- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.652
- 448
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #13.021
Merhaba kızlar ben sizi okuyorum sonra ne yazsam diye düşünüp yazmayı unutuyorum..benim rapor bitti işe başladı ama 1 haftadır benim sol tarafta tam vajinamın üzerinde bi baskı var bazen yürümeme bile engel oluyo..ayağımı yukarı çekip oturuncada bölle orda bi sertlik oluyo ne ki bu..dr a sordum kilon baskı yapıyo dedi..ne zamn geçcek bu ki
Ayy hiç hatırlamıyorum ama burda bi iki arkadaş kız bi kaç arkadaş erkek dedi ben kız hissediyorum hatta çok iddalıyım bu konuda babamız bişey hissetmiyo etrafımdakiler erkek diyo ama bn anayım hissederimBn sana kız demiştim sanırım usg şimdide baktım kız bncegönlüne göre olur inş
Sanırım sende benim gibi uyuyamıycaksın bu gece cinsiyet değil bebeğimi çok özledim napıyo nasıl iyimi diye inşallah sağlıkları keyifleri yerindedirÇok uzun zamandır hicbir pazartesiyi böyle hevesle beklemedim :)))))))))) cinsiyet öğrenmek çok heyecan verici bisi bi yandan da diyorum ya belli olmazsa bu kadar heveslenme hufsss hadi geçsin zaman :)
Farketmiyor aç yada tokArkadaslar ikili test için aç mı gitmek gerekiyor?
Ben sordum organik 0(sıfır) numara yumurtayı gönül rahatlığıyla yiyebilirsin aksine çok kaynatmak değerini öldürür doğru yapıyorsun dedi. Bnde her sabah iki kayısı kıvamında yiyorum.Canım ben oldum olası katı yumurta yiyemem kayısı yiyorum hep ama çok cıvık değil beyazı iyice pişiyor sarısı da katının bir altı oluyor diyeyim başka türlü imkan yok sabah yağda da yiyemiyorum işe gitmeden haşlanmış daha iyi oluyor. Doktora da sormadım bu hafta da hiç yumurta yemedim
Ben bi kere gördüm aynı dr bak testisleri ve pipisi diye gösteriyordu daha da görmedim ve 2haftadır gidiyorum Cuma’ları erkek gibi görünüyor dedi bakalım bu cuma netleşecek artıkRüyamda ilk 3 kere kız gördüm. iki seferdir de erkek görüyorum. Dün gece rüyamda doktor gösteriyordu bak pipisi diyordu
Ezberlettin bize şu bebenin tüm uzuvlarını yeminle:))) bi duy yarın erkek diye de rahatlaYarın kimlerin kontrolü var cinsiyet öğrenmeyen kaç kişi kaldıkk:) 1.30da randevum var benim bakalım cinsiyeti öğrenebilecek miyiz. benim bebişime %90 ‘ınız erkek dedi bakalım tutacakmıÖzledim edepsiz imi bakalım bu seferde böyle acacakmı minnoşş bacaklarını
Ben erkek dedim geçen gün ona diye hatırlıyorum.Arkadaşıma yaptığınız nub tutmadı..kız demiştiniz erkekmiş.umarım sizin tutar
Bizede söyleeeeeÖzelden döndüm cnm :)
Erkek bu da yawEki Görüntüle 2122323 Kızlar ben de cuma günü kontrole gitmiştim. 11+1 aslında ama 12 çıktı. Doktorum 2 hafta sonra gel hem 2li testi yapalım, hem de cinsiyeti söyleyeyim dedi. Cinsiyet tahmini olan var mı :)
Hahaha canım benim yaa kusura bakmaBen sordum organik 0(sıfır) numara yumurtayı gönül rahatlığıyla yiyebilirsin aksine çok kaynatmak değerini öldürür doğru yapıyorsun dedi. Bnde her sabah iki kayısı kıvamında yiyorum.
Ben bi kere gördüm aynı dr bak testisleri ve pipisi diye gösteriyordu daha da görmedim ve 2haftadır gidiyorum Cuma’ları erkek gibi görünüyor dedi bakalım bu cuma netleşecek artık
Ezberlettin bize şu bebenin tüm uzuvlarını yeminle:))) bi duy yarın erkek diye de rahatla
Ben erkek dedim geçen gün ona diye hatırlıyorum.
Bizede söyleeeee
Erkek bu da yaw
Aminn canım benimAllah hakkımızda hayırlısını versin benim bi prensesim var çok şükür Rabbim gönlümüze göre versin
Teşekkür ederim dostum bak bu hatunun da maşallahı varGaliba o yüzden :) burada bir kaç kişi daha var ezberime kazıdım. Sende varsın :) bazı arkadaşlar sürekli yazmadığı için unutuyorum
Ben az bişey yiyip gitmiştim yani bana aç gel falan dememişlerdi ama sabah ise randevun aç git ona göre orda yersinArkadaslar ikili test için aç mı gitmek gerekiyor?
CınımmmssTeşekkür ederim dostum bak bu hatunun da maşallahı varhasret0587 :) böyle tam anne çok rahat geliyor bana
Hahaha canım benim yaa kusura bakmaBi ne oldugunu ögrensemde sizide rahat bıraksam artık bıktırdım demi ya fazla meraklıyım bu konuda normalde hiç meraklı birisi değilimdir amaa
Hahahahhahaha deli sesli güldümDua ette yarın öğreniyim yoksa birde yarınki ultrasonla öbür randevuma kadar boğarım sizihasret0587
Hayır gerekmiyor canımKızlar ikili teste giderken aç olmak falan gerekiyo mu
3candır gelin arkamdanZaten bebek sürpriz aniden geldi bari kız olsun da onu da tadalım diyorum ama içime hiç bişey doğmuyor
lakin erkek olacak sankim tek seferde hamile o da yumurtlamaya denk geliyor 100 de 85 erkek
Zaten erkek olur sa kp yi çok seviyorum onum adını mı versek diyoruz ama kız olursa gerçekten çok şaşarım
Erkek bebekte çok güzel oğlumla iyi arkadaş olur belki o zaman a kız yok üçüncü de mi olsa deriz
yoksa ben üç hayatta
Daha sadece iki :)Hahahahhahaha deli sesli güldümellerim duaya açtım walla %100 sonuç almadan kalkma o usg den yanarız yoksa bende çok merak ediyorum her hafta drdayım mesela:))) bu cuma %100 duymadan da erkek diyemiyorum
Hayır gerekmiyor canım
3candır gelin arkamdanoğlun kaç yaşındaydı?
Eşinin de maşallahı var iyi senaryo bulmuşCınımmmssgerçekten öyleyim biz 2010mart anneleriyle ilk buluşmamızı 7aylık fln hamileyken yaptık:)) kocam Bebek çetesi beni kandırıp karnımı kesecek bebeği alıp beni öldürecek gibi facia saçmalıklar üretip bana köstek olsada bu sayede 8,5yıllık gerçek dostluklar kazandık. Burdan da yakın arkadaşlıklar dostluklar çıkacağına inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?