2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Elieshaylz seni hiç göremiyorum, test sonucun ne oldu? Benım gıbı yuksek çıkmıştı diye hatırlıyorum. Bana avedıte yapıldı. Bu hftsonuna doğru çıkacak. İnş negatif çıkarda rahatlarım.

Ahaha inşallah gösterir valla ya yanımda önceki ultrason u götürüp doktora mı sorsam cinsiyet tahmin i :))) cuma kesinleşir seninki de

merhaba kızlar.. iyi haftalar. bnde fırsat buldukca yazıyorum yorumlarınızı okuyorum... benim bebiş kendini gösterdi bugün 14+1 gecen hafta salı doktorumuz 'oğlunuz oluyor demişmiydim'diye pat diye bi çıkıs yaptı. tabi biz beklemiyorduk sormadıkta... ilk gebeliğim. bi çok seyi yeni yeni öğreniyorum.normalde 4 aylıkken falan öğrenilir sanıyorum biz şok baya detaylı baktı gösterdi ... babasıda yanımızdaydı sansımıza

hahaha bebek çetesi kocanın hayal gücüne ciddi hayran kaldım

günaydın kızlaarr bütün mesajları okuyamadım ne cok konusmussunuz

bulantıları geçenler kilo alanlar hareketlerini hissedenleerrr
günaydın :) benim bulantı epey azaldı arada geliyor ama tiksindiğim şeyleri hala canım istemiyor..daha çok hamur işi yiyebiliyorum..Allah'tan henüz sadece 1 kg aldım..hala et,süt,yumurta yiyemiyorum..yoğurt ve peynirle idare ediyorum canım..

Ben gece cok zorlaniyorum bizim bidik yatirmiyor resmen sagda hele hic rahat degil galiba hep sola donmek zorunda kaliyorum surekli solda yatmaktan basim agriyor

Ben iki tane yiyemiyorum valla bir tane ancak. İşyerinde de kaşar beyaz peynirli sandviç yapıp yiyorum. İyi kayısıya devam o zaman.

Valla bize %90 erkek dedi hatta bakarken de sayarken elleri ayakları bu da pipisi dedi ama benim kocam değişebilir içime kız doğuyor ya falan diyor dedim adam ok net direkt söyledi dedim ben görmedim pipi falan diyor biz ayırt edemeyiz ki dedim. O kız istediği için işte bir umut diyor farketmez aslında hele yıllarca uğraştıktan sonra ama bakalım cuma günü ikili test sonucu için gidicem tekrar ultrason isticem

Hahaha canım benim yaa kusura bakma Bi ne oldugunu ögrensemde sizide rahat bıraksam artık bıktırdım demi ya fazla meraklıyım bu konuda normalde hiç meraklı birisi değilimdir amaa

iyi ki meraklı değilsin kız bir de olsan.. işin şakası tabii insan merak ediyor öğrenirsin canı bak ben öğrendim ama hata olabilir mi diyorum bu sefer de

Ben gece cok zorlaniyorum bizim bidik yatirmiyor resmen sagda hele hic rahat degil galiba hep sola donmek zorunda kaliyorum surekli solda yatmaktan basim agriyor

Ben çok dönüyordum sağ sol benim tüp bebek transferden sonucu alana kadar ve bir süre artık sol tarafı uyuşuyordu hiç kıpırdamadan sola yatıyordum ama ilerleyince bir rahat olmuştum. Sonra tekrar burada sola yatma mevzusu olunca yine sola yatmaya başladım da sıkılıyorum terliyorum arada sağa da dönüyorum amaan sanki önceden çok mu dikkat ediliyormuş

süt bende tüketemiyorum ama ayran yogurt bol bol tüketiyorum
naneli ayrana taktım mesela hem serinletiyo hemde tadı cok güzel her fırsatta yapıyorm
hamur işi bende cok yiyorum ve malesef ben cok kilo adım

58.5 la başladım 63 olmuşum şok oldum..

iyi ki meraklı değilsin kız bir de olsan.. işin şakası tabii insan merak ediyor öğrenirsin canı bak ben öğrendim ama hata olabilir mi diyorum bu sefer de
Gerçekten sadece bebeğimle alakalı şeylerde öyleyim galiba bide kızım var oglan istiyorum hayırlısı ile o yüzden herkesten bişey duymak istedim açıkcası kızımda hiç merak etmemiştim ilkti ne olursa olsun ikiside yok demiştim ama bunda insan nerak ediyohakkımızda hayırlısı olsunnn

Hayal dünyanda ben nasılım acaba arkadaşımmm hmmm

Kızlar ben bitane daha ultrason kagıdımı buldum 5haftalıkmış ilk ögrenmeye gittigimde kan testi yerine ultrasondan bakmıstı adetim çok geçmiş diye 5 haftalıkken karından görmüşo gözüken yolk sac galiba

Eklentiler

• image.webp
    15 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…