- 7 Ocak 2018
- 27.636
- 80.193
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #50.841
Çok küçük değil canım ama büyük de değil ben köfte yedirirken sana fotosunu atarım olur muTamam canım çok sağol denicem mutlaka inşalalh sever :)yedirirken çok küçük parçalar şeklinde mi veriyosun canım boyutunu merak ediyorum yani :)
Çok iyi olur canım ben biraz panik atakyim :)Çok küçük değil canım ama büyük de değil ben köfte yedirirken sana fotosunu atarım olur mu
Bende uskumru alayim diyorum levrek dip baligi oldugu icin agir metal cok olur diyorlarAynen benim kızım san köfteyi çok sevdi inşallah balığı da sever ben ilk levrekle başlayacağım sen ne alacaksın
Bizde de ustten geliyor 2 dis toplamda 4 var şimdilik disiMaşallah canım seninki çok güzel yiyor demekki ben önüne de koydum ama alıp yere atıyor dişlerden mama bile içmiyor aynı anda 4 dış çıkıyor yarı cıktı şuanda inşallah bu dış olayından sonra benimkide güzel yer :)
Ben daha hiç katı deneyemedim korkumdan köftenin boyutunu çekinde beni de etiketle cnmÇok küçük değil canım ama büyük de değil ben köfte yedirirken sana fotosunu atarım olur mu
Aynen canim simdiden 7 tane oldu bakalım ne olacsk bundan sonraBende uskumru alayim diyorum levrek dip baligi oldugu icin agir metal cok olur diyorlar
Bizde de ustten geliyor 2 dis toplamda 4 var şimdilik disiseninki bi anda hepsini çıkarak heralde
Canım ben netten baktım uskumruyu önermiyorlarBende uskumru alayim diyorum levrek dip baligi oldugu icin agir metal cok olur diyorlar
Bizde de ustten geliyor 2 dis toplamda 4 var şimdilik disiseninki bi anda hepsini çıkarak heralde
Tmm canın etiketlerimBen daha hiç katı deneyemedim korkumdan köftenin boyutunu çekinde beni de etiketle cnm
Evet bizim çıkmadıBizim gibi hala dişi çıkmayan kaldı mi
Aaa bende tam tersini okudum hamsi uskumru yüzey baligi diye. Hatta levrek cipura falan vermeyin diyordu ciftlik urunu de olacağı için hangi bilgi dogru kiCanım ben netten baktım uskumruyu önermiyorlar
Bizimkide henuz cikmadiBizim gibi hala dişi çıkmayan kaldı mi
Bende hevesle resim atmanı bekliyorum madem öyle benide etiketlermisinTmm canın etiketlerim
Attım canım bakabilirsinBende hevesle resim atmanı bekliyorum madem öyle benide etiketlermisin
Canım tanıdığımız balıkçı da levrek almamı söylediAaa bende tam tersini okudum hamsi uskumru yüzey baligi diye. Hatta levrek cipura falan vermeyin diyordu ciftlik urunu de olacağı için hangi bilgi dogru ki
Levrek zamanı şimdi taze levrek bulmak kolayCanım tanıdığımız balıkçı da levrek almamı söyledi
Oh maşallah yarasınCanım tanıdığımız balıkçı da levrek almamı söyledi
Aynen levrek bulmak kolay bilmiyorum canım doktorum balık yağı demedi ama başlığı düzenli yerse bence gerek yokLevrek zamanı şimdi taze levrek bulmak kolay
Bir de doktoru balik yagi öneren var mi
Canım benim kızımın 2 dişi çıktı ama dişleriyle yemiyor ki damağıyla eziyor sen biraz daha küçük parça halinde ver duruma göre yedirirsin canım ben çorbayı köfte yedireceksem öğle öğününde veriyorum akşama da köfte yoğurt veriyorumOh maşallah yarasın
Canım benimkilerin henüz dişleri çıkmadı sence versem yiyebilirlermi versem mi
Bide köfte verdiğinde çorba öğününü atliyormusun yoksa onuda veriyormusun yani köfte hangi ogünün yerine geçiyor
Anladım canım çok sağolCanım benim kızımın 2 dişi çıktı ama dişleriyle yemiyor ki damağıyla eziyor sen biraz daha küçük parça halinde ver duruma göre yedirirsin canım ben çorbayı köfte yedireceksem öğle öğününde veriyorum akşama da köfte yoğurt veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?