2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Minik çıtı pıtı tatlı bi bayan
ama bazen kaygılı bazen ani çıkışları olan ama genel olarak kendini rahatlatan sabırlı
Yani bunları yazdıklarından yola çıkarak söylüyorum

Evet evet aynen öyle işte ben kendim kaygılanırım ama yine kendimi kendim rahatlatırım fevri çıkışlarım olur ama çabuk sakinleşirim çok pimpirikliyim hamilelikten beri ama yavaş yavaş rahatlamaya başladım. Sende bana göre çok sakin geliyorsun yorumların da güzel insanın içini rahatlatıyorsun. Çözüm odaklısın.

Ah canım bende kendimden çok umutluydum ama utanmaz direk pipi gösterdi

Ayy sende mii topik erkek oldu taştı ayol. Aman sağlıklı sıhhatli olsunlar da. Bende ınstagramda falan hep badama tütü falan satan sayfaları takip ediyordum odasını bile kafamda tasarlamıştım hiç erkek ismi düşünmemiştim. Hadi hayırlı olsun canımm

Teşekkür ederim güzel yorumların için
çok değişken yapım vardır insan sosyal dünyaya karşı ayrı eşine ailesine hep ayrı ayrı karakteri oluyor ben dışarda sakinimde genel ama evde eşime falan öyle değilim o da aşırı sakin ve yavaş
Mesela ilk bebek yurtdışı tek aşıma büyüttüm herkes çok şaşırıyordu çok rahatsın sanki yıllardır anne gibisin diyorlardı

Elevitle benim de başım dertte. Iki gundur iciyorum istahım çok açıldı. Bir de içinde domuz jelatini var deniyor her yerde. Ben yarım yarım gece yatarken icicem artık. Bir de folic trio kullaniyordum. Ilk uç ay hic yorgunluk hissetmemistim. Onu kesince sarsıldım sanki..

Bizde geldik kontroldeen :))). Kesin kız demişti yine kesin kız dedi artık gelsin alışverişleer :))). Bu arada bebişimiz 122 grammış çok minnoş ya 15+1 çıktı kendileri sürekli parmaklarını açıp parmaklarına bakıyordu şaşırıyor galiba bide hep hıçkırıyordu kıyamadım ya üzüldüm hıçkırıktan zıplıyordu

Minik çıtı pıtı tatlı bi bayan
ama bazen kaygılı bazen ani çıkışları olan ama genel olarak kendini rahatlatan sabırlı
Yani bunları yazdıklarından yola çıkarak söylüyorum
Ayyy ben nasılım hayal dünyanda ben ben bennn

Bence senin kahverengi omuzdan dökülen dalgalı saçların var ve gözlüklü olabileceğini düşünüyorum:)

1.5 kilocuk alan var ama hiç almayan var mıdır bilmiyorum. Ben 50 ile hamile kaldım 54 e gidiyorum şuan. Boyum da 268
Ooo... Hamile günlüğünü okuyorum:) 50 kiloyu oradan biliyordum da boyunu hep daha kısa hayal etmiştim. Ben de 1.5 kilo aldim. 1.71 boyum, şuan 54.5im ama içimde doğmayı bekleyen gazdan bi bebek var, catĺiycam artik

Eşinin de maşallahı var iyi senaryo bulmuş
Üstüne yoktur bu konularda
Nasıl ama nasıllll yaz banaaaaa

Ooo... Hamile günlüğünü okuyorum:) 50 kiloyu oradan biliyordum da boyunu hep daha kısa hayal etmiştim. Ben de 1.5 kilo aldim. 1.71 boyum, şuan 54.5im ama içimde doğmayı bekleyen gazdan bi bebek var, catĺiycam artik
268 yazmışım:) ilk aylar zaten pek alınmıyor hiç bile almasan sorun değil. Ama bu aydan sonra inanılmaz artış oluyor iştahta. Özellikle çalışıyorsan çantanda sürekli bişeyler bulundur. Bir anda gelen eli ayağı titreten açlık krizleri olabilşr.

Gaz konusu da maalesef ki çok normal. Cinsiyeti belli oldu mu senin minnakın. Kızımda gazdan mahfolmuştum sancılar giriyordu olur olmaz yerde bağırttırıyordu beni. Şimdi rahatım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…