2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Arkadaşlar bu gün misafirlikte oğlum elini çerçeveye attı bende istemsiz elinden alırken parmağını biraz kesti ve kanadı.Hatta farkedene kadar kolum üstüm kan olmuş.Sonra eczaneye gittik temizledi bant yapıştırdı ancak çerçeve eski ve metaldi.Bantı çıkarınca yine kanıyor.Bir şey olur mu?

Ay maşallah yaa sen çok cesursun ben nefes borusuna takılır diye ödüm kopuyo hiç bişeu veremiyorum katı diye ya
Canın ilk kızım da hiç vermiyordum herşeyi blender dan geçirip veriyordum o yüzden çiğneme alışkanlığı olmadı hala çok zorlanıyoruz çok uzun çiğniyor.... o yüzden bu kızımda önce biraz daha küçük verdim baktım yiyor büyüttüm. Boyutunu,,,,, bence sende yapabilirsin ama yine de dikkatli ol

Canım benim kızım da çok fazla emmiyor en fazla 3 dakika,,,,ben gece yatırırken muhallebi veriyorum güzel tok tutuyor gece emmezse 1 kere de mama veriyorum,,, canım ek gıdayı bence azaltma çünkü gün içerisinde düzenli ve güzel beslendikleri zaman gece daha güzel uyuyorlar,,,, aslında artık gece beslenmelerine gerek yok bence ,,, kaçta yatıyorlar bilmiyorum ama saat 10 gibi beslenseler gece de 4 gibi yeterlidir,,,,, ben gece mama vermeyip emzirirsem kızım 7 olmadan uyanıyor eğer gece 4.5 gibi mama verirsem 9 a kadar yatıyor

Canım ya bilemedim ama bi doktora götürsen keşke geçmiş olsun

Canım ya bilemedim ama bi doktora götürsen keşke geçmiş olsun
Eczacı birşey olmaz dedi.Doktoruna mesaj attım cevap vermedi henüz.Böyle üst derisi sıyrılmış gibi aslında derin kesik değil ama bayağı kanadı.Şindi bantı değiştirdim açınca kanıyor.Tetenoz aşısı var mıydı önceki aşılarda?

Anladım canım rica etsem müsait olduğunda gündüz uyandığı gece uyuduğu ana kadar neler veriyorsun ne miktarda veriyorsun yazabilirmisin
Benim ikizler çok zayıf dogdular halen çok küçükler biraz daha dikkat etmek istiyorum

Tmm canım yazıyorum ama uyku saatleri bugünlerde değişti dişten dolayı sanırım o yüzden ben ek gıdayı yazayım

Sabah uykudan kalkınca emziriyorum senin Kızlar emmiyor heralde o yüzden emme Faslı’nı yazmıyorum genelde her uykudan kalktığında ya da ek gıdadan önce emzirmeye çalışıyorumzatrn çok da fazla emmiyor

Sabah 1 yumurtanın sarısı bazen haşlıyorum ama genelde tavada yapıyorum,,,1 gün ıspanaklı,,,1 gün biberli,,1 gün soğanlı değiştiriyorum,,, yanına 1 kk beyaz peynir,,, 1 dilim kaşar
Sonra uyuyor uyandıktan sonra 1 muz yediriyorum

Öğle çorbası varsa yediriyorum küçük bi kase

İkindi yoğurt veriyorum 1 kase bazen içine cicibebe katıyorum

Akşama da evde ne yemek varsa (tuzunu baharatını atmadan ona ayırıyorum)) yanına biraz pilav ama haftanın 3 günü akşamları köfte veriyorum

Sonra gece yatmadan önce de muhallebi yapıyorum onu yiyor gece de en fazla 2 sefer emiyor emmezse bazen 1 kere mama veriyorum bazen hiç vermiyorum,,,, hemen muhallebi tarifini de yazayım

1 elma ,, yarım armut biraz su katıp haşlıyorum sonra içerisine 1 yemek kaşığı irmik katıyorum muhallebi kıvamı olunca altını kapatıyorum soğuyunca çatalla ezip içine 2 yemek kaşığı yoğurt katıyorum

Şimdilik düzenimiz böyle canım senin kızlar kaç kilolar şuanda

Ben pazartesi gidicem sağlık ocağına boy kilosuna baktırmak için

İnşallah yardımcı olabililmişimdir

Aynen levrek bulmak kolay bilmiyorum canım doktorum balık yağı demedi ama başlığı düzenli yerse bence gerek yok
Ya bu kaliteli omega 3 somon da falan oluyormus doktor balikta yesin dedi ama balik yagina da başlayan arkadaşım var onların da doktoru mutlaka balik yagi başlayalım demiş bebek gelişimine büyük katkısı varmış

Yaaaaa bilemedim. Bak şimdi canım sen alırsan bana da yazar mısın

Kızlar merhaba.
banlanmıstım 1 haftadır yazamadım.benim kızın üstte 2 dişi çıkmıştı geçen haftalarda.simdi üstte 4 diş birden çıkarıyor.uyumuyor huzursuz huysuz.valla çok zor bu diş olayı ya.yazık nasıl ağrıyor kim bilir.

Hızlanmış seninki. Benim oğlanda üstten 2 dis çıkıyor toplamda
4 dis var. Çok zor ya hele azı dişleri çıkarken daha da fena oluyormus ağrı

İnşallah canım dediğin gibidir
Ben doktora sormuştum erken çıksa kötümü diye hayır dedi ne olursa olsun sonuçta bu dişler süt dişler yaşı gelince dökülecek
Herkes öyle diyor, ben de bilmiyorum iyi mi kötü mü canım. Her çocuğun gelişimi farkl, elbet çıkacak ve zamanında dökülecek. Çok acı vermez inşallah bebislerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…