2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Evet bende okudum ama insan arkadaş arıyo kendine

Sende rahatsız oluyomusun benim gibi peki ben çok rahatsız oluyorum sürekli aklıma kötü şeyler geliyo ilk gebeliğimin psikolojisinden sanırım
Akıntı bende en başından beri var ara ara azalıp artıyo ama hiç olmadığı bir gün olmadı malesef alıştım artık. Hatta bigün akşama kadar olmasa korkuyorum her zaman olan şey neden şimdi yok diye :) bende de bi tuhaflık var galiba :)

Herkese iyi geceler, özellikle 2. Hamileliklerini yaşayan anneler bir şey merak ediyorum .

Benim bir kızım var yaklaşık 4 yaşında. Şimdi 2. Hamileliğim.... ama bu hamileliğim ilkine göre çok daha zor geçiyor gibi . İlkinde 2 hafta kadar bulantı yaşayıp onun haricinde çok rahat bir hamilelik geçirmiştim.

Bunda ise 5. Haftadan beri her gün aralıksız bulantı, iştahsızlık, halsizlik gibi sebeplerle çok zor geçiriyorum . Son bir kaç gündür kusmaya da başladım . Sizlerde de böyle mi oldu acaba çok merak ediyorum

Aynen böyle oldu canım benimde. Ilkinde hatta bulantı nedir bilmedim. 12. Hafta bitti her şey düzeldi şükür Allahım. Birde ac kalmamaya çalışıyorum az ve sık yığıyorum.

Yok canım benimde en başından veri var ama sanki 11 den sonra arttı 13 de baya yoğunlaştı yani vardı hep iyi bişey ama bu kaşıntı ve yanma olmadığı müddetçe

Benim ilki de rahattı ama bi ara kanamadan progrsteran fitil kullandım halsizlik ve iştahsızlık oldu bide rahim ağrıları vardı
Bu çok daha rahat geçiyor hatta sürpriz bebek olduğu için aniden hamile gibi bile hissetmiyorum sadece uyku ve göğüs hassasiyeti var
Bide son günlerde kramp var karnımda aslımda son aylarda olmuştuı ilk te magnezyum kullanmam gerek sanırım

Valla canim nub icin foto paylasmamistim ama ilk muayenede vajinal ultrasonda kese sagdaydi o tuttu. Kalp atisi da tutmadi bizim hep 160-170 den yukaridaydi.

Canım sağolasın.Ben de sınıf öğretmeniyim ayaktayım ama sınıfta arada oturuyorum.Sen de aralar da dinlenmeye çalış sağol
Valla dun aksam konserimiz vardi koroyla. 35 dk dikili sahnede durdum ve inanilmaz yoruldugumu hissettim hatta bir turkuyu iptal ettim. Sanirim iki canli oldugumuzu unutmamiz gerekiyormus onu anldim. Bundan sonra her programi onlara gore yapacagiz belli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…