2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Haftasonunuda yedik.. haftasonları dinlenmek için değil miydi ? Dinlenen var mı gerçekten ? Ben niye böyle pert oldum :)

O sertlik bende de oluyor cnm. Hatta korkup acile gittim bir sorun gözükmüyor dedi. Tatmin edici bir açıklama yapmadı. Annem ben 4 çocuk doğurdum kimisi sağa kimisi sola doğru olurdu orda da sertlik olurdu 5. aydan sonra bir bütün haline gelir anca dedi. Tabi benim içim rahat değil yarın riskli gebelik uzmanı olan doktoruma randevu aldım bakalım ne diyecek.

Bn sana kız demiştim sanırım usg şimdide baktım kız bnce gönlüne göre olur inş
Ayy hiç hatırlamıyorum ama burda bi iki arkadaş kız bi kaç arkadaş erkek dedi ben kız hissediyorum hatta çok iddalıyım bu konuda babamız bişey hissetmiyo etrafımdakiler erkek diyo ama bn anayım hissederim benim dediğim çıkcak gibi sağlıklı olduğunu bileyimde ilk bebeğimiz hiç fark etmez

Çok uzun zamandır hicbir pazartesiyi böyle hevesle beklemedim :)))))))))) cinsiyet öğrenmek çok heyecan verici bisi bi yandan da diyorum ya belli olmazsa bu kadar heveslenme hufsss hadi geçsin zaman :)
Sanırım sende benim gibi uyuyamıycaksın bu gece cinsiyet değil bebeğimi çok özledim napıyo nasıl iyimi diye inşallah sağlıkları keyifleri yerindedir sen ne hissediyosun peki ilk gebelikmi

Ben sordum organik 0(sıfır) numara yumurtayı gönül rahatlığıyla yiyebilirsin aksine çok kaynatmak değerini öldürür doğru yapıyorsun dedi. Bnde her sabah iki kayısı kıvamında yiyorum.
Rüyamda ilk 3 kere kız gördüm. iki seferdir de erkek görüyorum. Dün gece rüyamda doktor gösteriyordu bak pipisi diyordu
Ben bi kere gördüm aynı dr bak testisleri ve pipisi diye gösteriyordu daha da görmedim ve 2haftadır gidiyorum Cuma’ları erkek gibi görünüyor dedi bakalım bu cuma netleşecek artık
Ezberlettin bize şu bebenin tüm uzuvlarını yeminle:))) bi duy yarın erkek diye de rahatla
Arkadaşıma yaptığınız nub tutmadı..kız demiştiniz erkekmiş.umarım sizin tutar
Ben erkek dedim geçen gün ona diye hatırlıyorum.
Özelden döndüm cnm :)
Bizede söyleeeee
Erkek bu da yaw

Hahaha canım benim yaa kusura bakma Bi ne oldugunu ögrensemde sizide rahat bıraksam artık bıktırdım demi ya fazla meraklıyım bu konuda normalde hiç meraklı birisi değilimdir amaa

Kızlar ikili teste giderken aç olmak falan gerekiyo mu

Benim bebeğime sadece iki arkadaş yorum yaptı
Ben de trip atıyorum size
Ama kimsede anlamadı yav
zaten var ya hamileyken deli gibi burayı okuyordum ilkinde şimdide böyle oldum
seviyorum

Zaten bebek sürpriz aniden geldi bari kız olsun da onu da tadalım diyorum ama içime hiç bişey doğmuyor
lakin erkek olacak sankim tek seferde hamile o da yumurtlamaya denk geliyor 100 de 85 erkek
Zaten erkek olur sa kp yi çok seviyorum onum adını mı versek diyoruz ama kız olursa gerçekten çok şaşarım
Erkek bebekte çok güzel oğlumla iyi arkadaş olur belki o zaman a kız yok üçüncü de mi olsa deriz
yoksa ben üç hayatta

Teşekkür ederim dostum bak bu hatunun da maşallahı var hasret0587 :) böyle tam anne çok rahat geliyor bana
Cınımmmss gerçekten öyleyim biz 2010mart anneleriyle ilk buluşmamızı 7aylık fln hamileyken yaptık:)) kocam Bebek çetesi beni kandırıp karnımı kesecek bebeği alıp beni öldürecek gibi facia saçmalıklar üretip bana köstek olsada bu sayede 8,5yıllık gerçek dostluklar kazandık. Burdan da yakın arkadaşlıklar dostluklar çıkacağına inanıyorum

Hahaha canım benim yaa kusura bakma Bi ne oldugunu ögrensemde sizide rahat bıraksam artık bıktırdım demi ya fazla meraklıyım bu konuda normalde hiç meraklı birisi değilimdir amaa

Dua ette yarın öğreniyim yoksa birde yarınki ultrasonla öbür randevuma kadar boğarım sizi hasret0587
Hahahahhahaha deli sesli güldüm ellerim duaya açtım walla %100 sonuç almadan kalkma o usg den yanarız yoksa bende çok merak ediyorum her hafta drdayım mesela:))) bu cuma %100 duymadan da erkek diyemiyorum
Kızlar ikili teste giderken aç olmak falan gerekiyo mu
Hayır gerekmiyor canım
3candır gelin arkamdan oğlun kaç yaşındaydı?

Daha sadece iki :)

Eşinin de maşallahı var iyi senaryo bulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…