- 18 Haziran 2017
- 773
- 1.167
- 113
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #12.821
Ben de hamilelikten önce basagrisi hep olurdu zaten ilac icince zorla gecerdi. Simdi de agriyo ve ilac icemedigim icin mideme de vuruyor midem bulandikca basim daha cok agriyo resmen migren. Cok zor bas agrisiArkadaşlar baş ağrınız var mı?? Ben 2 günde bir şiddetli ağrı çekiyorum migren falan da yoktu. İlaç da kullanmıyorum. Çok zorluyor. Bir de normalde tansiyonum 12/8 dir hep. Artık 9/6 ya da 8/5 çıkıyor. Nabzım da hep 90 üzeri. Bu mu baş ağrısı yapar ki nabız yüksek biraz otururken 90lar olmamalı. Sizde durum nasıl?
Rengi ne güzel...Kızlaar ben bugün resmen hissettim bebişi aynı yerde pıt pıt damar atması gibi bişi oldu. Çok sonra aynı tarafta bir ağırlık var gibi hissettim çok mutlu oldum ya :))). Bu arada bebek arabamızı da aldık baya hızlı gidiyoruz allah utandırmasın pişman etmesin. Sunny baby 744 calibra modelini aldık minimodada indirim var hafta sonuna özel 850 tlye aldık. Resminide koyuyorum o kadar kolay kapanıyor minnacık oluyorki en azından araba kullanırken falan bebekle tek başıma kolay olur.
Ben progestan fitil kullandigim icin camasirim devamli islak. Gün icinde on kere camasirima bakiyorum acaba akinti mi leke mi diye.Kızlar akıntılarınız ne durumda 13+1im biraz çoğaldı sanki bu günlerde
Evet ya bulantımı çok tetikliyor benim de. 2 gündür koku hassasiyetim de bi azalma var onu taktım şimdi kafaya. Çarşamba randevum vardı pazartesiye aldım. Biraz takıntılıyım zaten bu hamilelikle birlikte kafayı da yemesem iyidir. O bitti şu niye yok yine mi bişey oldu derken buluyorum kendimi. Eşim de kızdı bugün niye böyle yapıyosun diye. İnsanları da huzursuz ediyorum. İnşallah sağ salim alalım bebeklerimizi kucağımıza da hayırlısıyla kafayı üşütmedenBen de hamilelikten önce basagrisi hep olurdu zaten ilac icince zorla gecerdi. Simdi de agriyo ve ilac icemedigim icin mideme de vuruyor midem bulandikca basim daha cok agriyo resmen migren. Cok zor bas agrisi
Benim de pazartesi randevum. Ben de bütün gün yatiyorum kalkiyorum bebek. Nasil böyle oldum ben de bilmiyorum. Benim esim de bugün dedi acaba biraz daha mi rahat olsan herseyi kafaya takmasan diye. Güzel haberler alalim da insallah napalim bu sureci güzelce yasayalim.Evet ya bulantımı çok tetikliyor benim de. 2 gündür koku hassasiyetim de bi azalma var onu taktım şimdi kafaya. Çarşamba randevum vardı pazartesiye aldım. Biraz takıntılıyım zaten bu hamilelikle birlikte kafayı da yemesem iyidir. O bitti şu niye yok yine mi bişey oldu derken buluyorum kendimi. Eşim de kızdı bugün niye böyle yapıyosun diye. İnsanları da huzursuz ediyorum. İnşallah sağ salim alalım bebeklerimizi kucağımıza da hayırlısıyla kafayı üşütmeden
Benim bildiğin bir anda içim boşalmıştı canım çok büyük yoğun kanama yaşamıştım da neyse şimdi güzel şeylerden bahsedelim unutalım kötü hatıralarıBenimde kürtajla sonuçlandı gelişimi durdu o yüzden her akıntı geldiğinde kötü oluyorum ilkinde de kahverengi lekelenmelerim olmuştu ondan her akıntıyı öyle hissediyorum
Aa evet bende progestan fitil kullanıyorum canım ondan olabilirBen progestan fitil kullandigim icin camasirim devamli islak. Gün icinde on kere camasirima bakiyorum acaba akinti mi leke mi diye.
Bencede canım inşallah bu sefer herşey çok güzel olacakBenim bildiğin bir anda içim boşalmıştı canım çok büyük yoğun kanama yaşamıştım da neyse şimdi güzel şeylerden bahsedelim unutalım kötü hatıraları
Bak seeeen:))) kız kız diyip dolanırsan millette senin gönlüne göre konuşurKız dediler bana nuba göre :) kandırdılar beni hayallerimle oynadılar :)
Islak bırakma kendini mantar oldum ben travazol ve tek fitil kullanıp geçirdim. Ama yine var iki gündürKızlar akıntılarınız ne durumda 13+1im biraz çoğaldı sanki bu günlerde
Soda,süt iyi gelir bana salatalıkta iyi geliyorduMerhaba hanımlar mide ağrısı için önerebileceğiniz bir yiyecek var mı ? Evde şu an gaviscon şurup da yok. Ağrısı sırtıma vuruyor
Teşekkürler şu an geçsin diye midemi muz süt ekmek ne varsa doldurdum geçmezse salatalığı da deniycemBak seeeen:))) kız kız diyip dolanırsan millette senin gönlüne göre konuşurne istersin bi kız war birde erkeği tat sen hele
Islak bırakma kendini mantar oldum ben travazol ve tek fitil kullanıp geçirdim. Ama yine var iki gündür
Soda,süt iyi gelir bana salatalıkta iyi geliyordu
Ozaman bana bir bakarsın kuzuKızlar bir 50 sayfa okudum artık kendimi kadın doğumcu ilan edebilirim. O kadar çok ultrason resmi inceledim ki. Bu cuma da benim kontrolüm var. Bende cuma harika yorumlarınızı bekliyor olacağım.
Çok şartlamıştım kendimi :) allah daha iyisini bilir tabi,birde oğlumuz olsun bakalım..Bak seeeen:))) kız kız diyip dolanırsan millette senin gönlüne göre konuşurne istersin bi kız war birde erkeği tat sen hele
Islak bırakma kendini mantar oldum ben travazol ve tek fitil kullanıp geçirdim. Ama yine var iki gündür
Soda,süt iyi gelir bana salatalıkta iyi geliyordu
Bnc erkekOzaman bana bir bakarsın kuzu
Hareket etmeye başlasa içim rahat eder biraz daha. Rabbim büyük. İnşallah pazartesi günü hayırlı ve güzel haberlerle döneriz canımBenim de pazartesi randevum. Ben de bütün gün yatiyorum kalkiyorum bebek. Nasil böyle oldum ben de bilmiyorum. Benim esim de bugün dedi acaba biraz daha mi rahat olsan herseyi kafaya takmasan diye. Güzel haberler alalim da insallah napalim bu sureci güzelce yasayalim.
Ben buldum:) kızım var doktor buda büyük ihtimal kız dediİkinci kızı bulan olmadı galiba :)
İkinci oğlan versekİkinci kızı bulan olmadı galiba :)
Tabiki azalacak artacak, 9 ay hep aynı nasıl kalsın. Dert etme kendıne herseyi, o yerinde gayet mutluEvet ya bulantımı çok tetikliyor benim de. 2 gündür koku hassasiyetim de bi azalma var onu taktım şimdi kafaya. Çarşamba randevum vardı pazartesiye aldım. Biraz takıntılıyım zaten bu hamilelikle birlikte kafayı da yemesem iyidir. O bitti şu niye yok yine mi bişey oldu derken buluyorum kendimi. Eşim de kızdı bugün niye böyle yapıyosun diye. İnsanları da huzursuz ediyorum. İnşallah sağ salim alalım bebeklerimizi kucağımıza da hayırlısıyla kafayı üşütmeden
İnşallah hayırlısı ile öyledir kuzum bir kızım var. Bide oglum olsun isterim tabi ilk önceliğim hayırlı ve sağlıklı olması pazartesi kontrolum var yazarım inşallahB
Bnc erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?