2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Elime bilgisayarı alıyorum sonra alışveriş sitelerine giriyorum unutuyorum eklemeyi du şimdi aklımdayken yazayım :)

Ya yuh ama yapmayın... iştahin mi kapandi? Oh ileri aylarda ne güzel yersin sen löp löp vicdan azapsız... masallah.
Normaldede günde iki öğün yerdim şimdide öyle bir iştah açılması olmadı her zaman ki gibiyim yani çok yemiyorum özellikle yapmıyorum canım yemek istediği zaman yiyorum sadece :)

Bizde dw bir sürü belli oldu canım ekleyeceğim inşallah birazdan :)

Kızlar benn geldim herşey çok güzel elhamdilillah vee bir pipilide banaa geliyomuşş
Ohh ohhh tahminler tuttu mu?
Kızlar hersey yolunda cok şükür cinsiyet tahmininiz varmııı
Nub hiç görünmüyor kız olabilir sanki..

hasret0587 bak kaç zamandır sorcam unutuyorum, naptı doğurdu mu senin kız? Bizimkinin az kaldı, 53 gün olmuş çiftleşeli, 1 haftaya doğurur
Yok canım daha doğurmadı karnıda az var bizimde 62gün oldu bu hafta bekliyoruz artık heyecanlıyız. Sen şu olayı yaz banaaa gülüp durma

Canım doktor direk erkek dedi ya eminmisiniz dedim bn kız hissediyorum dedim bi daha bakto yine erkek dedi kesin mi dedim %100 dedi hiç beklemiyodum hayırlı sağlıklı evlat olsunlarda hiç mühim değil gerçekten etrafımdaki herkez kız senesi diyo ama maşallah bizim topik hep pipili

Hamilelik öncesi 80 küsürdüm tedaviye başlıycam diye diyete başladım 10 kiloya yakın verdim. 73 üm şuan. Diyetisyenimle devam edecektik ama 3 ay iştah kapalıydı benim. Bu aydan sonra başlıycaz yine o yüzden fazla kilo almamaya çalışcam en ideal 10 kilo daha fazla almamam lazımmış

Bende ikizlerim ondan
ikizler ikizlerden anlar diyosun yani

maşallah sizeee 2018 eylülün nadir kız evlatlarından olcak sanırım baksana herkesin erkek :))

Sen hep gözümün önüne minyon ama baya güzel bir hatun olarak geliyorsun :)))
minyon oldugum dogrudur ama yani kıvırcık saclı sivilce izleri olan kahverengi gözlü briyim öle dümdük
he bide 63.5 kilo

hmm ben net olmadığı için cevaplamıyorum hala o anketi o yüzden göremiyorum sanırım
Anket sonuçlarına bakabiliyorsun canım anketi yanıtlamasanda :)
Bu yukarda görünen anket değil mı ya ? Kesin cinsiyeti belli olanlar isaretlememistir bence. Benim oğlum olur kızım olur diye tahminde bulunanlar da isaretlemistir.
Yani bence o listeden değişenler olur hepimiz çok erken öğrenmeye başladık :) bana mesela erkeğe benziyor çıkıntı var dedi ben cevapladım anketi o hevesle. Gerçi değişeceğini sanmıyorum benimkinin ama. Geçenlerde temmuz annelerinde sordum değişen çok kişi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…