- 22 Aralık 2015
- 1.541
- 1.930
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #50.881
Çok teşekkür ederim tabiki yardımcı oldun sagolasinTmm canım yazıyorum ama uyku saatleri bugünlerde değişti dişten dolayı sanırım o yüzden ben ek gıdayı yazayım
Sabah uykudan kalkınca emziriyorum senin Kızlar emmiyor heralde o yüzden emme Faslı’nı yazmıyorum genelde her uykudan kalktığında ya da ek gıdadan önce emzirmeye çalışıyorumzatrn çok da fazla emmiyor
Sabah 1 yumurtanın sarısı bazen haşlıyorum ama genelde tavada yapıyorum,,,1 gün ıspanaklı,,,1 gün biberli,,1 gün soğanlı değiştiriyorum,,, yanına 1 kk beyaz peynir,,, 1 dilim kaşar
Sonra uyuyor uyandıktan sonra 1 muz yediriyorum
Öğle çorbası varsa yediriyorum küçük bi kase
İkindi yoğurt veriyorum 1 kase bazen içine cicibebe katıyorum
Akşama da evde ne yemek varsa (tuzunu baharatını atmadan ona ayırıyorum)) yanına biraz pilav ama haftanın 3 günü akşamları köfte veriyorum
Sonra gece yatmadan önce de muhallebi yapıyorum onu yiyor gece de en fazla 2 sefer emiyor emmezse bazen 1 kere mama veriyorum bazen hiç vermiyorum,,,, hemen muhallebi tarifini de yazayım
1 elma ,, yarım armut biraz su katıp haşlıyorum sonra içerisine 1 yemek kaşığı irmik katıyorum muhallebi kıvamı olunca altını kapatıyorum soğuyunca çatalla ezip içine 2 yemek kaşığı yoğurt katıyorum
Şimdilik düzenimiz böyle canım senin kızlar kaç kilolar şuanda
Ben pazartesi gidicem sağlık ocağına boy kilosuna baktırmak için
İnşallah yardımcı olabililmişimdir
İnşallah canımHerkes öyle diyor, ben de bilmiyorum iyi mi kötü mü canım. Her çocuğun gelişimi farkl, elbet çıkacak ve zamanında dökülecek. Çok acı vermez inşallah bebislerimize
Besafe 9-18 kg aldık çok memnunum şimdilikArkadaşlar araba için oto koltuğu aldınız mı?Var mı tavsiyeleriniz?
Canım benim kızım da 1 Eylül doğumlu ,,,,yumurtanın beyazımı yedirmiyorum sarışını veriyorum sadece,,,,,Çok teşekkür ederim tabiki yardımcı oldun sagolasin
Benim kizlar 25 eylül doğumlu 6. Ay aşısında doktora götürdük biri 5500 diğeri 6100 gram
Canım bir iki bişey sorucam
Yumurtanin beyazinida yediriyormusun
Pilavı hangi yağ ile yapıyorsun
Avakado ekmek pekmez vermiyormusun
Bide devam sütü vermiyormusun
Biz henüz almadık ama bende besafe almayı düşünüyorum o oldukça yüksek diğerlerine nazaran benim arabamın arka koltuğunu da oldukça derin sıkılmaması için yüksek almam gerekiyor etrafı izlesinArkadaşlar araba için oto koltuğu aldınız mı?Var mı tavsiyeleriniz?
Beni etiketlicektin canım unuttun galiba:)
Canım yanlış olmuş galibaaaa Fotoyu telefondan da silmişim geri sayfalara gidersen fotoyu attım görürsün kusurabakmaBeni etiketlicektin canım unuttun galiba:)
Benim bebişim de dişler bir türlü gelmedi ama şiş alt dişleri. Ben bez veriyorum bide masaj yapıyorum dişlerine. Benimki de kucak istiyor devamlıArkadaşlar oğlum hep ağlıyor diş sıkıntısı sanırım.Daha hiç diş çıkarmadık.Ancak görünen bir şey yok öyle mi bi anda mı oluyor?Ağrı kesici de verdim ama hep kucak istiyor ağlıyor?Ne yapmam lazım başka?
Teşekkür ederim canım sağol çok işe yarayacak verdiğin bilgiler sagolasinCanım benim kızım da 1 Eylül doğumlu ,,,,yumurtanın beyazımı yedirmiyorum sarışını veriyorum sadece,,,,,
Pilavı ben bize de tereyağlı yapıyorum o yüzden kızıma da yediriyorum,,,,
Avakado geçenlerde 2 sefer aldım ama birini olgunlaşmadan almışım evde bekleteyim derken çürümüş diğerini de çok olgunlaşmış almışım o da çürük çıktı bi türlü yedirtmedim kızıma,,,
Pekmez kahvaltıda 1 tatlı kaşığı veriyorum 1 haftadır
Ekmek vermiyorum bazen ben salata yerken bakıyor azıcık suyuna batırıyorum o kadar yani,,,
Devam sütü olarak da bebelac 2 numarayı kullanıyorum ama sadece gece emmesze veriyorum
Masaj yapabilirsin bas parmağınla falan. Ayrıca soguk havuç taze soğan verebilirsin birde temiz bi ağız silme bezine bi parça buz koyup damakları üzerinde gezdirirsen rahatlar. Soguk damaklarını rahatlatıyor acısı biraz olsun hafifliyorArkadaşlar oğlum hep ağlıyor diş sıkıntısı sanırım.Daha hiç diş çıkarmadık.Ancak görünen bir şey yok öyle mi bi anda mı oluyor?Ağrı kesici de verdim ama hep kucak istiyor ağlıyor?Ne yapmam lazım başka?
Canım diş çıkacak yer önce şişer belli olur.diş kaşıyıcıyı buzluğa koy soğukken ver eline o uyuşturur biraz.birde pırasa verebilirsin eline o da iyi geliyor.Arkadaşlar oğlum hep ağlıyor diş sıkıntısı sanırım.Daha hiç diş çıkarmadık.Ancak görünen bir şey yok öyle mi bi anda mı oluyor?Ağrı kesici de verdim ama hep kucak istiyor ağlıyor?Ne yapmam lazım başka?
Valla tutmayı düşünüyorum ama aç kalırsa diye de korkuyorum açıkcası.bir kaç gün denerim sanirım.Merhabalar hangi manayı kullanıyorsunuz şuan. Ramazanda oruç tutanlar nasıl yapacaksınız. Süt olur mu acaba
Bende istiyorum ama deneyimli anneler süt olur mu bir fikir verin lütfen aç kalsın istemiyorum bebişim deValla tutmayı düşünüyorum ama aç kalırsa diye de korkuyorum açıkcası.bir kaç gün denerim sanirım.
Canım ilk kızım da tutmamıştım sanırım.yanlış hatırlamiyorsam.saatleri uzun olacak o yüzden biraz sorun olur gibi.ama bir yandan da Allah onun nasibini kesmez diye de düşunüyorum.Bende istiyorum ama deneyimli anneler süt olur mu bir fikir verin lütfen aç kalsın istemiyorum bebişim de
Bebeğiniz kaç aylık ne zaman vermeye başladınız?
8 aylık canım... 20 gündür böyle veriyorumBebeğiniz kaç aylık ne zaman vermeye başladınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?