2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Allah hayırlıca nasip etsin kuzum

Kızlar gunaydiiinnn youtube da banu çiftçi ile 40 haftada gebelik videoları var 15.haftayi izledim kız erkek organları ağzını dilini gösteriyor cooook güzel şiddetle tavsiye ediyorum
bende telefonuma banı çiftçinin uygulamasını indirdim haftalık izliyorum :)

Yaa ben daha 13’deyim. Zor tutuyorum kendimi bütün haftaların videolarını izlememek için
Banu çiftçi’yi de çok beğeniyorum bu arada, ne güzel tatlı tatlı anlatıyor
Sanırım izleyen herkes ileri haftalara da bakıyor sabirsizmiyiz ne bencede çok tatlı bi kadin güzel anlatiyor
Telefon uygulama doldu ama onun uygulaması ne onuda indireyim

Tavsiyelerin için teşekkur ederim iki farklı doktor erkek gibi dedi ama sereserpe de göstermiyor maalesef cinsiyetini... Benim ilk bebeğim ama etraftan duyduklarima göre hep kız belirtileri gösteriyor bünyem. Maymuna döndüm mesela, bu çirkinleşmeyle brad pitt doğurmam lazım... Kabızlık yaşadın mi hiç? Kayısı, komposto, zeytinyağı, bol su... Hepsini denedim. Bir tutuldum mu en az bir hafta yakamı bırakmıyor kabızlık.

Hadi ya gittiğimde sorayım bende. İştah bu aydan sonra benimde biraz açıldı Dr normal dedi daha kilo almadım gerçi dikkat etmem lazım. Bide ablamın arkadaşı hemşire o dedi bana kilo aldırır diye sebebi meyveni haftada bir et balık yiyorsan gerek yok içmene dedi.

Aminn canım insallah,en önemlisi o tabiiki

Ya kızlar ben Ağustos annelerin topigine baktım nerdeyse herkesin cinsiyet belli olmuş yanlış hatırlamıyorsam 28 erkek 22 falan da kız saydım listeleri bizimkinden kalabalık. Burda herkes kaydettirmedi galiba kendini. Bende ayın 21 ini bekliyorum inşallah bende öğrenirim cinsiyet

Ben de kendimi yırttım vitamin yazmasın diye. Çok guzel besleniyorum filan dedim masum masum bakarak. Kan idrar hepsi temiz... ama ille de yazdi eleviti. Yorgun da olsam sabahın köründe uyanmaya başladim. Bence hep elevitten... kac kilo hamile kalmıştın? Ilk uc ayi kilo almadan kapatman ne güzel...

Orada cinsiyetler biraz daha normalmiş :) burda baksana 11 kıza 31 erkek hey maşallah

Oyyyy felaket bir yaz bizi bekliyor o halde

Orada cinsiyetler biraz daha normalmiş :) burda baksana 11 kıza 31 erkek hey maşallah
nereden görüyorsunuz kaç kız kaç erkek olduk? ilk sayfadaki listemize herkesin isminin karşısına netleşenlerin yani yazsa keşke sayfa annemiz MinikPiranha :) benim kıza benziyor dedi dr nuba göre ama net değil dedi o yüzden hala bekliyorum..haftaya giderim herhalde bir kez daha...

Yukarıdaki anket kısmından görüyorum canım :)

Yok canım hiç kabızlık yaşamadım ama incir çok tüketirim ben onunla alakası olabilir. İncirleri bölüp kavanoza koyuyorlar üzerine de sızma zeytinyağı. Sabahları yiyince kabızlığa iyi geldiğini duymuştum. Ben de erkek düşünüyorum senin minnakı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…