2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar ben ogluma pankek yaptım bugün dişleri yok ona rağmen rahat yedi.
1 yumurta sarısı, 1 y.k yoğurt (sulu), 1 y.k pekmez, 2 y.k tam buğday unu, çay kaşığı ucuyla karbonat.
Karıştırdım ve yapışmaz tavada 3 parçaya bölüp önlü arkalı pişirdim.
İnşallah sizin bebişler de sever.

Çok teşekkür ederim tabiki yardımcı oldun sagolasin
Benim kizlar 25 eylül doğumlu 6. Ay aşısında doktora götürdük biri 5500 diğeri 6100 gram
Canım bir iki bişey sorucam
Yumurtanin beyazinida yediriyormusun
Pilavı hangi yağ ile yapıyorsun
Avakado ekmek pekmez vermiyormusun
Bide devam sütü vermiyormusun

Canım benim kızım da 1 Eylül doğumlu ,,,,yumurtanın beyazımı yedirmiyorum sarışını veriyorum sadece,,,,,
Pilavı ben bize de tereyağlı yapıyorum o yüzden kızıma da yediriyorum,,,,
Avakado geçenlerde 2 sefer aldım ama birini olgunlaşmadan almışım evde bekleteyim derken çürümüş diğerini de çok olgunlaşmış almışım o da çürük çıktı bi türlü yedirtmedim kızıma,,,
Pekmez kahvaltıda 1 tatlı kaşığı veriyorum 1 haftadır
Ekmek vermiyorum bazen ben salata yerken bakıyor azıcık suyuna batırıyorum o kadar yani,,,
Devam sütü olarak da bebelac 2 numarayı kullanıyorum ama sadece gece emmesze veriyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar oğlum hep ağlıyor diş sıkıntısı sanırım.Daha hiç diş çıkarmadık.Ancak görünen bir şey yok öyle mi bi anda mı oluyor?Ağrı kesici de verdim ama hep kucak istiyor ağlıyor?Ne yapmam lazım başka?

Merhabalar hangi manayı kullanıyorsunuz şuan. Ramazanda oruç tutanlar nasıl yapacaksınız. Süt olur mu acaba

Benim bebişim de dişler bir türlü gelmedi ama şiş alt dişleri. Ben bez veriyorum bide masaj yapıyorum dişlerine. Benimki de kucak istiyor devamlı

Teşekkür ederim canım sağol çok işe yarayacak verdiğin bilgiler sagolasin

Masaj yapabilirsin bas parmağınla falan. Ayrıca soguk havuç taze soğan verebilirsin birde temiz bi ağız silme bezine bi parça buz koyup damakları üzerinde gezdirirsen rahatlar. Soguk damaklarını rahatlatıyor acısı biraz olsun hafifliyor

Canım diş çıkacak yer önce şişer belli olur.diş kaşıyıcıyı buzluğa koy soğukken ver eline o uyuşturur biraz.birde pırasa verebilirsin eline o da iyi geliyor.

Kızım iki gündür fena grip.gozleri bile sulanıyo hiç durms
Bende istiyorum ama deneyimli anneler süt olur mu bir fikir verin lütfen aç kalsın istemiyorum bebişim de
Canım ilk kızım da tutmamıştım sanırım.yanlış hatırlamiyorsam.saatleri uzun olacak o yüzden biraz sorun olur gibi.ama bir yandan da Allah onun nasibini kesmez diye de düşunüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…