- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #13.121
Allah hayırlıca nasip etsin kuzumBizde geldik kontroldeen :))). Kesin kız demişti yine kesin kız dedi artık gelsin alışverişleer :))). Bu arada bebişimiz 122 grammış çok minnoş ya 15+1 çıktı kendileri sürekli parmaklarını açıp parmaklarına bakıyordu şaşırıyor galiba bide hep hıçkırıyordu kıyamadım ya üzüldüm hıçkırıktan zıplıyordu
bende telefonuma banı çiftçinin uygulamasını indirdim haftalık izliyorum :)Kızlar gunaydiiinnn youtube da banu çiftçi ile 40 haftada gebelik videoları var 15.haftayi izledim kız erkek organları ağzını dilini gösteriyor cooook güzel şiddetle tavsiye ediyorum
Sanırım izleyen herkes ileri haftalara da bakıyor sabirsizmiyiz ne bencede çok tatlı bi kadin güzel anlatiyorYaa ben daha 13’deyim. Zor tutuyorum kendimi bütün haftaların videolarını izlememek için
Banu çiftçi’yi de çok beğeniyorum bu arada, ne güzel tatlı tatlı anlatıyor
Telefon uygulama doldu ama onun uygulaması ne onuda indireyimGünaydın canım yazını görünce cevap vermek istedim. Onun hamile uygulaması var ben oradan takip ediyorum her hafta değişik şeyler gösterip anlatıyor ve sende hamileliğini takip edebiliyorsun çok güzel her hafta değişik meyvelere benzetiyor bebeğimizi Bi bak istersen
Tavsiyelerin için teşekkur ederim268 yazmışım:) ilk aylar zaten pek alınmıyor hiç bile almasan sorun değil. Ama bu aydan sonra inanılmaz artış oluyor iştahta. Özellikle çalışıyorsan çantanda sürekli bişeyler bulundur. Bir anda gelen eli ayağı titreten açlık krizleri olabilşr.
Gaz konusu da maalesef ki çok normal. Cinsiyeti belli oldu mu senin minnakın. Kızımda gazdan mahfolmuştum sancılar giriyordu olur olmaz yerde bağırttırıyordu beni. Şimdi rahatım çok şükür
Kızlar hersey yolunda cok şükür cinsiyet tahmininiz varmııı
Nasıl ama nasıllll yaz banaaaaa
Hadi ya gittiğimde sorayım bende. İştah bu aydan sonra benimde biraz açıldı Dr normal dedi daha kilo almadım gerçi dikkat etmem lazım. Bide ablamın arkadaşı hemşire o dedi bana kilo aldırır diye sebebi meyveni haftada bir et balık yiyorsan gerek yok içmene dedi.Elevitle benim de başım dertte. Iki gundur iciyorum istahım çok açıldı. Bir de içinde domuz jelatini var deniyor her yerde. Ben yarım yarım gece yatarken icicem artık. Bir de folic trio kullaniyordum. Ilk uç ay hic yorgunluk hissetmemistim. Onu kesince sarsıldım sanki..
Amin canm cok sagol:)Maşallah canım :) ben anlamıyorım bu işlrden. Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah
Aminn canım insallah,en önemlisi o tabiikiHiç anlamıyorum bu tahminlerden ama seninki içime erkek gibi doğdu nedense. İlk kez birine tahmin yaptım, inşallah gönlüne göre ve hayırlı sağlıklı evlat olur
Hahahaha ay çok alemsin sesli güldüm valla
Kendi adına açılmış canım Bi arat istersenSanırım izleyen herkes ileri haftalara da bakıyor sabirsizmiyiz ne bencede çok tatlı bi kadin güzel anlatiyor
Telefon uygulama doldu ama onun uygulaması ne onuda indireyim
Ben de kendimi yırttım vitamin yazmasın diye. Çok guzel besleniyorum filan dedim masum masum bakarak. Kan idrar hepsi temiz... ama ille de yazdi eleviti. Yorgun da olsam sabahın köründe uyanmaya başladim. Bence hep elevitten... kac kilo hamile kalmıştın? Ilk uc ayi kilo almadan kapatman ne güzel...Hadi ya gittiğimde sorayım bende. İştah bu aydan sonra benimde biraz açıldı Dr normal dedi daha kilo almadım gerçi dikkat etmem lazım. Bide ablamın arkadaşı hemşire o dedi bana kilo aldırır diye sebebi meyveni haftada bir et balık yiyorsan gerek yok içmene dedi.
Bu şekilde olup iki kilo veren bile var :)Aranızda zayıf hamile kalıp bulantısı olmamasına rağmen üç ayını kilo almadan tamamlayan var mı?
Orada cinsiyetler biraz daha normalmiş :) burda baksana 11 kıza 31 erkek hey maşallahYa kızlar ben Ağustos annelerin topigine baktım nerdeyse herkesin cinsiyet belli olmuş yanlış hatırlamıyorsam 28 erkek 22 falan da kız saydım listeleri bizimkinden kalabalık. Burda herkes kaydettirmedi galiba kendini. Bende ayın 21 ini bekliyorum inşallah bende öğrenirim cinsiyet
ben oğlumu temmuzda doğurdum klima 16 da çalışıyordu bana misin demedigünde 10 kere dusa giriyordum geceleri çok gittik deniz kenarında yürümeye eser diye ve ben hamileliğinde 7 kilo aldim ayak şişliğim vücut olmadığı halde inan çok zorlandım son ay ve bu yaz çok sıcak olacakmış yandık yani
Ya yuh ama yapmayın... iştahin mi kapandi? Oh ileri aylarda ne güzel yersin sen löp löp vicdan azapsız... masallah.Bu şekilde olup iki kilo veren bile var :)
nereden görüyorsunuz kaç kız kaç erkek olduk? ilk sayfadaki listemize herkesin isminin karşısına netleşenlerin yani yazsa keşke sayfa annemizOrada cinsiyetler biraz daha normalmiş :) burda baksana 11 kıza 31 erkek hey maşallah
Yukarıdaki anket kısmından görüyorum canım :)nereden görüyorsunuz kaç kız kaç erkek olduk? ilk sayfadaki listemize herkesin isminin karşısına netleşenlerin yani yazsa keşke sayfa annemizMinikPiranha :) benim kıza benziyor dedi dr nuba göre ama net değil dedi o yüzden hala bekliyorum..haftaya giderim herhalde bir kez daha...
Yok canım hiç kabızlık yaşamadım ama incir çok tüketirim ben onunla alakası olabilir. İncirleri bölüp kavanoza koyuyorlar üzerine de sızma zeytinyağı. Sabahları yiyince kabızlığa iyi geldiğini duymuştum. Ben de erkek düşünüyorum senin minnakı.Tavsiyelerin için teşekkur ederimiki farklı doktor erkek gibi dedi ama sereserpe de göstermiyor maalesef cinsiyetini... Benim ilk bebeğim ama etraftan duyduklarima göre hep kız belirtileri gösteriyor bünyem. Maymuna döndüm mesela, bu çirkinleşmeyle brad pitt doğurmam lazım... Kabızlık yaşadın mi hiç? Kayısı, komposto, zeytinyağı, bol su... Hepsini denedim. Bir tutuldum mu en az bir hafta yakamı bırakmıyor kabızlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?