@nesli_ankara06 nasıl zayıflıcaz burda bir arkadaş leslie yapıyorum dedi dn biraz yaptım insan terliyor gerçekten. Acaba günlük beraber yapalım mı rapor verelim zayıflama arkadaşları arıyorum
tek başıma olmuyor malesef kaytarıyorum çünkü
Merhaba ben de bugün leslie yapmaya başladım. Beslenmeme dikkst etmeye çalışıyorum. Forumdaki zayıflama takımlarından birine girdim günlük menü spor bildirimi vs yapıyorum. Destek olabiliriz birbirimize.. Sende durumlar naısl?
Kizlar bebekleriniz neler yapio gelisim surecini yazalim .
3 gündür sürünmeye başladı, emeklemesi yakındır. Bunun dışında biberonu çok güzel ittiriyor, kaşıkları elimizden kapıp oynuyor ve ağzını çok başarılı bir şekilde kilitliyor mama veremiyorum.
Dişler henüz ortada yok ama feci kaşıntısı var.
Kızlar aya uygun olarak neler verdiniz şimdiye kadar bizim alerjimiz var ne versem korkuyorum
Şuana kadar verdiklerim
Yoğurt (alerjen)
Patates
Yeşil kabak
Balkabağı
Havuç
Pırasa
Soğan sarımsak
Yumurta sarısı (alerjn)
Bezelye
Kapya biber
Elma
Armut
Muz
Selam kızlar dün kontrolden geldik rutin olarak. Kilo almamış ya 100 gr anca var. Kan ve idrar tahlili yaptılar herhangi bir enfeksiyon cikmadi. İştahlı da bi çocuk ama yerinde durmuyor çok hareketli doktor en son ona bağladı düzenli takip edelim dedi. Gelişim geriliği de yok yürümeye çalışıyor bu sıra acaba ondan mi kilo kaybi
Canım senin bebeğin motor gelişimi maşallah çkk güzel ve çpk hareketli bir bebek. Muhtemelen bu yüzden kilo almıyordur.
Arkadaşlar kafam karışık daha henüz ek gıdayı oturtamadım.Anne sütü ile besliyorum.Eğer öğün verirsem süt emmiyor diğer türlü sütüm azalır diye korkuyorum.Mesela bu gün sadece armutlu yoğurt verdim belki akşama tahıllı içine lor peynirli mama yaparım.Yani 2 öğün gibi.Çorba yapamıyorum sanırım.Ne yapacağımı da bilmiyorum açıkcası.Düzenli kahvaltı,çorba ara öğünümüz YÖK.Acaba ben geç mi kalıyorum?
Doktornuz daha doğru bilgi verir kendi düşüncemse geç kalmadığınız yönünde. Henüz tadım aylarındalar. Günde 1 öğün yeterli bence.
Ben bazı günler veremiyorum bile bir şey. Verdiklerimi de 3 4 mama kaşığından sonra almıyor bile.
Emzirdikten 1 veya 2 saat sonra vermeyi deneyebilirsiniz, miktar olarak ne kadar yiyor bilmşyorum ama eğer anne sütü alımını olumsuz etkiliyorsa azaltılabilir diye düşünüyorum.
Ben kahvaltıya başlamadım çalıştığım için. Öğünleri kendim vermek istiyorum bakıcıya bırakamıyorum bu konuyu.
Meyve filesine bazen meyve koyuyorum. Yoğurt vermeye çalışıyorum sma hiç sevmiyor ilk kaşıktan sonra asla açmıyor ağznı. Bazen tattığı sebzelerden çorba püre arasında bir şey hazırlayıp veriyorum. Akşamları uyutmadan 2 saat önce falan muhallebi tarzı şeyler yapıyorum. Yine 2 3 mama kaşığı yiyip bırakıyor.
Hala tadımlara devam ediyorum en son bezelyeyi denedik.