2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Maşallah kızzzzz benim bebeğim emeklemiyor daha tembel bizim ki hiç kucaktan inmiyor ki emeklemeye fırsat kalsın 1 Eylül Doğumluyuz bizde
Senin doğdu doğalı kucakta bebiş.nasıl dayanıyorsun canım ya ağırlaştılar artık bide.yürüteçe de mi binmiyor

Benim de gitmiyor kulolar ya çok canım sıkılıyor 78 le doğumdan çıktım şuan 82 yim 70 le hamile kalmidyim biyum 1.65 70 ban iyi ama veremiyirum sürekli yiyorum bogzii tutsam hemen veriyorum aslında
Aynı dert bende de var yaa 63 kiloda kaldım ben.10 kg fazlam var.bende tatlı yiyorum hep.geçen diyete başlayim dedim öğlen bozdum diyeti göbekde cabası hamile gibi

Kizlar bisey sormka istiyorum bebgimin ense kisminda kulak hizasinda lenf bezi var biraz büyümüş doktor onemli bisey degil demisti ama 2 tane olmis nette de o kadar kotu şeyler yaziyorki bu kinu hakkinda bilgisi olan var mi coj endişeleniyorum kotu bir hastalik mi diye

Selam kizceler nasıl gidiyor büyüyen bebeklerle hayat ?
Biz gunduz havayı güzel görünce soluğu parkta alıyoruz sallıyorum guneslendiriyorum bol bol eve gelince de mis gibi yorgunluk uykusu cekiyor
Avokado tattirdim gecen cok begenmedi bende yogurda karıştırıp verdim oyle yedi. Yaptıgım yemeklerden de yavas yavas vermeye başladım tuzunu falan koymadan önce azıcık ayırıyorum yiyor bu ara bende bol tatlı yiyorum ama hareketli olduğumdan sanırım pek bi etkisi olmadi şimdilik

Hiç duymadım etrafımda canım nasıl oluşmuş ki lenf bezi doğduğunda var miydi

Hiç duymadım etrafımda canım nasıl oluşmuş ki lenf bezi doğduğunda var miydi
Canim herkeste oluyomus lenf bezi ama bebegiminki büyümüş beze seklinde 1 taneydi simdi 2 tane olmus nette yok lösemi falan yaziyor moralim bozuldu

nesli_ankara06 nasıl zayıflıcaz burda bir arkadaş leslie yapıyorum dedi dn biraz yaptım insan terliyor gerçekten. Acaba günlük beraber yapalım mı rapor verelim zayıflama arkadaşları arıyorum tek başıma olmuyor malesef kaytarıyorum çünkü

Bende duymadın hiç. Sen yinede doktoruna güven içini ferah tut canım ama için rahatlasın istersen başka bir doktora da göster. İnternete çok bilgi kirliliği var inşallah öyle birşey değildir

Kötü olmasa bile ihmal etme canım.iyi bir doktora götür.

Canim herkeste oluyomus lenf bezi ama bebegiminki büyümüş beze seklinde 1 taneydi simdi 2 tane olmus nette yok lösemi falan yaziyor moralim bozuldu
Nette çok fazla bilgi kirliliği var oraya bakip üzülme hiç. Başka bir uzmana goster istersen

Sagolin kizlar yine de belki bir bilen cikar yde yazdim pazartesi goturcez randevu aldik

Ahh su internet yok mu canım ben de günlerce alerji konusuna bakıp takmıştım hic canını sıkma lütfen Allah'ın izniyle yoktur birşey ama başka bir Dr da git yine de için rahat eder
Insallah canim zaten hep kotu seyler yazıyor bakmadan da duramiyor insan

Kizlar bebekleriniz neler yapio gelisim surecini yazalim .
Canim benim kızımın iki disi çikti 5.5 aylikken.emeklemeye basladi 4 5 gundur ama hizlanmadi daha.oyuncaklara çok merakli.bir elinden diğer eline rahatca geçirebiliyor.eline yiyecek veriyorum kendisi yiyor.uykusu da düzene girdi masallah deyim de nazarim degmesin

İki disi çıktı. 6 aylikken emeklemeye başlamıştı simdi 7.5 aylık ayakta durup ilerlemeye çalışıyor. Yerden kendini koltuğa tutunarak kaldırabiliyor. Ahşap oyuncaklar aldım onlara vurarak ses cikarmayi seviyor. Ek gıda olarak bi cok şeyi yediriyorum benimki sürekli ac ne versem yiyor

1 hafta sonra 7 aylık olacağız
Henüz emeklemiyor ama göbeği üzerinde yönünü belirleyip dönerek gideceği yere gidiyor
Dişlerin eli kulağında,hem huysuz hem damakları sertleşti
Oyuncakları elinden eline geçirip istediği köşeleri döndürüp ağzına sokuyor
Ek gıda ya 10 günmoldu başlayalı,yoğurt muz,elmalı cevizli irmikli muhallebi yiyor
Oğlum çok öğürürdü pütürlü yediremedim ,kızımda hiç püre yapmadan pütürlü vereyim dedim yok o da öğürüyor,beslenme konusu sizlerde nasıl?
Bebeklerimizin ayını ve sevdiği yiyeceklerin tariflerini paylaşalım mı?
Muhallebi; bir elmanın 1/4 nü küp küp doğrayıp az suda haşlıyorum,son 1-2 dakika 1 yemek kaşığı irmik ekliyorum blendırlarkende yarım ceviZ isteğe göre pekmezde eklenebilir(6,5 aylık)

Benimkilerde 6.5 aylık 4.5 ayliktan beri donuyorlar emekleme yok dönedöne odanın içinde tur atıyorlar dis sancimiz cok ama henuz cikmadi ek gıdaya geçtik kahvaltı çorba meyveli muhallebi yiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…