2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Biraz tiksinme dışında bulantı kusma vs yaşamadım. İlk hamileliğimdede öyleydi. Genel olarak rahat geçiyor demekki hamileliklerim :)

Ben ılk çocuğumda avent almıştım. 5 aylıkken çalışmaya başladığım için çok kullandım. Çok memnundum. Ikıncıde de kullanmaya devam edeceğim. Tavsiye ederim.

Ben ılk çocuğumda avent almıştım. 5 aylıkken çalışmaya başladığım için çok kullandım. Çok memnundum. Ikıncıde de kullanmaya devam edeceğim. Tavsiye ederim.
Bende avent kullandım. Çokta memnundum. İlk zamandan beri hep sağdım ve buzlağa attım. İşe başladığım zaman çok işime yaradı.

Ohh maşallah darısı 36. Haftaya :)) bende acaba ultrasona göre mi yapsam tarihi ? Benim son adet tarihim yok ultrasona göre gidelim demişti doktorum :)
Canım benmde sat belli değil ama ilk usg lerde bebek kaç haftalıksa ona göre gidiliyor ilk bebeğimde de böyle gitmişlerdi ilk usg lere göre bebek şuan 14+5 ama şuana göre 16+4 :) ben 14+5 takip ediyorum tabi:)

Kızlar biberon konusu geçmiş sanırım hakim olamadım konuya ama bilgilerimi paylaşmak isterim.. bebeğim de ilk avent kullandık biberon sütüm içindeyken ocakta yanınca :)). Çatladı o ara öyle uykusuzdumki uyuya kalmışım :) daha sonra browns kullandık sütümü ısıtttım benmari usulü her zamanki gibi ve biberonu su altına tutarken elimde paramparça oldu ben şok ve gaz konusunda da hiç bi ayrıcalığı olmadı. Avente döndük ve bi gün sterizilize ettikten sonra tezgahıjn üstnde kolum değdi ve olduğu gibi tezgah üstünde kırıldı :)) çok sakarım ben buarada :) sonunda lansinoh aldık onu da göğüs pompanın yanında verdikleri lansinohun minik biberonu üzerine aldık Bebeğim iştahsız bi bebek en güzel onu kabullendi ve 5-6 aydır belki daha fazla lansinohu kullanıyorum çok şükür daha kırmadım ama en iyi bunu kabullendi ve ucu mükemmel çekmeden gelmiyo çene kaslarının gelişmesini de sağlıyor aynı anne meme ucu gibi gaz sorunuda yapmıyo .. aventte çekmeden gelmiyo ama ters tutunca aktığı oluyodu bunda o olay imkansız bu bebişte de lansinoh düşünüyorm sevgilerrrrr

Benim makinem lansinoh. Kızım da hiçbir biberonu almamış sadece lansinohu almıştı emmek için. Ben çalışmaya dönmedim ama makine hep işime yaradı sağıp buzluğa koydum, yada bir gece böbrek ağrısıyla acile gitmek zorundaydım sütünü sağıp bırakıp öyle gittim mesela. Şimdi kuzenim kullandı 1 yıl, ondan geri alıp ben kullanmaya devam edicem çok sağlam makineymiş

Günaydın kızlar aranıza yeni katıldım 12+2 haftalık hamileyim.imşalllah eylül annesi olacağım bende.Aklıma takılan bir şey var bana doktorum folikasiti bıraktırdı onun yerine gynoferon magosit(magnezyum) ve calcimax d3 verdi ama bu calcimax d3 ile reçetede ve nette yazılanlardan endişe ettim o yeğden onu şimdilik kullanmadım salı tekrar doktora gidince kullanmak istemediğimi söyleyeceğim siz

Hoşgeldin canım sağlıkla kucağına al bebişini, ilk mi?
12. Haftada folik asit bırakılıyor, bana doktorum Imom diye bir vitamin verdi sadece. Ama ilk bebeğimde previt positive diye bir vitamin ve gün aşırı osteocare diye bir magnezyum çinko d3 karışımı içmiştim. Senin söylediklerini daha önce duymamıştım

Hoşbulduk canım Evet ilk bebeğim inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız ..bende kullanmak istemedim reçetede yazanlardan dolayı salı tekrar sorayım birde o ilaçları diyeyim..kan sulandırıcı iğnede kullanıyorum hergün bu kadar ilaç kullanmakta normaldir umarım..

@Orkide02
Ne yaziyordu ki bende kullaniyorum

Doktor benim de folik asit gaz yapıyor diye bırak dedi ekstra vitamin vermedi.Endişelenmrli miyim

@Orkide02

Ne yaziyordu ki bende kullaniyorum
Calcimax d3 yüksek dozda d vitamini içerir.genelik döneminde yüksek dozda d vitamininden kaçınmak gerekir.zira kanda kalsiyum oranının uzun süreli artışı bebekte beden be zekanın gelişme geriliğine kalp damarlarında daralmaya ve göz hastalıklarına neden olabilir.genelik döneminde ancak doktor gözetiminde kullanılabilir diyor gerçi..ama ben fazla takıntılı bir insan olduğum için her şeyi takıyorum

Doktor verdiye bir sıkıntı olacagini dusunmuyorum. Zaten eczaneden alirken de eczaci bayan mutlaka kullan kalsiyumun az olursa dislerinden alir bebek dedi...ama yine de arastirim bakalim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…