şşş pata dönmeye başladıktan sonra çok zor uygulaması kendini döndürmeyi oyun zannediyo heralde

Çok gecmıs olsun dedıgın gıbı sen en iyisi testinı yaptır rahatla ikimize de Allah acil sıfalar versın

gunduzde mı aynı sekılde ıyutuyosun uz bı de kac saate bir. 6 aylık oldu ama hala net bı sekilde anlamıyorum ben bazen bebegımın aglayıslarını uykusu gelmıs gıbı aglıyo suratını kapatıyo kulagını fılan cekıstırıyo sallasam bile cok gec uykuya dalıyo okumadığım kitap izlemediğim video kalmadı ama ben uyguluyamadım bu Ke si le sine uyutma ısını

Bende aslında donmeye başladıktan sonra uyguladım bu yöntemi ama çabuk uyum sagladi sanırım. Bu şekilde uykuya geçişi kolay oluyor.
Gündüz de gece de ayni yontemle uyutuyorum. Hal ve hareketletinden uyku takibini yapıyorum. Gündüz maksimum 3 saatte bir uykusu gelmiş oluyor.

Kızlar hastaneden geldim simdi.6 aylık kontrol için göz doktoruna götürdüm.2.5 astigmat cıktı çok üzgünüm.gözlük yazdı bir de.nasil takacak küçücük daha

Sağol canım.yok hiç bir sorun gözükmüyordu.20 günlükken baktirmistik bir sorun çıkmamıştı.6 aylık rutin kontrole gel demişlerdi.
Anladım canım üzme kendini Rabbim kendi katından verir inşallah şifasını
Yanı bize ne ilk günlerde nede sonrası için böyle bi muayeneden bahseden olmadi

Anladım canım üzme kendini Rabbim kendi katından verir inşallah şifasını
Yanı bize ne ilk günlerde nede sonrası için böyle bi muayeneden bahseden olmadi
Sagol canım Bende öyle avutuyorum kendimi Allah beterinden saklasın diye.bence götürün sizde bir muayene ettirin.bak ben hiç birşey yok öylesine muayene ettirir döneriz diye gitmiştim bu cıktı.Allah dan ki götürmüşüm yoksa çok ilerleyebilirdi.

Haklısın bide benimkiler ikiz

Merhaba, bende iki aylık doğum yaptım .Dr sarkma var hafif dedi ama çok kötü görünüyor ve ilişkide zorluyor. Bir tedavi söylemedi bana siz nasıl oldunuz acaba
Bendede et parcasi vardi kizlar yakildi .normal dogum yaptim oyle et parcasi ciktj doktor kotu bisey degil ama seni zorluyosa yakalim dedi iliski yasayamiyodum cam kesigi gibi acima ve sonrasi kanamaydi yaktirdim simdilik iyi gidiyo yine ilk basta zor oluyo ama kanama yok

Krem ne kullaniyosun canm benimkiler gecmiyo sadece kortizonlu krem geciriyo bisure sonra cikio tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…