- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #50.261
Canım günde 3 defa mustelenanın atopik serisi ile nemlendiriyorum.Arada vazelin sürüyorum.Bol bol nemlendirmeKrem ne kullaniyosun canm benimkiler gecmiyo sadece kortizonlu krem geciriyo bisure sonra cikio tekrar
Geçmiş olsun canım ya o nasıl oluyor ki acaba. Benim rahim toparlanmadigi için vajinadan görünüyor sanırım. Kadınların çekmediği şey yok ya ne çilekesmisizBendede et parcasi vardi kizlar yakildi .normal dogum yaptim oyle et parcasi ciktj doktor kotu bisey degil ama seni zorluyosa yakalim dedi iliski yasayamiyodum cam kesigi gibi acima ve sonrasi kanamaydi yaktirdim simdilik iyi gidiyo yine ilk basta zor oluyo ama kanama yok
4 asi oluyor 3 u bacaktan biri agizdan. Bizde ateş olmadı ilaç hiç içirmedim ben önceden.Kizlar 6.ay asilarini yaptirdiniz mi? Cok ates yapiyor mu ne yapmam gerekli korkuyorum yav4.ay asilari ates yapmisti.oncesinde ates düşürücü vermemistim.bu sefer onceden vereceğim.4 aşı mi yapiliyor?
Birde 10 gun sonra 6 aylik oluyoruz.daha ek gidaya baslamayi düşünmüyorum.bebegimde coklu besin alerjisi var.en az 8 aylikken falan basliycam.bu surede anne sutu+mama olarak devam edecegim ins
Ikiz anneleri kutsaldirHaklısın bide benimkiler ikiz
Canım bizde de hiç ateş olmadı ama ben gece rahat yatsın diye 1 defa calpol verdim sadece... bi de bizim aşımızın biri eksikti hala vurduramadık ... canım bi yerde okumuştum aşıdan önce ilaç aşının etkisini azaltıyormuş bence verme....Kizlar 6.ay asilarini yaptirdiniz mi? Cok ates yapiyor mu ne yapmam gerekli korkuyorum yav4.ay asilari ates yapmisti.oncesinde ates düşürücü vermemistim.bu sefer onceden vereceğim.4 aşı mi yapiliyor?
Birde 10 gun sonra 6 aylik oluyoruz.daha ek gidaya baslamayi düşünmüyorum.bebegimde coklu besin alerjisi var.en az 8 aylikken falan basliycam.bu surede anne sutu+mama olarak devam edecegim ins
Mustela stelatopia mi acabaCanım günde 3 defa mustelenanın atopik serisi ile nemlendiriyorum.Arada vazelin sürüyorum.Bol bol nemlendirme
Canım sızın alerji testle kesinleşti mi, ben dün patates ile başladım ek gıdaya nasıl olacak bilmiyorum, bizim de aynı on gün sonra 6 aylık olacağızKizlar 6.ay asilarini yaptirdiniz mi? Cok ates yapiyor mu ne yapmam gerekli korkuyorum yav4.ay asilari ates yapmisti.oncesinde ates düşürücü vermemistim.bu sefer onceden vereceğim.4 aşı mi yapiliyor?
geçmiş olsun canım. tedavisi olur mu kiKızlar hastaneden geldim simdi.6 aylık kontrol için göz doktoruna götürdüm.2.5 astigmat cıktı çok üzgünüm.gözlük yazdı bir de.nasil takacak küçücük daha
biz bugün aşı olduk canım. 3 bacaktan bir tane damla verdiler. iki saat oldu şu an ateş yokKizlar 6.ay asilarini yaptirdiniz mi? Cok ates yapiyor mu ne yapmam gerekli korkuyorum yav4.ay asilari ates yapmisti.oncesinde ates düşürücü vermemistim.bu sefer onceden vereceğim.4 aşı mi yapiliyor?
Çok hafif bir ateşi oldu kızımın. Ağrısı için şurup verdim ama ben aşıdan sonra. Bacaktan 3 iğne bir de damla var. Burda damla bittiği için o eksik kaldo bizim.Kizlar 6.ay asilarini yaptirdiniz mi? Cok ates yapiyor mu ne yapmam gerekli korkuyorum yav4.ay asilari ates yapmisti.oncesinde ates düşürücü vermemistim.bu sefer onceden vereceğim.4 aşı mi yapiliyor?
Canım nerde yaşıyorsunuz? Burda aşılar eksikti o yüzden soruyorum. Temin etme imkanımız olur mu acaba diye?biz bugün aşı olduk canım. 3 bacaktan bir tane damla verdiler. iki saat oldu şu an ateş yok
bizim de aşı günümüz dündü canım kalmamıştı aşı. bugün çağırdı. sıkıntı varmış herhalde stoklarda. istanbul’da yaşıyorumÇok hafif bir ateşi oldu kızımın. Ağrısı için şurup verdim ama ben aşıdan sonra. Bacaktan 3 iğne bir de damla var. Burda damla bittiği için o eksik kaldo bizim.
Canım nerde yaşıyorsunuz? Burda aşılar eksikti o yüzden soruyorum. Temin etme imkanımız olur mu acaba diye?
4 asi oluyor 3 u bacaktan biri agizdan. Bizde ateş olmadı ilaç hiç içirmedim ben önceden.
Aslında patates ve havuca alerjisi yoksa deneyerek başlayabilirsin 8 ay gec olmaz mi ? Sonradan belki yemek istemeyebilir.
Canım bizde de hiç ateş olmadı ama ben gece rahat yatsın diye 1 defa calpol verdim sadece... bi de bizim aşımızın biri eksikti hala vurduramadık ... canım bi yerde okumuştum aşıdan önce ilaç aşının etkisini azaltıyormuş bence verme....
Bana da sanki 8 ay çok gibi geldi sonradan yemek istemeyebilir... ama yine de sen bilirsin
Canım sızın alerji testle kesinleşti mi, ben dün patates ile başladım ek gıdaya nasıl olacak bilmiyorum, bizim de aynı on gün sonra 6 aylık olacağız
biz bugün aşı olduk canım. 3 bacaktan bir tane damla verdiler. iki saat oldu şu an ateş yok
Kizlar sağlık ocagi aradi beni,yarin getirin bebegi 6 inci ay asilarini yapalim diyorlar.bende dedim ki,10 gun var daha 6 aylik olmasina dedim.soyledikleri şey şu, elimizdeki aşıların son tüketim tarihi persembe günü sona eriyor.tarihi gecmeden yapmamiz gerekiyor hepsini.yeni aşıların gelmesi bi 1 ayi bulur.ne zaman gelecegi ne kadar gelecegi hakkinda net bi bilgimiz yok.o yuzden getirin yaptiralim diyo.ne bu simdi?Çok hafif bir ateşi oldu kızımın. Ağrısı için şurup verdim ama ben aşıdan sonra. Bacaktan 3 iğne bir de damla var. Burda damla bittiği için o eksik kaldo bizim.
Canım nerde yaşıyorsunuz? Burda aşılar eksikti o yüzden soruyorum. Temin etme imkanımız olur mu acaba diye?
Teşekkür ederim canım bütün anneler öyle annelik çok güzel annelik kutsal annelik dunyada tarifi edilemeyen en farklı duygu olsa gerekIkiz anneleri kutsaldirben biriyle zor basediyorum
Canım 40 CC falan su içiyor ortalama, ara ara veriyor bakıcı gündüz, hala 120 CC mamayı zorla içiyoruz bir saat içinde, akşam 9 10 gibi mama verip uyutuyorum gece bir kez mama veriyorum dört gibi falan o zamana kadar ara ara mizliyor tabi ama sallayıp uyutuyorum hep, sabahta dokuz gibi içiyor tekrar, hiç açlıktan ağlaması yok bizde zorla içiyoruz resmen, kilosu yüzde yirmi onlarda demişti hemşire ortalamanin aşağısında, dörtten sonra hep mızmız ama sabaha kadar beşik sallıyorum, mama veren diğer arkadaşlarda fikir verirse bende çok sevinirim, altı aylık olmamıza on gün var en fazla 720 CC içiyorSelam kizlar gunde bebişlerinize kac ml su veriyorsunuz brnimki hic icmek istemiyor bide gece en son kacta mama veriyorsuniz kac saat sonra veriyorsunuz diger mamayi
Sagol canım.bugün özele götürdüm.bazı bebeklerde olur göz kayması veya iki gözü arasında numara farkı çoksa ancak o zaman kullanır gerek yok gözlüğe dedi.1 yaşında kontrole gidecegiz.diğer doktora da kızdı neden gözlük yazmış diye.bende sinir oldum hayret yani boşu boşuna gözlük takacaktı yavrum.ki nasıl takacaksageçmiş olsun canım. tedavisi olur mu ki
Bence basla besin alerjilı cocuk zaten ek gıdaya zor gecıyo yani benimkı oyle en azından 8 ay baya gec seni dahada zorlar biz 5 aylıkken basladık bak 1 bucuk ay oldu neredeyse hala dogru duzgn bısey yemıyoKizlar 6.ay asilarini yaptirdiniz mi? Cok ates yapiyor mu ne yapmam gerekli korkuyorum yav4.ay asilari ates yapmisti.oncesinde ates düşürücü vermemistim.bu sefer onceden vereceğim.4 aşı mi yapiliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?