Tmm canım yazıyorum ama uyku saatleri bugünlerde değişti dişten dolayı sanırım o yüzden ben ek gıdayı yazayım
Sabah uykudan kalkınca emziriyorum senin Kızlar emmiyor heralde o yüzden emme Faslı’nı yazmıyorum genelde her uykudan kalktığında ya da ek gıdadan önce emzirmeye çalışıyorumzatrn çok da fazla emmiyor
Sabah 1 yumurtanın sarısı bazen haşlıyorum ama genelde tavada yapıyorum,,,1 gün ıspanaklı,,,1 gün biberli,,1 gün soğanlı değiştiriyorum,,, yanına 1 kk beyaz peynir,,, 1 dilim kaşar
Sonra uyuyor uyandıktan sonra 1 muz yediriyorum
Öğle çorbası varsa yediriyorum küçük bi kase
İkindi yoğurt veriyorum 1 kase bazen içine cicibebe katıyorum
Akşama da evde ne yemek varsa (tuzunu baharatını atmadan ona ayırıyorum)) yanına biraz pilav ama haftanın 3 günü akşamları köfte veriyorum
Sonra gece yatmadan önce de muhallebi yapıyorum onu yiyor gece de en fazla 2 sefer emiyor emmezse bazen 1 kere mama veriyorum bazen hiç vermiyorum,,,, hemen muhallebi tarifini de yazayım
1 elma ,, yarım armut biraz su katıp haşlıyorum sonra içerisine 1 yemek kaşığı irmik katıyorum muhallebi kıvamı olunca altını kapatıyorum soğuyunca çatalla ezip içine 2 yemek kaşığı yoğurt katıyorum
Şimdilik düzenimiz böyle canım senin kızlar kaç kilolar şuanda
Ben pazartesi gidicem sağlık ocağına boy kilosuna baktırmak için
İnşallah yardımcı olabililmişimdir