2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Haklısın canım ilk çocuklarım ondan herşey biran önce olsun istiyorum
Ilk de öyle oluyor gercekten.daha hevesli merakli oluyorsun.ikinci de biliyorsun herşeyi daha sakin karşılıyorsun.
Bu arada sen ikizleri nasıl uyutuyorsun canım düzen tutturdunuz mu?

Ilk de öyle oluyor gercekten.daha hevesli merakli oluyorsun.ikinci de biliyorsun herşeyi daha sakin karşılıyorsun.
Bu arada sen ikizleri nasıl uyutuyorsun canım düzen tutturdunuz mu?
Uyku olayını hiç sorma doğum yaptığımdan beri en büyük sıkıntım diyebilirim uykulari çok az günde 3 defa yarım saat yatıyorlar yarım saatimiz dolunca sanki başucunda çalar saat var uyanıyorlar hemen gece desen aynı sistem yarım saat bazen şansa 1 saatte bir uyanıyorlar bunu iki bebekler çarpınca sabaha kadar kesintisiz 1 saat uyuduğumu bilmem küçük besikleri var yanıma koyuyorum sallayarak uyutuyorum uyandıkları zaman yine sallıyorum mobilya beşikte bunu yapmam imkansiz mecburen bir süre daha bu küçük besiklerde yatiricam

Allah yardimcin olsun uyumayan bebek çok zor.hele bir de sende iki tane.

Sağol allah razı olsun evet inan çok zor hele birde bi tanesi o kadar huysuzki anlatamam akşama kadar ağlıyor kendini eritip bitiriyor zaten bi lokma bişey minicik
Ben kendim ikizim.annem harap olmuş biz bebekken.ben gece uyurmuşum kardeşim gundüz uyurmuş.
Imkanin varsa uyku eğitimi için yardım alsan keske.çok yipranirsin bu sekilde.surekli ağlayan bebeğinde uyuyamadıģı için ağlıyordur muhtemelen.benim kızım öyle sahsen.uykuyu alamayınca çok mızmiz olur.

Ya ne güzel yıllarca bekledim bu anı ama bu kadar zor olacağını bilmiyordum uyku eğitimlerini bir kaç yere sordum biraz pahalı diyorlar sonuç olarakda bütün iş yine bende bitiyormuş onlar sadece yönlendirme yapıyormuş ve bunu için çok para istiyorlar biraz daha düşük olsa gozumu kırpmadan alırdım ilk doğdukları günden beride mama içiyorlar anliycagin masraf çok oluyor
Aslında bu grupta eğitim alan arkadaşlar varsa neler yaptıklarını nasıl yonlendirildiklerini biraz paylasirsa çok iyi olur

Benim ilk cocugum 4 yasinda ikinci 6 aylik dunya kadar bez denedim goon guzel am prima kadar pahali oldu malesef ben de sasece internette satilan paddlers diye bir marka kullaniyorum 11 adetlik deneme paketleri var ben memnunum. Avrupada cok begeniliyormus ben de artik degistirmeyi dusunmuyorum fiyati da uygun

Benim eşim internetten alışverıs yapmaz keşke yapsa da deneme imkanım olsa.
Teşekkür ederim canım.goon gercekten prima ile aynı olmus.baktilar talep artiyor hemen fiyatı yukseltiyorlar zaten her şeyde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…