- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #50.861
Ay maşallah yaa sen çok cesursun ben nefes borusuna takılır diye ödüm kopuyo hiç bişeu veremiyorum katı diye ya
Canın ilk kızım da hiç vermiyordum herşeyi blender dan geçirip veriyordum o yüzden çiğneme alışkanlığı olmadı hala çok zorlanıyoruz çok uzun çiğniyor.... o yüzden bu kızımda önce biraz daha küçük verdim baktım yiyor büyüttüm. Boyutunu,,,,, bence sende yapabilirsin ama yine de dikkatli olAy maşallah yaa sen çok cesursun ben nefes borusuna takılır diye ödüm kopuyo hiç bişeu veremiyorum katı diye ya
Canım benim kızım da çok fazla emmiyor en fazla 3 dakika,,,,ben gece yatırırken muhallebi veriyorum güzel tok tutuyor gece emmezse 1 kere de mama veriyorum,,, canım ek gıdayı bence azaltma çünkü gün içerisinde düzenli ve güzel beslendikleri zaman gece daha güzel uyuyorlar,,,, aslında artık gece beslenmelerine gerek yok bence ,,, kaçta yatıyorlar bilmiyorum ama saat 10 gibi beslenseler gece de 4 gibi yeterlidir,,,,, ben gece mama vermeyip emzirirsem kızım 7 olmadan uyanıyor eğer gece 4.5 gibi mama verirsem 9 a kadar yatıyorAnladım canım çok sağol
Benimkiler artık emmiyorlar iyice bıraktılar bazen gece 1 defa o kadar mama veriyorum
Ama ekimse gıdaya geçiş yaptığımdan beri mamayida günde 1 yada 2 defa zar zor içiyorlar aceba ek gıdayı dahami az vermeliyim nasıl yapicagimi bilmeden ilerliyorum
Canım ya bilemedim ama bi doktora götürsen keşke geçmiş olsunArkadaşlar bu gün misafirlikte oğlum elini çerçeveye attı bende istemsiz elinden alırken parmağını biraz kesti ve kanadı.Hatta farkedene kadar kolum üstüm kan olmuş.Sonra eczaneye gittik temizledi bant yapıştırdı ancak çerçeve eski ve metaldi.Bantı çıkarınca yine kanıyor.Bir şey olur mu?
Eczacı birşey olmaz dedi.Doktoruna mesaj attım cevap vermedi henüz.Böyle üst derisi sıyrılmış gibi aslında derin kesik değil ama bayağı kanadı.Şindi bantı değiştirdim açınca kanıyor.Tetenoz aşısı var mıydı önceki aşılarda?Canım ya bilemedim ama bi doktora götürsen keşke geçmiş olsun
Anladım canım rica etsem müsait olduğunda gündüz uyandığı gece uyuduğu ana kadar neler veriyorsun ne miktarda veriyorsun yazabilirmisinCanım benim kızım da çok fazla emmiyor en fazla 3 dakika,,,,ben gece yatırırken muhallebi veriyorum güzel tok tutuyor gece emmezse 1 kere de mama veriyorum,,, canım ek gıdayı bence azaltma çünkü gün içerisinde düzenli ve güzel beslendikleri zaman gece daha güzel uyuyorlar,,,, aslında artık gece beslenmelerine gerek yok bence ,,, kaçta yatıyorlar bilmiyorum ama saat 10 gibi beslenseler gece de 4 gibi yeterlidir,,,,, ben gece mama vermeyip emzirirsem kızım 7 olmadan uyanıyor eğer gece 4.5 gibi mama verirsem 9 a kadar yatıyor
Evet bizim çıkmadı
Geç çıkınca iyi olur derler, hayırlısı artık.Bizimkide henuz cikmadi
İnşallah canım dediğin gibidirGeç çıkınca iyi olur derler, hayırlısı artık.
Tmm canım yazıyorum ama uyku saatleri bugünlerde değişti dişten dolayı sanırım o yüzden ben ek gıdayı yazayımAnladım canım rica etsem müsait olduğunda gündüz uyandığı gece uyuduğu ana kadar neler veriyorsun ne miktarda veriyorsun yazabilirmisin
Benim ikizler çok zayıf dogdular halen çok küçükler biraz daha dikkat etmek istiyorum
Ya bu kaliteli omega 3 somon da falan oluyormus doktor balikta yesin dedi ama balik yagina da başlayan arkadaşım var onların da doktoru mutlaka balik yagi başlayalım demiş bebek gelişimine büyük katkısı varmışAynen levrek bulmak kolay bilmiyorum canım doktorum balık yağı demedi ama başlığı düzenli yerse bence gerek yok
Yaaaaa bilemedim. Bak şimdi canım sen alırsan bana da yazar mısınYa bu kaliteli omega 3 somon da falan oluyormus doktor balikta yesin dedi ama balik yagina da başlayan arkadaşım var onların da doktoru mutlaka balik yagi başlayalım demiş bebek gelişimine büyük katkısı varmış
Tamam canım verdiği şurubu yazarım büyük ihtimal alicam çünküYaaaaa bilemedim. Bak şimdi canım sen alırsan bana da yazar mısın
Hızlanmış seninki. Benim oğlanda üstten 2 dis çıkıyor toplamdaKızlar merhaba.
banlanmıstım 1 haftadır yazamadım.benim kızın üstte 2 dişi çıkmıştı geçen haftalarda.simdi üstte 4 diş birden çıkarıyor.uyumuyor huzursuz huysuz.valla çok zor bu diş olayı ya.yazık nasıl ağrıyor kim bilir.
Aynen canim azilar daha agır geçiyor geneldeHızlanmış seninki. Benim oğlanda üstten 2 dis çıkıyor toplamda
4 dis var. Çok zor ya hele azı dişleri çıkarken daha da fena oluyormus ağrı
Kraft techno fix aldık indirimden. Memnunuz, sevdi oğlum içinde rahatça uyuyabiliyor.Arkadaşlar araba için oto koltuğu aldınız mı?Var mı tavsiyeleriniz?
Herkes öyle diyor, ben de bilmiyorum iyi mi kötü mü canım. Her çocuğun gelişimi farkl, elbet çıkacak ve zamanında dökülecek. Çok acı vermez inşallah bebislerimizeİnşallah canım dediğin gibidir
Ben doktora sormuştum erken çıksa kötümü diye hayır dedi ne olursa olsun sonuçta bu dişler süt dişler yaşı gelince dökülecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?