2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben de hamilelikten önce basagrisi hep olurdu zaten ilac icince zorla gecerdi. Simdi de agriyo ve ilac icemedigim icin mideme de vuruyor midem bulandikca basim daha cok agriyo resmen migren. Cok zor bas agrisi

Rengi ne güzel...

Ben de hamilelikten önce basagrisi hep olurdu zaten ilac icince zorla gecerdi. Simdi de agriyo ve ilac icemedigim icin mideme de vuruyor midem bulandikca basim daha cok agriyo resmen migren. Cok zor bas agrisi
Evet ya bulantımı çok tetikliyor benim de. 2 gündür koku hassasiyetim de bi azalma var onu taktım şimdi kafaya. Çarşamba randevum vardı pazartesiye aldım. Biraz takıntılıyım zaten bu hamilelikle birlikte kafayı da yemesem iyidir. O bitti şu niye yok yine mi bişey oldu derken buluyorum kendimi. Eşim de kızdı bugün niye böyle yapıyosun diye. İnsanları da huzursuz ediyorum. İnşallah sağ salim alalım bebeklerimizi kucağımıza da hayırlısıyla kafayı üşütmeden

Benim de pazartesi randevum. Ben de bütün gün yatiyorum kalkiyorum bebek. Nasil böyle oldum ben de bilmiyorum. Benim esim de bugün dedi acaba biraz daha mi rahat olsan herseyi kafaya takmasan diye. Güzel haberler alalim da insallah napalim bu sureci güzelce yasayalim.

Benimde kürtajla sonuçlandı gelişimi durdu o yüzden her akıntı geldiğinde kötü oluyorum ilkinde de kahverengi lekelenmelerim olmuştu ondan her akıntıyı öyle hissediyorum
Benim bildiğin bir anda içim boşalmıştı canım çok büyük yoğun kanama yaşamıştım da neyse şimdi güzel şeylerden bahsedelim unutalım kötü hatıraları

Kız dediler bana nuba göre :) kandırdılar beni hayallerimle oynadılar :)
Bak seeeen:))) kız kız diyip dolanırsan millette senin gönlüne göre konuşur ne istersin bi kız war birde erkeği tat sen hele
Kızlar akıntılarınız ne durumda 13+1im biraz çoğaldı sanki bu günlerde
Islak bırakma kendini mantar oldum ben travazol ve tek fitil kullanıp geçirdim. Ama yine var iki gündür
Merhaba hanımlar mide ağrısı için önerebileceğiniz bir yiyecek var mı ? Evde şu an gaviscon şurup da yok. Ağrısı sırtıma vuruyor
Soda,süt iyi gelir bana salatalıkta iyi geliyordu

Teşekkürler şu an geçsin diye midemi muz süt ekmek ne varsa doldurdum geçmezse salatalığı da deniycem

Kızlar bir 50 sayfa okudum artık kendimi kadın doğumcu ilan edebilirim. O kadar çok ultrason resmi inceledim ki. Bu cuma da benim kontrolüm var. Bende cuma harika yorumlarınızı bekliyor olacağım.
Ozaman bana bir bakarsın kuzu

Eklentiler

• F71DEE1C-9DEF-4C31-93C3-F597553751C1.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 41
  • B1BD105A-95C2-4E49-974C-DC099D8F0EF8.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 45
  • 83B5F823-698A-4213-83EC-81294A4B56A8.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 44
Çok şartlamıştım kendimi :) allah daha iyisini bilir tabi,birde oğlumuz olsun bakalım..

Hareket etmeye başlasa içim rahat eder biraz daha. Rabbim büyük. İnşallah pazartesi günü hayırlı ve güzel haberlerle döneriz canım

İkinci kızı bulan olmadı galiba :)
İkinci oğlan versek
Tabiki azalacak artacak, 9 ay hep aynı nasıl kalsın. Dert etme kendıne herseyi, o yerinde gayet mutlu

İyi geceler kızlar cinsiyetlerinizi öğreniyorsunuz ne güzel darısı başımıza 1-2 haftaya öğreniriz inşallah ama benim sormak istediğim şimdiden bazı şeylerin indirimlerini süt sağma Makinesi önerebilecek var mı çok kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…