- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #50.721
Senin doğdu doğalı kucakta bebiş.nasıl dayanıyorsun canım ya ağırlaştılar artık bide.yürüteçe de mi binmiyorMaşallah kızzzzzbenim bebeğim emeklemiyor daha tembel bizim ki hiç kucaktan inmiyor ki emeklemeye fırsat kalsın 1 Eylül Doğumluyuz bizde
Aynı dert bende de var yaaBenim de gitmiyor kulolar ya çok canım sıkılıyor 78 le doğumdan çıktım şuan 82 yim 70 le hamile kalmidyim biyum 1.65 70 ban iyi ama veremiyirum sürekli yiyorum bogzii tutsam hemen veriyorum aslında
EVet canım ya hiç sorma şu 10 gündür yürüteçe biniyor da biraz rahatladım çok şükğrSenin doğdu doğalı kucakta bebiş.nasıl dayanıyorsun canım ya ağırlaştılar artık bide.yürüteçe de mi binmiyor
E iyi bari.bende aynı yürüyeçe bineli daha çok oyalanıyor.EVet canım ya hiç sorma şu 10 gündür yürüteçe biniyor da biraz rahatladım çok şükğr
Hiç duymadım etrafımda canım nasıl oluşmuş ki lenf bezi doğduğunda var miydiKizlar bisey sormka istiyorum bebgimin ense kisminda kulak hizasinda lenf bezi var biraz büyümüş doktor onemli bisey degil demisti ama 2 tane olmis nette de o kadar kotu şeyler yaziyorki bu kinu hakkinda bilgisi olan var mi coj endişeleniyorum kotu bir hastalik mi diye
Canim herkeste oluyomus lenf bezi ama bebegiminki büyümüş beze seklinde 1 taneydi simdi 2 tane olmus nette yok lösemi falan yaziyor moralim bozulduHiç duymadım etrafımda canım nasıl oluşmuş ki lenf bezi doğduğunda var miydi
Bende duymadın hiç. Sen yinede doktoruna güven içini ferah tut canım ama için rahatlasın istersen başka bir doktora da göster. İnternete çok bilgi kirliliği var inşallah öyle birşey değildirKizlar bisey sormka istiyorum bebgimin ense kisminda kulak hizasinda lenf bezi var biraz büyümüş doktor onemli bisey degil demisti ama 2 tane olmis nette de o kadar kotu şeyler yaziyorki bu kinu hakkinda bilgisi olan var mi coj endişeleniyorum kotu bir hastalik mi diye
Kötü olmasa bile ihmal etme canım.iyi bir doktora götür.Kizlar bisey sormka istiyorum bebgimin ense kisminda kulak hizasinda lenf bezi var biraz büyümüş doktor onemli bisey degil demisti ama 2 tane olmis nette de o kadar kotu şeyler yaziyorki bu kinu hakkinda bilgisi olan var mi coj endişeleniyorum kotu bir hastalik mi diye
Nette çok fazla bilgi kirliliği var oraya bakip üzülme hiç. Başka bir uzmana goster istersenCanim herkeste oluyomus lenf bezi ama bebegiminki büyümüş beze seklinde 1 taneydi simdi 2 tane olmus nette yok lösemi falan yaziyor moralim bozuldu
Ahh su internet yok mu canım ben de günlerce alerji konusuna bakıp takmıştım hic canını sıkma lütfen Allah'ın izniyle yoktur birşey ama başka bir Dr da git yine de için rahat ederSagolin kizlar yine de belki bir bilen cikar yde yazdimpazartesi goturcez randevu aldik
Insallah canim zaten hep kotu seyler yazıyor bakmadan da duramiyor insanAhh su internet yok mu canım ben de günlerce alerji konusuna bakıp takmıştım hic canını sıkma lütfen Allah'ın izniyle yoktur birşey ama başka bir Dr da git yine de için rahat eder
Canim benim kızımın iki disi çikti 5.5 aylikken.emeklemeye basladi 4 5 gundur ama hizlanmadi daha.oyuncaklara çok merakli.bir elinden diğer eline rahatca geçirebiliyor.eline yiyecek veriyorum kendisi yiyor.uykusu da düzene girdi masallah deyim de nazarim degmesinKizlar bebekleriniz neler yapio gelisim surecini yazalim .
İki disi çıktı. 6 aylikken emeklemeye başlamıştı simdi 7.5 aylık ayakta durup ilerlemeye çalışıyor. Yerden kendini koltuğa tutunarak kaldırabiliyor. Ahşap oyuncaklar aldım onlara vurarak ses cikarmayi seviyor. Ek gıda olarak bi cok şeyi yediriyorum benimki sürekli acKizlar bebekleriniz neler yapio gelisim surecini yazalim .
1 hafta sonra 7 aylık olacağızKizlar bebekleriniz neler yapio gelisim surecini yazalim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?