2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Cevizi 8.ay biliorum canm erken degilmi benim oglum 7aylik kahvalti ve corba meyveli yogurt veriyoeum

Yicek eline ne veriyosun mesela kizlar herseyi daha erken yapio heralde hep oyle duydum cevremdende

Maşaallah biz 1 gün sonra 7 aylık olacağız.desteksiz oturuyor emeklemeye çalışıyor hala olmadı oyuncaklara özellikle kitaplara çok meraklı.aya uygun herseyi tattık günde bir kere sebze püresi yada yoğurt veriyorum filesine de elma armut vs koyuyorum o kadar.iştahlı değil bazen bitiriyor bazen 1 kaşık zor yiyor.baa baa de dee gibi sıralıyor.15 gün sonra kahvaltıya geçeceğiz ama ben tuzsuz peynir ve yumurta minicik tattırdım

Maşallah canım fileye elmayı ve armutu nasıl koyuyorsun

Selam kızlar.
Ben artık oğluma mevsiminde olan her şeyi yediriyorum.
Sabahlari dönüşümlü olarak
peynir-tereyagi-yumurta sarisi
Avakado-peynir
Yada çok sevdiği bir muhallebi yapıyorum ( 1 tk irmik, 1 tk pirinç ununu pişiriyorum sonra içine yarım elma rendesi koyup 1yk pekmez ilave ediyorum ve bir yumurtanın sarisini ezip atıyorum içine. )
Öğleden sonra muhakkak 1 küçük kavanoz yoğurt
Akşam da çorba ve kendi elinde kemirdigi ekmek :)
Gün içinde ara ada eline file içine elma, armut, hurma koyup veriyorum.
Bazen çok iştahlı oluyor bazen bir iki kaşık yiyip bırakıyor. Ben de o nasıl isterse öyle davranıyorum, ısrar etmiyorum. Ama bizimkisi tam bir meme delisi öyle komik emiyor ki artık. Birden yakami acmalar, emip bırakıp tekrar emmeler. Çok hoşuma gidiyor ya

Kızlar aya uygun olarak neler verdiniz şimdiye kadar bizim alerjimiz var ne versem korkuyorum
Balkabağı, havuc, patates bunlar alerji yapmaz cnm ama balkabağı bitti sanırım ben buzluğa atmıştım çokça, halen kullanıyorum. Bu ay pazarda bişey bulamıyorum ben de bebiş için sebze konusunda sıkıntıdayız.
Instagram'da görüyorum alerjik bebekler için tarifler.

Alerjiniz olmadığı halde ağız kenarında minik sivilce gibi kırmıziliklar oluyor mu beslenmeden sonra?
Benim kızımın bir alerjisi olmadıgı halde ağız kenarı ara ara kızarık oluyor ben bu durumu çok fazla ağız suyunun akmasına yoruyorum açıkcası belki seninde öyledir tabi takip etmekte lazım canım

Canım leslie çok güzel çok etkili düzenli yapınca çok güzel kilo gidiyor bir de boğazı tutsak tamam ben oğlundaki kilolari 4 ayda verdm 85 sen 68 e kadar dusmustum simdi yine 82 ym malesef çok mutsuzum boyle ya kendimi kotu hissediyorum baslnak lazım bir yerden

Selam kızlar dün kontrolden geldik rutin olarak. Kilo almamış ya 100 gr anca var. Kan ve idrar tahlili yaptılar herhangi bir enfeksiyon cikmadi. İştahlı da bi çocuk ama yerinde durmuyor çok hareketli doktor en son ona bağladı düzenli takip edelim dedi. Gelişim geriliği de yok yürümeye çalışıyor bu sıra acaba ondan mi kilo kaybi

Kaç kilo canım boyu falan nasıl bizde gittik 8250 gr 71 cm de boy geldi

On Ondandır canım senin bebeğin çok hareketli.hemde artık kilo alımları yavaşlayacak bebişlerimizin.

Kizlar benim kızın üstten iki diş daha çıkıyor.yan yana 6 diş şiş ama onlar çıkar mı bilmiyorum.2 haftadir falan ishaldi diştenmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…