2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kaç kilo canım boyu falan nasıl bizde gittik 8250 gr 71 cm de boy geldi
68 cm boyu 7900gr kilosu
On
Ondandır canım senin bebeğin çok hareketli.hemde artık kilo alımları yavaşlayacak bebişlerimizin.
Ya yemediği şey yok ki hemen hemen saat başı yiyor emiyor ama iste yerinde durmuyor mama sandalyesinde bile ayakları sallıyor falan çok enerjik

Arkadaşlar kafam karışık daha henüz ek gıdayı oturtamadım.Anne sütü ile besliyorum.Eğer öğün verirsem süt emmiyor diğer türlü sütüm azalır diye korkuyorum.Mesela bu gün sadece armutlu yoğurt verdim belki akşama tahıllı içine lor peynirli mama yaparım.Yani 2 öğün gibi.Çorba yapamıyorum sanırım.Ne yapacağımı da bilmiyorum açıkcası.Düzenli kahvaltı,çorba ara öğünümüz YÖK.Acaba ben geç mi kalıyorum?

Cnm bebeğin ne kadarlık ki,,,, benim kızım da yemeyi fazla yiyince memeyi istemiyor ben porsiyonları azaltarak herşeyi veriyorum bence sende başlamalısın
Sütün azalacak diye düşünme

68 cm boyu 7900gr kilosu

Ya yemediği şey yok ki hemen hemen saat başı yiyor emiyor ama iste yerinde durmuyor mama sandalyesinde bile ayakları sallıyor falan çok enerjik
Cnm senin bebeğin fazla hareketli ayrıca çocuklar yürümeye. Çalıştıkları için kilo almıyorlar ama sen yine de ihmal etme 15 günde takip et kilosunu

Cnm senin bebeğin fazla hareketli ayrıca çocuklar yürümeye. Çalıştıkları için kilo almıyorlar ama sen yine de ihmal etme 15 günde takip et kilosunu
Hiperaktif mi diye düşünmeye başladım uyanık kalınca hep bi yerlere tırmanıyor tutunup dengede durmaya çalışıyor daha erken degil mi yürümek için

Hiperaktif mi diye düşünmeye başladım uyanık kalınca hep bi yerlere tırmanıyor tutunup dengede durmaya çalışıyor daha erken degil mi yürümek için
Canım 9 aylık yürüyen bir sürü bebekler var ,,, yavaş yavaş tırmanmaya çalışır sonrada yürür,,,,,-ayyyyy ne kadar tatlı olur yaaaa küçücük yürüseee

Cnm bebeğin ne kadarlık ki,,,, benim kızım da yemeyi fazla yiyince memeyi istemiyor ben porsiyonları azaltarak herşeyi veriyorum bence sende başlamalısın
Sütün azalacak diye düşünme
Canı bu gün 7 Aylık oldukancak öğün verince mesela akşam muhallebi yaptım.Gögsüm doldu mesela emmedi şimdi 3 saat sonra emer.İşte bekleyince göğsün doluyor onu ayarlayamıyorum

Canı bu gün 7 Aylık oldukancak öğün verince mesela akşam muhallebi yaptım.Gögsüm doldu mesela emmedi şimdi 3 saat sonra emer.İşte bekleyince göğsün doluyor onu ayarlayamıyorum
Haklısın canım o zaman herşeyden ver ama porsiyonları küçük olsun

Bende tek öğün olarak veriyorum doktorumuz bana 7.5 aylık olana kadar tek birşey vermemi söyledi ondan sonra kahvaltı ve ikindi öğünü yapmamı söyledi bende öyle yapıyorum

Bende tek öğün olarak veriyorum doktorumuz bana 7.5 aylık olana kadar tek birşey vermemi söyledi ondan sonra kahvaltı ve ikindi öğünü yapmamı söyledi bende öyle yapıyorum
Canım senin bebeğinde mi egzamaydı.Bi ara yazdık burdan ama aklımda hiç bir şey tutamıyorum ki?Nasıl oldu öyleyse?

Maşallah canım gelişimi çok ii seninkinin benimki daha emeklemiyor bile takılma kilosuna hiç önemli olan motor gelişimi

Canım senin bebeğinde mi egzamaydı.Bi ara yazdık burdan ama aklımda hiç bir şey tutamıyorum ki?Nasıl oldu öyleyse?
Evet canım egzamalarımız şu an maşaallah çok iyi.sadece banyodan sonra nemlendiriyorum onda bile çok az belli oluyor göğüs bölgesi komple geçti bende anlamadım.sizinkiler nasıl?

Evet canım egzamalarımız şu an maşaallah çok iyi.sadece banyodan sonra nemlendiriyorum onda bile çok az belli oluyor göğüs bölgesi komple geçti bende anlamadım.sizinkiler nasıl?
Evet çok şükür bizimde iyi.Boşuna 1 ay diyet yaptım alerji diye.Ara ara hafif kızarıklık oluyor ama ben sabah akşam nemlendiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…