2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ay bende şimdi pna baktım biliyormusun ultrason resmine ne demişim diye Ama belliydi bi paşacıkk oldugu maşallah onaa
Kafa yapısı sadece erkek nub yoktu yaa.. hafi senin kaçta git şimdi girersin aradan:))) bekliyorum sabırsızlıkla

ayy yeni gördüm sen yazınca baktım..yaa bu hamilelik bende ne dikkat bıraktı ne hafıza iyice alık bişiy oldum ben kör kör geziyorum valla...

Yok canım daha doğurmadı karnıda az var bizimde 62gün oldu bu hafta bekliyoruz artık heyecanlıyız. Sen şu olayı yaz banaaa gülüp durma

Döndüm özelden
Yaa bizim ilk doğum, netten araştırdım o yüzden. 60 günü geçerse mutlaka vete götürün diyorlar. Dikkat edin kuzum siz de. Karnı kocaman, memeler şişti ve etrafındaki tüyler hep döküldü. Çok heyecanlıyız

yaa bnmde bacagımda belimde sürekli bi agrı var bende söyliyeyim ilk gittiğimde cok zorluyo oturup kalkarken fln

Cok yakinda yemeye başlarsın canım.ben de öyle oldu

Kafa yapısı sadece erkek nub yoktu yaa.. hafi senin kaçta git şimdi girersin aradan:))) bekliyorum sabırsızlıkla
Ahahah kuzum benimki 1.30da Acayip heyecanlıyım cinsiyeti öğrendiğimde aileme söylemicem bi video çekip whatsapp duruma ekleyeceğim herkes ordam video ile öğrenip sok olsun istiyorumeşim dahil herkes ordan görsün hepsi WhatsApp ta gayet etkinler görürler zaten

Cok yakinda yemeye başlarsın canım.ben de öyle oldu
inş canım bir ara reflü çok şiddetliydi oda azaldı ama hala anlamlı bir şekilde iştahım açılmadı yanii çok yemek istemem elbette ama tiksinmeden herşeyden az az sağlıklı beslenebilmek isterdim..

Kızlar selam. İzinliydim 5 gün, yattım kalktım stressiz sakin bir hafta geçirdim gerçekten tek ihtiyacım olan buymuş.

Ben 2 sinde gitmiştim sanki bir pipi gördüm dedi dr ama 30unda kesin söyleyeceğim havaya girmeyin dedi o yüzden burada işaretlemedim. Ama çoğunluk erkek, sanki bizimki de pek değişmeyecek gibi geldi :)

Şu bir kaç gündür kasıklarımda sanki bir kütle var, heralde rahim diyorum, arada batıyor, bir de üst midemde çok küçük kıpırtı hissediyorum sanki kelebek kanat çırpıyor gibi, eşim bağırsakların o gaz diyor ama annem de bebeği de böyle hissedeceksin, ayrımı yapamazsın gaz da olabilir bebek de diyor. Kasıktaki minnoş napıyor bağırsakları mı tekmeliyor :) kendimi avutuyorum herşey yolunda, bebeğin sapasağlam diye bunları ona yoruyorum, 30una kadar kafayı yiyeceğim çünkğ. Yarın iş başı, bir daha hafta içi izin almak imkansız

Söyle canım gittiğinde hamilelik boyunca kullanıcam ben. Doğuma yakın Kasılmalara da iyi geliyormuş
söyliyeyim belki bana da verir bişeyler sağol canım :)
kaptinn senin siraladiklarini yaşıyorum şuan :) bulantim geçti sukur . Kilo az aldım . Hareketler başladı çok mutluyum :))
bende hareket istiyorummmm bendee hissetmeeekk istiyorummm

inş canım bir ara reflü çok şiddetliydi oda azaldı ama hala anlamlı bir şekilde iştahım açılmadı yanii çok yemek istemem elbette ama tiksinmeden herşeyden az az sağlıklı beslenebilmek isterdim..
Cok haklisin .Ben bulantilarimdan sonra neye saldırıp yiyeceğimi şaşırdım . Çok kilo alacağım böyle giderse. Tüm gün yiyecek dusunuyorum inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…