- 28 Ocak 2018
- 152
- 179
- 33
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #12.881
Aynen böyle oldu canım benimde. Ilkinde hatta bulantı nedir bilmedim. 12. Hafta bitti her şey düzeldi şükür Allahım. Birde ac kalmamaya çalışıyorum az ve sık yığıyorum.
Elevit i ben ilk hamileliğimde kullandım. Tek sorun çok kilo aldım. Etkisi var diye düşünüyorumSorma bana da elevit verdi bende 1 tane içtim sonra yazıları okuyunca decavit aldım
Haklısın canım ..Doktor verdiye bir sıkıntı olacagini dusunmuyorum. Zaten eczaneden alirken de eczaci bayan mutlaka kullan kalsiyumun az olursa dislerinden alir bebek dedi...ama yine de arastirim bakalim bende
Baktim da internetten benimde biraz kafam karisti. Eger gunde 3 bardak sut 3 kase yogurt yerseniz gerek yok diyor..ben o kadar tuketemiyorum. Ama doktoruna sodarsan beni de tekrardan bilgilendirir misinHaklısın canım ..
Teşekkür ederim canım cümlemizin kini inşallahTatlım Allah bağışlasın öncelikle içimden erkek gibi geldi.
Valla çevremde herkes bu sene kız senesi çok şanslısın dedi heveslendirdi beni ama fakat lakin görüyorum ki buralar hepppppp pipiSağlıkla gelsin o halde gözünüz aydın :)
Buralar hep pipili doldu yahu
Benim ilki de rahattı ama bi ara kanamadan progrsteran fitil kullandım halsizlik ve iştahsızlık oldu bide rahim ağrıları vardı
Bu çok daha rahat geçiyor hatta sürpriz bebek olduğu için aniden hamile gibi bile hissetmiyorum sadece uyku ve göğüs hassasiyeti var
Bide son günlerde kramp var karnımda aslımda son aylarda olmuştuı ilk te magnezyum kullanmam gerek sanırım
Tamam canım salı günü gideceğim doktora dönüş yaparım tekrardan ben süt içiyorum ama işte yeterli değil sanırım geceleri fazla bacak agrısı yaşıyorum belki nedeni kalsiyum eksikliğidirBaktim da internetten benimde biraz kafam karisti. Eger gunde 3 bardak sut 3 kase yogurt yerseniz gerek yok diyor..ben o kadar tuketemiyorum. Ama doktoruna sodarsan beni de tekrardan bilgilendirir misin
Biraz tiksinme dışında bulantı kusma vs yaşamadım. İlk hamileliğimdede öyleydi. Genel olarak rahat geçiyor demekki hamileliklerim :)
Bende ilki nasılsa buda öyle :) bulantı yok,sivilce yok,herşey normal. Biri kızdı bu erkek.. 11. Haftada mı hissettin ? Yanlış olmasın,gaz falandır belki oYaa ne kadar şanslısınızbendeki farklar : yiyeceklerin çoğundan tiksinme, su bile içememe, bitmek bilmeyen bir bulantı, kilo kaybı, baş dönmesi aklıma gelenler.... bakmakla yükümlü olduğumuz bir yavrumuz daha olduğu için bunlar beni çok zorluyor olumlu farklılıklar da var aslında bende. ilkinde yüzümde baya sivilce vs çıkmıştı bunda cildim henüz hiç bozulmadı ilkinde hareketleri 16. Haftadan sonra hissetmeye başlamıştım bu sefer 1 haftadır falan baya baya hissediyorum bebeğin içerde hareket ettiğini
Al benden de o kadar. Hatta cok pismis yumurtadan sogudum direktYumurtadan soğudum valla,doğurayım uzun bi süre yemeyi düşünmüyorum :)
Ben 37 yaşındayım. İlk hamileliğimde 29 yaşındaydım. Onunla bi ilgisi var mı bilmiyorum ama ilkinde okadar rahattım ki. Çok kilo almıştım ona rağmen çok hareketliyim. Bunda hiç öyle olmadı. Sürekli miğde bulantısı halsizlik moral bozukluğu negatiflik. Ve bu moralimi daha da çok bozuyor. Kısır döngü gibi. Bahar gelsin biran önce diye dua ediyorumHerkese iyi geceler, özellikle 2. Hamileliklerini yaşayan anneler bir şey merak ediyorum .
Benim bir kızım var yaklaşık 4 yaşında. Şimdi 2. Hamileliğim.... ama bu hamileliğim ilkine göre çok daha zor geçiyor gibi . İlkinde 2 hafta kadar bulantı yaşayıp onun haricinde çok rahat bir hamilelik geçirmiştim.
Bunda ise 5. Haftadan beri her gün aralıksız bulantı, iştahsızlık, halsizlik gibi sebeplerle çok zor geçiriyorum . Son bir kaç gündür kusmaya da başladım . Sizlerde de böyle mi oldu acaba çok merak ediyorum
Bende ilki nasılsa buda öyle :) bulantı yok,sivilce yok,herşey normal. Biri kızdı bu erkek.. 11. Haftada mı hissettin ? Yanlış olmasın,gaz falandır belki o
Al benden de o kadar. Hatta cok pismis yumurtadan sogudum direkt
Ben 37 yaşındayım. İlk hamileliğimde 29 yaşındaydım. Onunla bi ilgisi var mı bilmiyorum ama ilkinde okadar rahattım ki. Çok kilo almıştım ona rağmen çok hareketliyim. Bunda hiç öyle olmadı. Sürekli miğde bulantısı halsizlik moral bozukluğu negatiflik. Ve bu moralimi daha da çok bozuyor. Kısır döngü gibi. Bahar gelsin biran önce diye dua ediyorum
Baktim da internetten benimde biraz kafam karisti. Eger gunde 3 bardak sut 3 kase yogurt yerseniz gerek yok diyor..ben o kadar tuketemiyorum. Ama doktoruna sodarsan beni de tekrardan bilgilendirir misin
Bende ilki nasılsa buda öyle :) bulantı yok,sivilce yok,herşey normal. Biri kızdı bu erkek.. 11. Haftada mı hissettin ? Yanlış olmasın,gaz falandır belki o
Canım bende geçen Cumartesi gittim 12+4 tü yüz üstü yatıyordu be hiç kımıldamıyordu korktum. Doktor baya bi sarstı, seninki uyuyor dedi. En sonunda doktor baya bi uğraşınca pat diye döndü ve uyandı hareket etmeye başladı. Bol su içmek lazımmış ve çikolata yemek gerekiyormuş gitmeden önce. Bdn yapamadım tabi bulantıdanKızlaar kontrole hepimiz 12 13 haftalarda gittik sormak istedim bem gittiğimde dr 10 dk falan iyice baktı inceledi karnımda dolaştırdı ama bebek hiç hareket etmedi kalp atışını dinledik dr çok iyi dedi günüyle de uyumlu ama taktım işte dr daha ayılamamış dedi ama kolunu bile kıpırdatmadı var mıydı öyle hareket etmeyen ben biraz kıpır kıpır olmasını umuyordum galiba. haftaya ikili test sonucu için gittiğimde yine baktırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?