- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #50.701
Haklısın bütün iş yine sende bitiyormuş aslında.burada bir arkadaş eğitim almıştı.görürse yazar belki.Ya ne güzel yıllarca bekledim bu anı ama bu kadar zor olacağını bilmiyordum uyku eğitimlerini bir kaç yere sordum biraz pahalı diyorlar sonuç olarakda bütün iş yine bende bitiyormuş onlar sadece yönlendirme yapıyormuş ve bunu için çok para istiyorlar biraz daha düşük olsa gozumu kırpmadan alırdım ilk doğdukları günden beride mama içiyorlar anliycagin masraf çok oluyor
Aslında bu grupta eğitim alan arkadaşlar varsa neler yaptıklarını nasıl yonlendirildiklerini biraz paylasirsa çok iyi olur
Merhabalarrr. İnstada eceleylamaden onu takip edebilirsiniz. Uyku eğitimi ile ilgili soruları cevaplıyor ücretsiz ne yapılması gerektiğini anlatıyor. İnşallah bir faydası olurSağol allah razı olsun evet inan çok zor hele birde bi tanesi o kadar huysuzki anlatamam akşama kadar ağlıyor kendini eritip bitiriyor zaten bi lokma bişey minicik
gunaydinn.ben 2 ekimde dogum yaptim.doguma 76 kiloyla girdim.ciktigimda hamilelik oncesi 67 kilomdaydim.oh ne guzel dedim.sonra 5 ayda cilginlar gibi ekmek, cips, tahin helvasi ve fast food yiyerek 73 kiloya ciktim.3 hafta once hamurisi, cips, tatli abur cubur ve beyaz ekmegi birakip ara ara youtubedan leslie yapmaya basladim.beyaz ekmek yerine cavdar ya da tam bugday yiyorum.yani diyet gibi degil sadece yukarida saydigim seyler yok.68-69 arasiyim su an.korse kullanmadim.bunlari yemeyi birakip az da sporla su an herkesteki o minik ayva gobeginden var sadece :) cok zor degilGünaydınlar arkadaşlarr benim bir sorum olacak korse kullanıyor musunuz. Memnun olduğunuz bir marka var mı. Gerçekten zayıflamaya yardımcı mı. Sezeryndan dolayı sarkık bir göbek var nefret ediyorum vücudumdanhipotroidi var bende zayıflamamda çok yavaş. Neler yapıyorsunuz
Ten marka korse aldım ama hiç kullanamadım çokrahatsız etti ı yüzden bilemiyorum etkisi var mı?Günaydınlar arkadaşlarr benim bir sorum olacak korse kullanıyor musunuz. Memnun olduğunuz bir marka var mı. Gerçekten zayıflamaya yardımcı mı. Sezeryndan dolayı sarkık bir göbek var nefret ediyorum vücudumdanhipotroidi var bende zayıflamamda çok yavaş. Neler yapıyorsunuz
Eşim sürekli baba baaaabaaaaa çalıştırdığı için baa baaa diyor hiç susmuyor ama anlamlı değil.bende geç emeklesin istiyorum çünkü ev tehlike dolu şimdi bile döne döne ünitenin altına girip kafasını çarpıyor ayağını koltuğun altına sıkıştırıyor.kedi gibi duruyor ama ellerini ve bacaklarını koordine edemiyor ama bir haftaya çözecek gibi yandım ...3 gündür dede dede diyor arada anne diyor var mı sizde de ufaktan?
Ben uyku eğitimi almadım kızıma da vermedim kendi tembelliğimden kaynaklı.ama çocuğunuz uykuyu çok sevecek kitabını okudum mutlaka iş anne de bitiyor önemli noktası rutin oluşturmakta.bunda da uyku sinyallerini takip etmede yatıyor uyku sinyallerinden sonra kademeli olarak ilerliyorsun salla dur yapabilirsin ya da şiş pat öyle öyle kendi kendine uyuyormuş senin ikiz onu nasıl yaparsın bilemiyorumUyku olayını hiç sorma doğum yaptığımdan beri en büyük sıkıntım diyebilirim uykulari çok az günde 3 defa yarım saat yatıyorlar yarım saatimiz dolunca sanki başucunda çalar saat var uyanıyorlar hemen gece desen aynı sistem yarım saat bazen şansa 1 saatte bir uyanıyorlar bunu iki bebekler çarpınca sabaha kadar kesintisiz 1 saat uyuduğumu bilmem küçük besikleri var yanıma koyuyorum sallayarak uyutuyorum uyandıkları zaman yine sallıyorum mobilya beşikte bunu yapmam imkansiz mecburen bir süre daha bu küçük besiklerde yatiricam
Eşim sürekli baba baaaabaaaaa çalıştırdığı için baa baaa diyor hiç susmuyor ama anlamlı değil.bende geç emeklesin istiyorum çünkü ev tehlike dolu şimdi bile döne döne ünitenin altına girip kafasını çarpıyor ayağını koltuğun altına sıkıştırıyor.kedi gibi duruyor ama ellerini ve bacaklarını koordine edemiyor ama bir haftaya çözecek gibi yandım ...
Muhallebi hazırlardan mı,kendin mi yapıyorsun?tarif rica etsem6.5 aylik olduk daha tarhanaya başlamadık yoğurt çorbası veriyorum irmikli muhallebide veriyorum
Kahvaltı yarım yumurta sarısı labne bebe bisküvisi veriyorum
Canbebe cok guzel canim bende wejin gibiydim en son can bebe yaradi bize komili de guzel zeytinyagli oldugu icin vucudu yumuşacık yapiyorDün bahsettiğim bez hatalıymış.sabah kakasını yaptı kızım,sırtına kadar taştı.bugün iade edeceğim.
Bez arayışındayım kızlar prima dışında ama.yardımcı olun lütfen.huggies kullanan var mı misal
Metal çubuklar var emzirirken zor oldu belki kilot şeklinde planlar kullanılabilir benden başkasında cevap yazar umarım
Evet ben de goon kullaniyordum. Kalitesi gercekten prima premium care gibi yumusacik cocugun ne belinde ne bacaginda hic iz yapmiyor ve sizdirmiyor ama birden fiyati yukseldi prima gibi oldu keske imkaniniz olaa paddlers deneseniz ben cok memnunum ama malesef internet disinda satislari yokBenim eşim internetten alışverıs yapmaz keşke yapsa da deneme imkanım olsa.
Teşekkür ederim canım.goon gercekten prima ile aynı olmus.baktilar talep artiyor hemen fiyatı yukseltiyorlar zaten her şeyde.
Yine de araştiracağim canim sağol.Evet ben de goon kullaniyordum. Kalitesi gercekten prima premium care gibi yumusacik cocugun ne belinde ne bacaginda hic iz yapmiyor ve sizdirmiyor ama birden fiyati yukseldi prima gibi oldu keske imkaniniz olaa paddlers deneseniz ben cok memnunum ama malesef internet disinda satislari yok
Kendim yapıyorum canım ilk günlerde hero beybi kaşık maması sutlu pirincliyi yedirdim sonra iyi yorumlar okumadım bende kendim yaptımMuhallebi hazırlardan mı,kendin mi yapıyorsun?tarif rica etsem
Benim de gitmiyor kulolar ya çok canım sıkılıyor 78 le doğumdan çıktım şuan 82 yim 70 le hamile kalmidyim biyum 1.65 70 ban iyi ama veremiyirum sürekli yiyorum bogzii tutsam hemen veriyorum aslındaGünaydınlar arkadaşlarr benim bir sorum olacak korse kullanıyor musunuz. Memnun olduğunuz bir marka var mı. Gerçekten zayıflamaya yardımcı mı. Sezeryndan dolayı sarkık bir göbek var nefret ediyorum vücudumdanhipotroidi var bende zayıflamamda çok yavaş. Neler yapıyorsunuz
Maşallah kızzzzz17 eylül de
Canım herşey bizde bitiyor,,, biraz dikkat etmeliyiz kilomuza,,, ben 60 la hamile kaldım 82.5 la Doğuma girdim çıktığımda 69 dum sonra çok yedim 74 oldum,,,, sonra diyete başladım şuanda 59.5 kiloyum,,, zayıflama grupları var istersen katılabilirsin dahaki dikkat ediyor ve motive oluyorsunBenim de gitmiyor kulolar ya çok canım sıkılıyor 78 le doğumdan çıktım şuan 82 yim 70 le hamile kalmidyim biyum 1.65 70 ban iyi ama veremiyirum sürekli yiyorum bogzii tutsam hemen veriyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?