Anladım canım rica etsem müsait olduğunda gündüz uyandığı gece uyuduğu ana kadar neler veriyorsun ne miktarda veriyorsun yazabilirmisin
Benim ikizler çok zayıf dogdular halen çok küçükler biraz daha dikkat etmek istiyorum
Tmm canım yazıyorum ama uyku saatleri bugünlerde değişti dişten dolayı sanırım o yüzden ben ek gıdayı yazayım
Sabah uykudan kalkınca emziriyorum senin Kızlar emmiyor heralde o yüzden emme Faslı’nı yazmıyorum genelde her uykudan kalktığında ya da ek gıdadan önce emzirmeye çalışıyorumzatrn çok da fazla emmiyor
Sabah 1 yumurtanın sarısı bazen haşlıyorum ama genelde tavada yapıyorum,,,1 gün ıspanaklı,,,1 gün biberli,,1 gün soğanlı değiştiriyorum,,, yanına 1 kk beyaz peynir,,, 1 dilim kaşar
Sonra uyuyor uyandıktan sonra 1 muz yediriyorum
Öğle çorbası varsa yediriyorum küçük bi kase
İkindi yoğurt veriyorum 1 kase bazen içine cicibebe katıyorum
Akşama da evde ne yemek varsa (tuzunu baharatını atmadan ona ayırıyorum)) yanına biraz pilav ama haftanın 3 günü akşamları köfte veriyorum
Sonra gece yatmadan önce de muhallebi yapıyorum onu yiyor gece de en fazla 2 sefer emiyor emmezse bazen 1 kere mama veriyorum bazen hiç vermiyorum,,,, hemen muhallebi tarifini de yazayım
1 elma ,, yarım armut biraz su katıp haşlıyorum sonra içerisine 1 yemek kaşığı irmik katıyorum muhallebi kıvamı olunca altını kapatıyorum soğuyunca çatalla ezip içine 2 yemek kaşığı yoğurt katıyorum
Şimdilik düzenimiz böyle canım senin kızlar kaç kilolar şuanda
Ben pazartesi gidicem sağlık ocağına boy kilosuna baktırmak için
İnşallah yardımcı olabililmişimdir