2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba ben de bugün leslie yapmaya başladım. Beslenmeme dikkst etmeye çalışıyorum. Forumdaki zayıflama takımlarından birine girdim günlük menü spor bildirimi vs yapıyorum. Destek olabiliriz birbirimize.. Sende durumlar naısl?
Kizlar bebekleriniz neler yapio gelisim surecini yazalim .
3 gündür sürünmeye başladı, emeklemesi yakındır. Bunun dışında biberonu çok güzel ittiriyor, kaşıkları elimizden kapıp oynuyor ve ağzını çok başarılı bir şekilde kilitliyor mama veremiyorum.
Dişler henüz ortada yok ama feci kaşıntısı var.

Kızlar aya uygun olarak neler verdiniz şimdiye kadar bizim alerjimiz var ne versem korkuyorum
Şuana kadar verdiklerim
Yoğurt (alerjen)
Patates
Yeşil kabak
Balkabağı
Havuç
Pırasa
Soğan sarımsak
Yumurta sarısı (alerjn)
Bezelye
Kapya biber
Elma
Armut
Muz

Canım senin bebeğin motor gelişimi maşallah çkk güzel ve çpk hareketli bir bebek. Muhtemelen bu yüzden kilo almıyordur.
Doktornuz daha doğru bilgi verir kendi düşüncemse geç kalmadığınız yönünde. Henüz tadım aylarındalar. Günde 1 öğün yeterli bence.
Ben bazı günler veremiyorum bile bir şey. Verdiklerimi de 3 4 mama kaşığından sonra almıyor bile.
Emzirdikten 1 veya 2 saat sonra vermeyi deneyebilirsiniz, miktar olarak ne kadar yiyor bilmşyorum ama eğer anne sütü alımını olumsuz etkiliyorsa azaltılabilir diye düşünüyorum.
Ben kahvaltıya başlamadım çalıştığım için. Öğünleri kendim vermek istiyorum bakıcıya bırakamıyorum bu konuyu.
Meyve filesine bazen meyve koyuyorum. Yoğurt vermeye çalışıyorum sma hiç sevmiyor ilk kaşıktan sonra asla açmıyor ağznı. Bazen tattığı sebzelerden çorba püre arasında bir şey hazırlayıp veriyorum. Akşamları uyutmadan 2 saat önce falan muhallebi tarzı şeyler yapıyorum. Yine 2 3 mama kaşığı yiyip bırakıyor.
Hala tadımlara devam ediyorum en son bezelyeyi denedik.

Benim kızım su içmiyor. Alıştırma bardağını sık sık veriyoruz ama daha çok dişlerini kaşımak için kullanıyor. Çoğu günler mamasıı da 40 50 cc içip bırakıyor. Uyuduğu zaman emziği çıkarıp biberon veriyorum o şekilde gidiyoruz bugünlerde.

Arkadaşlar yoğurdu her gün mü mayalıyorsunuz?Ben küçük kavanozlara yapıyorum her gün 1 tane açıyorum ama beklemesin taze olsun diyenler de var?siz napıyorsunuz?

Kızlar benim bebe her kucağıma gelişte yakamı açıyor açık bulduğu yeri emiyor, beni uzaktan gördüğü zaman bile mız mizlanip ağzını açıyor Eminim aç değil, kilo alımı iyi

Arkadaşlar yoğurdu her gün mü mayalıyorsunuz?Ben küçük kavanozlara yapıyorum her gün 1 tane açıyorum ama beklemesin taze olsun diyenler de var?siz napıyorsunuz?
Küçük küçük kavanozlara 3-4 gün yetecek şekilde mayaliyorum. Her gün yeni kavanoz açıyoruz taze olur yine :) Her gün nasıl mayalanir ya millet ne hamarat masallah. Ben fırsat bulduğum an uyusam diye bakıyorum.

Kızlar benimkide biri bir iki gündür poposunu havaya dikip ellerinin üzerinde durup ileri geri poposunu sallayıp duruyor emeklemeye çalışıyor aceba ne zaman emekler

Kızlar benimkide biri bir iki gündür poposunu havaya dikip ellerinin üzerinde durup ileri geri poposunu sallayıp duruyor emeklemeye çalışıyor aceba bu ne zaman emekler
Oğlum yaklaşık 3 hafta o şekilde ileri geri sallanıp durdu sonra bi anda emeklemeye başlamıştı

merhaba kızlar benim oğlum 10 ekim doğumlu 2. çocuğum olduğu için kendimi tecrübeli sanıyordum ama bundan daha öğrenilecek çok şey warmış. ek gıdaya başladım 3 gün kuralı ile sebzelere alıştırdım fakat başlarda herşeyi bi merakla alan çocuk şimdi kaşıüı aldığı gibi geri püskürtüyo ne yapıcam bilemiyorum sütümde eskisi gibi yetmiyor farkındayım. aranızda yoğurt wermeye başlayan war mı acaba?

Ben ilk yoğurtla başladım zaten

İlk yoğurt vermiştim yaklaşık bir buçuk aydır her gün veririm yoğurt

Kızlar bebeklerinize salata veriyor musunuz??? Veriyorsanız basıl veriyorsunuz yaaaa???

ben sebze tadımları ile başladım gerçi arada kaşkk ucuyla yoğurtda tattırdım ama tadımda kaldık tek ilk iş ona yoğurt mayalamak teşekkürler

Bende yediğim yemeklerden veriyorum bizim yemeklerimiz daha çok seviyor bende bizim yemeğimize tuz baharat eklemeden ona ayırıyorum öyle yediriyorum,,,,
Ben daha geçmedim salataya. Anca yediğim yemekleri veriyorum ona da alerjen bi durum cikmadi şimdiye kadar.

Bende yediğim yemeklerden veriyorum bizim yemeklerimiz daha çok seviyor bende bizim yemeğimize tuz baharat eklemeden ona ayırıyorum öyle yediriyorum,,,,
Dimi ya ayrı gayrı yaptıgım yemekleri çok sevmiyor ama bize hazırlarken ona da ayırıyorum sonra beraber sofrada yiyoruz keyifle iştahlı yiyor hatta biz bitiriyoruz tam kalkicam sofradan ağlıyor daha ver diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…