2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Aynen böyle oldu canım benimde. Ilkinde hatta bulantı nedir bilmedim. 12. Hafta bitti her şey düzeldi şükür Allahım. Birde ac kalmamaya çalışıyorum az ve sık yığıyorum.

Ben de, dayanılamayacak bir bulantı geldiğinde zorla ağzıma birşeyler atmaya çalışıyorum.... en çok yiyebildiğim şeyler ekmek arası peynir ve çubuk kraker oldu resmen . Çoğu zaman suyu bile zor içiyorum . Şimdi senin düzeldi mi canım normale döndü mü iştah vs....

Sevindim canım senin adına umarım sıkıntısız geçirirsin sonuna kadar. Magnezyum vs çocuğu hamileler kullanıyor gözlemlediğim kadarıyla. Yaa bende aslında ilk hamile kaldığım zamanla şimdi hamile kaldığım zaman arasında hiç bir fark yok bakıldığı zaman . O zaman da çok zayıftım şimdi de aynıyım . O zaman da kansızlık vardı şimdi de var . Peki niye bunda haftalardır kolumu kaldırck gücüm yok . O zaman 26 yaşımdaydım şimdi 30, o yüzden mi diyorum bazen

Baktim da internetten benimde biraz kafam karisti. Eger gunde 3 bardak sut 3 kase yogurt yerseniz gerek yok diyor..ben o kadar tuketemiyorum. Ama doktoruna sodarsan beni de tekrardan bilgilendirir misin
Tamam canım salı günü gideceğim doktora dönüş yaparım tekrardan ben süt içiyorum ama işte yeterli değil sanırım geceleri fazla bacak agrısı yaşıyorum belki nedeni kalsiyum eksikliğidir

Biraz tiksinme dışında bulantı kusma vs yaşamadım. İlk hamileliğimdede öyleydi. Genel olarak rahat geçiyor demekki hamileliklerim :)

Yaa ne kadar şanslısınız bendeki farklar : yiyeceklerin çoğundan tiksinme, su bile içememe, bitmek bilmeyen bir bulantı, kilo kaybı, baş dönmesi aklıma gelenler.... bakmakla yükümlü olduğumuz bir yavrumuz daha olduğu için bunlar beni çok zorluyor olumlu farklılıklar da var aslında bende. ilkinde yüzümde baya sivilce vs çıkmıştı bunda cildim henüz hiç bozulmadı ilkinde hareketleri 16. Haftadan sonra hissetmeye başlamıştım bu sefer 1 haftadır falan baya baya hissediyorum bebeğin içerde hareket ettiğini

Bende ilki nasılsa buda öyle :) bulantı yok,sivilce yok,herşey normal. Biri kızdı bu erkek.. 11. Haftada mı hissettin ? Yanlış olmasın,gaz falandır belki o

Ben 37 yaşındayım. İlk hamileliğimde 29 yaşındaydım. Onunla bi ilgisi var mı bilmiyorum ama ilkinde okadar rahattım ki. Çok kilo almıştım ona rağmen çok hareketliyim. Bunda hiç öyle olmadı. Sürekli miğde bulantısı halsizlik moral bozukluğu negatiflik. Ve bu moralimi daha da çok bozuyor. Kısır döngü gibi. Bahar gelsin biran önce diye dua ediyorum

Günaydın herkese, mutlu pazarlar. Eşimle dünkü atışmadan sonra bugün eve temizlikçi getirdi :) Ben de folik asiti bıraktım. Sadece multivitamin kullanıyorum. Kan değerlerim iyi olduğu için 5. aydan sonra başlarız dedi doktor. Mutlaka günde 3 bardak süt ve en az 1 kase yoğurt tüketin. Doktorum ağrıların da olmaz dedi.

Bende ilki nasılsa buda öyle :) bulantı yok,sivilce yok,herşey normal. Biri kızdı bu erkek.. 11. Haftada mı hissettin ? Yanlış olmasın,gaz falandır belki o

Başta ben de acaba bebek mi başka bir şey mi dedim ama bağırsak hareketi gibi değil ya da farklı bir şey, eminim diyebilirim 1 haftaya yakın istisnasız her gün minik minik hareket ettiğini hissediyorum belki daha her hareketini hissedemiyorumdur belki en güçlüleri hissedebiliyorumdur ama bebek hareketi bu sırtüstü yatınca oluyor bazen, bazen arkama yaslanıp oturunca, bazen sola yatınca vs.... bir de ben kilo olarak baya zayıfım onun da etkisi vardır belki boy 1,73 kilom 54.... bu arada Allah bağışlasın ne güzelmiş bir kız bir erkek . ben en son 4 gün önce falan gittim cinsiyetle ilgili bişey söylemedi . 10+3tü

Al benden de o kadar. Hatta cok pismis yumurtadan sogudum direkt

Canım ben oldum olası katı yumurta yiyemem kayısı yiyorum hep ama çok cıvık değil beyazı iyice pişiyor sarısı da katının bir altı oluyor diyeyim başka türlü imkan yok sabah yağda da yiyemiyorum işe gitmeden haşlanmış daha iyi oluyor. Doktora da sormadım bu hafta da hiç yumurta yemedim

Umarım geçer artık yavaş yavaş baharla birlikte daha iyi hissederiz

Baktim da internetten benimde biraz kafam karisti. Eger gunde 3 bardak sut 3 kase yogurt yerseniz gerek yok diyor..ben o kadar tuketemiyorum. Ama doktoruna sodarsan beni de tekrardan bilgilendirir misin

3 bardak süt çok fazla canım sütün fazlası demiri çeker vücuttan bir arkadaş burada doktorun verdiği beslenme listesi paylaşmıştı günlük 500 ml diyordu kalsiyum için zaten 2 bardak süt 400 ml yoğurtta bir kase yesen diğer kalanı da peynir falan saymıştı listede yani 500 ml süt ve yoğurttan günlün alınması gereken zaten sütte gaz yapıyor

Bana herkes cildin yüzün güzelleşti gözlerin parlıyor diyordu ve gerçekten de erkek çıktı tek bir sivilce çıkmadı. Benimde çok nadir bişeyler oluyor ama direkt bebek hareketi diyeceğim bişey değil bende oldukça zayıfım 16.haftadan önce çok beklentim yok

Kızlaar kontrole hepimiz 12 13 haftalarda gittik sormak istedim bem gittiğimde dr 10 dk falan iyice baktı inceledi karnımda dolaştırdı ama bebek hiç hareket etmedi kalp atışını dinledik dr çok iyi dedi günüyle de uyumlu ama taktım işte dr daha ayılamamış dedi ama kolunu bile kıpırdatmadı var mıydı öyle hareket etmeyen ben biraz kıpır kıpır olmasını umuyordum galiba. haftaya ikili test sonucu için gittiğimde yine baktırıcam

Canım bende geçen Cumartesi gittim 12+4 tü yüz üstü yatıyordu be hiç kımıldamıyordu korktum. Doktor baya bi sarstı, seninki uyuyor dedi. En sonunda doktor baya bi uğraşınca pat diye döndü ve uyandı hareket etmeye başladı. Bol su içmek lazımmış ve çikolata yemek gerekiyormuş gitmeden önce. Bdn yapamadım tabi bulantıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…