2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benim.de yarin ikili testim var ama ben tok gidicem. Doktorum ac gel demedi bi arkadasim yeni yaptirdi tok gel demis hatta
Tam olarak şu an kaç haftalıksinız bende ikili teste gidicem ama yarın normal kontrolüm var acaba doktor yapar mı diye soruyorum

Canim seninki kiz ben oyle hissediyorum. O yumurtlama gunune denk gelme olayi da dogrulugu tartisilir benim annem 4 kizdan sonra erkek bebek istedigini soylemis doktora(cocuk olmamis tedavi gordugu sirada) doktor demis hemen reglin bitince dene erkek olur demis sebebini aciklamis ama tam hatirlamiyorum netice de bi erkek kardesimiz oldu. Benim cok yakin bi arkadasimda yine kizimla yasit kizi var simdi erkek bebege hamile onunda hemen regl bitti 2-3 gun sonra denedik sonra denemedik dedi. Bu orneklerde var yani. Forumlari da okursan benim gibi aksini soyleyen de cok var. hadi bakalim sabirsizlikla bekliyorum minnosun cinsiyetini :)

Aynen bende zaten bi sen kız dedin diğer arkadaş erkek dediğin yurt dışındaki 16 haftadan sonra söylüyorlar 18-20 ayrıntılıda belli olacak bakalım
Hayırlısı:)

Ciddimisin sen bende öyle hamile kaldım regli bittiği gün hatta 11 gün sonra gebelik testim pozitif çıkmıştı ve ilişki gününüde hatırlıyorum şuan çok şaşırdım ama bn kız istiyorum kız hissediyorum ya yarın bakalım bendede tutcak mı bu olay

Galiba o yüzden :) burada bir kaç kişi daha var ezberime kazıdım. Sende varsın :) bazı arkadaşlar sürekli yazmadığı için unutuyorum

Ayyy sabah sabah nasıl mutlu ettiniz beni kızçeler sağolun:))

Ben de sizler hakkında güzel şeyler düşünüyorum inanın. İnşallah daha da artacak burada bağımız:)Büyük şehirde olanlar aralarında buluşma dzenleyecek, bebekleri oyun arkadaşı olan bile olacak

imdi bu güzel duyguları kocamın üniformasını ütülerken kullanmalıyım akşam üşendim şimdi daha zor geliyor

Ne güzel tanımasakta hiç bi beklentimiz olmasada sevmek...
Ayy o ütü olayını sorma akşam bende yaptım
Allahtan ütüm Kazanlı fıs fıs hızlıca bitiyor
Sana kolay gelsin

Benim bebeğime sadece iki arkadaş yorum yaptı
Ben de trip atıyorum size
Ama kimsede anlamadı yav
zaten var ya hamileyken deli gibi burayı okuyordum ilkinde şimdide böyle oldum
seviyorum
Canım ben hiç anlamam bu işlerden o yüzden yorum işlerini es geçiyorum ama senin için erkek hissediyorum :)

Bizede söyleeeee

Ayy firmanın da adamın da başını yakçam ben Gidince dr %100 söylüyo diyelim

Hahah çok iyiymiş bu biz de ilerleyen zamanlarda bi buluşma yaparız artık.
Gerçi ben bu gidişle yuvarlanarak gelirim yanınıza. 5 kg oldu toplam, ztn kiloluydum

günaydın herkese
geçmiş yapamadım 1 haftadır evde raporlu yatıyordum.
ayın 4ünde kanamam oldu hastaneye yatırdılar
düşük tehlikesi varmış.
çok şükür iyiyiz ama
Canım geçmiş olsun. Raporu bitti ama kanama geçti mi acaba. Ne zaman diğer kontrolün. Allah bağışlasın bebeğini

Günaydınlar olsun herkese...
Bende bende, tam süpriz yumurta... Adet sonu tek ilişki, sonra annem yoğun bakıma kaldırıldı ve ben başka şehire gıttım. Oğlan benımkıde.
günaydın herkese
geçmiş yapamadım 1 haftadır evde raporlu yatıyordum.
ayın 4ünde kanamam oldu hastaneye yatırdılar
düşük tehlikesi varmış.
çok şükür iyiyiz ama
Çok geçmiş olsun. Eve çıktın mı şimdi? Bıttı mı kanama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…