2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
kızlar molfix kullaniyordum boy olarak diger bezlerden daha kisa ve bazen kakası beline çıkıyordu.bende migrosun minniesini aldim ama belini tutan boşluk cok fazla.bu normal mi yoksa hatalı üretim mi bilen varmı?

ben de bugün armudu pişirip irmik ekledim. onları da yumuşayıncaya kadar pişirim blendırdan geçirdim ve çok sevdi muhallebi gibi oldu

Dün bahsettiğim bez hatalıymış.sabah kakasını yaptı kızım,sırtına kadar taştı.bugün iade edeceğim.

Bez arayışındayım kızlar prima dışında ama.yardımcı olun lütfen.huggies kullanan var mı misal

merhabalar.ben prima molfix canbebe bim a101 sok migros bezleri denedim.ama en cok sleepy yi sevdim.10 paket bitirmisizdir :) bel kismi uzun.kaka tasmiyor.memnun olan da var olmayan da var.3 numara 68li buyuk paketi 42 liraya aldim bizim burdan.daha kucuk bir paketle deneyin isterseniz.

Merhaba.ilk sleepyi kullanmıştım yeni doğduğunda.mantar olduğu için birakmiştık.sonra soffio aldım o da pişik yapti.sonra molfix aldık bugune kadar hep onu kullandık memnunum ama diger bezlere göre küçük.5 numaraya geçsem o da büyük olur sanirim diye bez arayısina girdim.sleepyi tekrar denemeyi düşünmedim değil aslında ama tereddutte kaldım.cevabın için teşekkür ederim canım.aklimda olacak.

Bende bez arayışındayım ama Hughes artık satılmıyormuş Türkiye’de.bende belden kaçırmayı prima da yaşıyorum ve prima çişle birleşince keskin bir koku salıyor.sleepy pişik yaptı şu an can bebe aldım bakalım 2 gündür 2.kez bağladım

Can bebenin yapısı nasil canim? Kac tanesini ne kadara aldın? Mümkünse bezin fotosunu atabilir misin?

Bez konusunda daha oncede söylemistim ama kesinliklikle ve kesinlikle goon diyorum.bende bi cok bez denedim ve japonlar yine isini iyi yapmislar bence. Pamuklu ve sizdirma asla yok digerlerine gore kalibi daha rahat ve pamuklu bi dene derim

Bez konusunda daha oncede söylemistim ama kesinliklikle ve kesinlikle goon diyorum.bende bi cok bez denedim ve japonlar yine isini iyi yapmislar bence. Pamuklu ve sizdirma asla yok digerlerine gore kalibi daha rahat ve pamuklu bi dene derim
Peki nerelerde bulabilirim canım ve fiyatı ne?

Can bebenin yapısı nasil canim? Kac tanesini ne kadara aldın? Mümkünse bezin fotosunu atabilir misin?
Fiyatından emin değilim kısa süreli kullanıyorum 3 saatte değiştirdim ve elime ıslaklık geldi ama kötü kokusu yok henüz kaka yapmadığı için onu yorumlayamıyorum

Eklentiler

• image.webp
    72 KB · Görüntüleme: 27
  • image.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 20
3 gün kuralı ile sebze meyveleri tattırrdım ben. Yediği hiçbir şeyü sevmedi şimdiye kadar. Mx 3 mama kaşığı alıp bırakıyor. İlk defa dün akşam irmikli muhallebi yaptım onu biraz daha severek yedi.
Çorba olarak da tattığı sebzeleri birlikte haşlayıp blenderdan geçiriyorum. Az zeytinyağı ekliyorum. Henüz tadımları bitirmediğim için bu kadar benden.
Bebek tarhanası ya da yoğurt çorbası hangi ayda başladınız?
İrmikli muhallebi falan hangi ayda başladınız?
Kahvaltı olarak ne yapıyorsunuz?
İrmikli muhallebi ilk defa dün akşam denedim. (7aylık)
Çalışıyorum ben bakıcı bakıyor, kahvaltıya başkamadık. Güvenemiyorum başkasına.
Sleepy ve prima dönüşümlü kullanıyoruz biz.

Peki nerelerde bulabilirim canım ve fiyatı ne?
Cogu marketlerde var sanirim civilde vardi mesela fiyat degisiyo ama cok pahali degil birara kirmizi beyaz eczane diye siteden aliyordum uygun bayaga sonra burdaki bi markettede ucuza buldum ordan aliyorum 12 saat dursa bile ne sizinti ne koku yapiyor. Icide pamuklu

Ben ilk sleppy almistim pişik yapti oğlumda prima kullanıyorum uzun süredir aktif bebe olanından herhangi bi sızdırma sorunu yaşamıyorum. Gece uykusunda ekstra bez değiştirmiyorum

Bi
Bizim burda bir markette buldum canim 36li 42 lira mi neydi.biraz daha arastiracagim yarin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…