- 18 Haziran 2017
- 773
- 1.167
- 113
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #13.041
Benim.de yarin ikili testim var ama ben tok gidicem. Doktorum ac gel demedi bi arkadasim yeni yaptirdi tok gel demis hattaArkadaslar ikili test için aç mı gitmek gerekiyor?
Tam olarak şu an kaç haftalıksinız bende ikili teste gidicem ama yarın normal kontrolüm var acaba doktor yapar mı diye soruyorumBenim.de yarin ikili testim var ama ben tok gidicem. Doktorum ac gel demedi bi arkadasim yeni yaptirdi tok gel demis hatta
Yarin 11+4 olucam. Eger hersey yolundaysa insallah ikili test yapilcak.Tam olarak şu an kaç haftalıksinız bende ikili teste gidicem ama yarın normal kontrolüm var acaba doktor yapar mı diye soruyorum
Anladım canım.İnşallah iyi sonuçlar alırsın.Ben 11+1 oldum bakalım doktor yapıcak mıYarin 11+4 olucam. Eger hersey yolundaysa insallah ikili test yapilcak.
Canim seninki kiz ben oyle hissediyorum. O yumurtlama gunune denk gelme olayi da dogrulugu tartisilir benim annem 4 kizdan sonra erkek bebek istedigini soylemis doktora(cocuk olmamis tedavi gordugu sirada) doktor demis hemen reglin bitince dene erkek olur demis sebebini aciklamis ama tam hatirlamiyorum netice de bi erkek kardesimiz oldu. Benim cok yakin bi arkadasimda yine kizimla yasit kizi var simdi erkek bebege hamile onunda hemen regl bitti 2-3 gun sonra denedik sonra denemedik dedi. Bu orneklerde var yani. Forumlari da okursan benim gibi aksini soyleyen de cok var. hadi bakalim sabirsizlikla bekliyorum minnosun cinsiyetini :)Zaten bebek sürpriz aniden geldi bari kız olsun da onu da tadalım diyorum ama içime hiç bişey doğmuyor
lakin erkek olacak sankim tek seferde hamile o da yumurtlamaya denk geliyor 100 de 85 erkek
Zaten erkek olur sa kp yi çok seviyorum onum adını mı versek diyoruz ama kız olursa gerçekten çok şaşarım
Erkek bebekte çok güzel oğlumla iyi arkadaş olur belki o zaman a kız yok üçüncü de mi olsa deriz
yoksa ben üç hayatta
Aynen bende zaten bi sen kız dedin diğer arkadaş erkek dediğin yurt dışındaki 16 haftadan sonra söylüyorlar 18-20 ayrıntılıda belli olacak bakalımCanim seninki kiz ben oyle hissediyorum. O yumurtlama gunune denk gelme olayi da dogrulugu tartisilir benim annem 4 kizdan sonra erkek bebek istedigini soylemis doktora(cocuk olmamis tedavi gordugu sirada) doktor demis hemen reglin bitince dene erkek olur demis sebebini aciklamis ama tam hatirlamiyorum netice de bi erkek kardesimiz oldu. Benim cok yakin bi arkadasimda yine kizimla yasit kizi var simdi erkek bebege hamile onunda hemen regl bitti 2-3 gun sonra denedik sonra denemedik dedi. Bu orneklerde var yani. Forumlari da okursan benim gibi aksini soyleyen de cok var. hadi bakalim sabirsizlikla bekliyorum minnosun cinsiyetini :)
Ciddimisin sen bende öyle hamile kaldım regli bittiği gün hatta 11 gün sonra gebelik testim pozitif çıkmıştı ve ilişki gününüde hatırlıyorum şuan çok şaşırdım ama bn kız istiyorum kız hissediyorum ya yarın bakalım bendede tutcak mı bu olayCanim seninki kiz ben oyle hissediyorum. O yumurtlama gunune denk gelme olayi da dogrulugu tartisilir benim annem 4 kizdan sonra erkek bebek istedigini soylemis doktora(cocuk olmamis tedavi gordugu sirada) doktor demis hemen reglin bitince dene erkek olur demis sebebini aciklamis ama tam hatirlamiyorum netice de bi erkek kardesimiz oldu. Benim cok yakin bi arkadasimda yine kizimla yasit kizi var simdi erkek bebege hamile onunda hemen regl bitti 2-3 gun sonra denedik sonra denemedik dedi. Bu orneklerde var yani. Forumlari da okursan benim gibi aksini soyleyen de cok var. hadi bakalim sabirsizlikla bekliyorum minnosun cinsiyetini :)
Sevmişsindir beni
Çünkü arkadaşın müthiş bir pozitif yönü var ve olaylara serin kanlı yaklışıp güzel tarafından bakıp rahatlatıyor ben seni görmeden sevdim :)Erzurum'a sevgilerMinikPiranha :)
Yani ben öyle hissediyorum zaten hayal dünyamda karakterler oluşmaya başladı buradakilerin
Galiba o yüzden :) burada bir kaç kişi daha var ezberime kazıdım. Sende varsın :) bazı arkadaşlar sürekli yazmadığı için unutuyorum
Onun göbek adı tecrübeTeşekkür ederim dostum bak bu hatunun da maşallahı var @hasret0587 :) böyle tam anne çok rahat geliyor bana
Canım ben hiç anlamam bu işlerden o yüzden yorum işlerini es geçiyorum ama senin için erkek hissediyorum :)Benim bebeğime sadece iki arkadaş yorum yaptı
Ben de trip atıyorum size
Ama kimsede anlamadı yav
zaten var ya hamileyken deli gibi burayı okuyordum ilkinde şimdide böyle oldum
seviyorum
Bizede söyleeeee
Cınımmmssgerçekten öyleyim biz 2010mart anneleriyle ilk buluşmamızı 7aylık fln hamileyken yaptık:)) kocam Bebek çetesi beni kandırıp karnımı kesecek bebeği alıp beni öldürecek gibi facia saçmalıklar üretip bana köstek olsada bu sayede 8,5yıllık gerçek dostluklar kazandık. Burdan da yakın arkadaşlıklar dostluklar çıkacağına inanıyorum
Resim atmıştım sizde yorum yapmıştınız.Aynen heryer paşa kaynıyo maaşallahh..isteyen herkese nasip olsun inşallahhNubu bellimiydi yoksa keseye göremi yorumlaşmıştım unuttum canımm sağlıkla gelsin erkek olduguna şaşırmadım herkes erkek
Çok geçmiş olsun canım inşallah tehlike tamamen ortadan kalkar dikkat et kendinegünaydın herkese
geçmiş yapamadım 1 haftadır evde raporlu yatıyordum.
ayın 4ünde kanamam oldu hastaneye yatırdılar
düşük tehlikesi varmış.
çok şükür iyiyiz ama
günaydın herkese
düşük tehlikesi varmış.
çok şükür iyiyiz ama
Canım geçmiş olsun. Raporu bitti ama kanama geçti mi acaba. Ne zaman diğer kontrolün. Allah bağışlasın bebeğinigünaydın herkese
düşük tehlikesi varmış.
çok şükür iyiyiz ama
Bende bende, tam süpriz yumurta... Adet sonu tek ilişki, sonra annem yoğun bakıma kaldırıldı ve ben başka şehire gıttım. Oğlan benımkıde.Ciddimisin sen bende öyle hamile kaldım regli bittiği gün hatta 11 gün sonra gebelik testim pozitif çıkmıştı ve ilişki gününüde hatırlıyorum şuan çok şaşırdım ama bn kız istiyorum kız hissediyorum ya yarın bakalım bendede tutcak mı bu olay
Çok geçmiş olsun. Eve çıktın mı şimdi? Bıttı mı kanama?günaydın herkese
düşük tehlikesi varmış.
çok şükür iyiyiz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?