2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Aynen benim kızım san köfteyi çok sevdi inşallah balığı da sever ben ilk levrekle başlayacağım sen ne alacaksın
Bende uskumru alayim diyorum levrek dip baligi oldugu icin agir metal cok olur diyorlar
Bizde de ustten geliyor 2 dis toplamda 4 var şimdilik disi seninki bi anda hepsini çıkarak heralde

Bende uskumru alayim diyorum levrek dip baligi oldugu icin agir metal cok olur diyorlar

Bizde de ustten geliyor 2 dis toplamda 4 var şimdilik disi seninki bi anda hepsini çıkarak heralde
Aynen canim simdiden 7 tane oldu bakalım ne olacsk bundan sonra

Canım ben netten baktım uskumruyu önermiyorlar

Eklentiler

• 2AA8C21F-65C8-4560-BC5F-32B9D00E3427.webp
    34 KB · Görüntüleme: 32
Canım tanıdığımız balıkçı da levrek almamı söyledi
Oh maşallah yarasın
Canım benimkilerin henüz dişleri çıkmadı sence versem yiyebilirlermi versem mi
Bide köfte verdiğinde çorba öğününü atliyormusun yoksa onuda veriyormusun yani köfte hangi ogünün yerine geçiyor

Canım benim kızımın 2 dişi çıktı ama dişleriyle yemiyor ki damağıyla eziyor sen biraz daha küçük parça halinde ver duruma göre yedirirsin canım ben çorbayı köfte yedireceksem öğle öğününde veriyorum akşama da köfte yoğurt veriyorum

Anladım canım çok sağol
Benimkiler artık emmiyorlar iyice bıraktılar bazen gece 1 defa o kadar mama veriyorum
Ama ekimse gıdaya geçiş yaptığımdan beri mamayida günde 1 yada 2 defa zar zor içiyorlar aceba ek gıdayı dahami az vermeliyim nasıl yapicagimi bilmeden ilerliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…