- 27 Mayıs 2019
- 17
- 8
- 6
- 33
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #51.301
Teşekkür ederim.onu da deneyim inşallah.merhaba, ben ilk zamanlar bir şeyler yedirirken yan damaklarının üstüne koyuyordum parmağımla sanırım o şekilde alıştı çiğniyor şimdi
Canım ilk kızım da da park yatak kullandım bu kızımda da aynı yatağı kullanıyorum memnunum,,,,Arkadaşlar yardımcı olun lütfen.Ben anne yanı beşik almıştım ancak oğlum artık ona sığmıyor dönüyor.Şindi yatak alıcam ancak ne alıcam karar veremedim.Memnun olan şunu alın diyen var mı?
Kesinlikle park yatak. Bende de anne yani vardı 4. ayda donmeye başlayınca odasına büyük beşiğine koydum bir ay öyle yatti sonra orda ayağa kalkmaya çalışınca düşer diye korktuk hemen park yatak aldik ve 5. aydan beri park yatağın en alt kısmında yatiriyorum. Yatılı gezmeye giderken de çok güzel yanımıza alabiliyoruz şemsiye gibi katlanıyorArkadaşlar yardımcı olun lütfen.Ben anne yanı beşik almıştım ancak oğlum artık ona sığmıyor dönüyor.Şindi yatak alıcam ancak ne alıcam karar veremedim.Memnun olan şunu alın diyen var mı?
biz de park yatak kullaniyoruz dogdugundan beri.sizin bebek cok hareketli masallah okudukca cok ilginc geliyorKesinlikle park yatak. Bende de anne yani vardı 4. ayda donmeye başlayınca odasına büyük beşiğine koydum bir ay öyle yatti sonra orda ayağa kalkmaya çalışınca düşer diye korktuk hemen park yatak aldik ve 5. aydan beri park yatağın en alt kısmında yatiriyorum. Yatılı gezmeye giderken de çok güzel yanımıza alabiliyoruz şemsiye gibi katlanıyor
Cok teşekkür ederim..deneyecegim insallah..bu sabah bir ümit yumurtayi cirpip su ekledim biraz yumuşasın diye.tavada pisirdim.cok yumuşacık oldu ama mumkun degil yiyemedi.(biz henuz sut ürünlerine geçemedik.abide hala devam eden inek sütü alerjisi var.bunda da suphemiz var.ama lor denedim bir tek.cok hafif tepki verdi..onumuzdeki hafta yogurt deneyecegim.) Inşallah catalla ezmeye devam edeyim ben.epeyce boğulur gibi oluyor.kipkirmizi oluyor.ama hep kendi kendini kurtardi dedigin gibi.benim elimden bir sey gelmedi..ama cok korkunç bir tablo.morariyor neredeyse.
Emekleyince çok zorlaştı bizde işler.olur olmaz her yere tırmanıyor.5ltlik su sisesine mi dersin elektrik supurgesine mi..sandalye ayaklarindan tutup kalkmaya çalışıyor.ama inan cok zor.cunku surekli düşüp kafayi vuruyor.zaten abi de rahat bırakmıyor o kisim da ayrı sancılı geciyor bizde..ama eger hep kucakta falan gezmek isteyip mızmızlanıyorsa emeklemesi kolaylik da sağlayabilir size.yoksa hic takılma her şeyin var bir vakti.
Hiç sormayın hareket konusunda fazlası var eksiği yoktur 5 aylıkken derin kısımda yatirmak zorunda kaldım. Keske benimki de arada koyduğum yerde dursa maymun gibi herseye tırmanıyorbiz de park yatak kullaniyoruz dogdugundan beri.sizin bebek cok hareketli masallah okudukca cok ilginc geliyorbizimki 2 ekim dogumlu hala kalip gibi yatiyor.donmuyor bile.bi de oturtursak oturuyor oyle.yatakta hep ayni noktaya kafayi koydugu icin o kisim icine gocmus degistirdim yonunu.
Montesori yatak 2.5 yaşında falan ideal bence. Parmaklikli büyüyen besik vardi bende ama onda ayaga kalkinca düşecek kıvama geliyordu hemen park yatak aldik. Derinliği cok ideal bence bi bebek mağazasına gidip icine koyup deneyebilirsinizTecrübeli annelere soruyorum☺Montesori yatak için daha erken mi?Yani park yatak yada büyüyen yatak gibi parmaklık yada derinlik lazım değil mi?Ayağa tutunarak kalkınca yerden yataklardan düşebilir o yüzden tercih etmesem mi?Ancak park yataklar çok derin çocuğu alıp koyarken zor olmuyor mu?Anne yanı yüksekti çok rahattı.
Maşallah canım senin bebiş çok merak ediyorum fotosunuKızlar bebeklerin gelisimini yazalim mi bi bilgi toplamış oluruz ne alemdeler diye
2 Eylül doğumlu oğlum emekliyor kendi tutunarak ayağa kalkıp siralayabiliyor yatarken oturma pozisyonuna geçiyor. Ayaktayken yere yavaş çömelip oturabiliyor düşmemek için dikkatli bu sira birden kendini salmıyor yere. Bababa dadada gibi ayni sesleri tekrarlıyor. Oyuncakları kuvvetli şekilde vurup sesler çıkarmayı seviyor.
Cak ve gel gel yapiyor bende elimde gel hareketi yapınca yanıma geliyor
benim oğlum da nerdeyse hepsini yapabiliyor bir tek ayaktayken oturma konusu sıkıntılı pat diye atıyor kendisiniKızlar bebeklerin gelisimini yazalim mi bi bilgi toplamış oluruz ne alemdeler diye
2 Eylül doğumlu oğlum emekliyor kendi tutunarak ayağa kalkıp siralayabiliyor yatarken oturma pozisyonuna geçiyor. Ayaktayken yere yavaş çömelip oturabiliyor düşmemek için dikkatli bu sira birden kendini salmıyor yere. Bababa dadada gibi ayni sesleri tekrarlıyor. Oyuncakları kuvvetli şekilde vurup sesler çıkarmayı seviyor.
Cak ve gel gel yapiyor bende elimde gel hareketi yapınca yanıma geliyor
Canim ben yüzüstü çevirip poposuna ss pat yapiyorum. Benimki yüzüstü uyumayi seviyor ama bazen donmeye çalışıyor zaman veriyorum ona oyalanıyor biraz yatakta sonra zaten kendi yine dönüyor. Bi kaç gün o döndükçe sende dondur alışır sonra ritmine zaten. Biraz sabır sonra mis gibi ağrısız ayaklar oluyor sallamaya sonya şu şş pat yöntemini nasıl yapıyorsunuz ya ben beşiğe koyduğum an dönüp gitmeye çalışıyor yanda tırmanıyor. ayağımda sallayarak emzirerek ya da hamakta uyutup öyle koyuyorum beşiğe ve çok yorucu oluyor
Kimi bebekler emeklemeden yürür ben öyleymişim annem anlatırMaşallah canım senin bebiş çok merak ediyorum fotosunubizimkide baba dede mama hadi hadi bide deyce( teyze) diyor yeni yeni yattigo yerden oturmaya badladi simdi dikilmeye çalışıyor hala emekleme yok galiba olmicsk bizde ek gıda sifir huc bisey yemiyor sadece mama iciyor bende artik cok ustelemiyorum alkis yapar gibi busey yapıyor yeni yeni 7.diş yolda bizden bu kadar:)
inşallah ya biraz daha kendimi hazırlayayım da başlayayım sonraCanim ben yüzüstü çevirip poposuna ss pat yapiyorum. Benimki yüzüstü uyumayi seviyor ama bazen donmeye çalışıyor zaman veriyorum ona oyalanıyor biraz yatakta sonra zaten kendi yine dönüyor. Bi kaç gün o döndükçe sende dondur alışır sonra ritmine zaten. Biraz sabır sonra mis gibi ağrısız ayaklar oluyor sallamaya son
Evet canım bayağıdır girmiyorsun,,,, yaaa inşallah zorlanmazsın tek başına keşke ailenin yanı da kalsan,,,,, merak etme benim kızım da çok tembel,,,, bizim de 5 tane dişimiz varKizlar nasilsinizzzz ben giremiyorum bayadir eşim bayramdan sonra yurt disina gidicek oglumla beraber kalcaz bi basimiza.
Bnm oglan tembel cikti ne yuruyo ne emekliyo yuvarlaniyo yerlerde bende acele etmiyorm elbet ayaklancak 4 tane dişimiz varrr
Yok kuzum ya bartunun duzenini bozmak istemiyorum evde dururuz biz mis gibiEvet canım bayağıdır girmiyorsun,,,, yaaa inşallah zorlanmazsın tek başına keşke ailenin yanı da kalsan,,,,, merak etme benim kızım da çok tembel,,,, bizim de 5 tane dişimiz var
Tabi canım bebeklerimizin rahatlığı herşeyden önemli,,,, kız iyi kaynanan gel kal demiyorYok kuzum ya bartunun duzenini bozmak istemiyorum evde dururuz biz mis gibioh masallah bizim ust disler ayrik cok tatli duruyo yaa guldkce cikiyolar ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?