2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
melek411 eğer doktorun dediği doğruysa iki kız bu kız kıtlığında maşallah size :)

Beni yüzde 1 lik binde 1 lik durumlar falan da bulur canım. Alıştım ben bu hallere :)) önce ikiz buldu beni sonra kızlar :)) 3 kiz annesi olacağım nasipse :)

canııım rabbim korusun inşallah bebegini de senide bizim için cok kıymetli onlar hiç birine zarar gelmesin

Canim elevit hem kilo aldiriyor hemde icinde domuz jelatini var diye biliyorum. Benim doktorum da bana elevit yazmisti ama ben ona esdeger decavit le degistirdim sende oyle yap istiyorsan

Söylemedi kızlar zaten 10saniye baktı okadar simdi ense kalınlıgı için ultrasona giricem alt kata geldim cok kucuk daha belli olmaz dedi kestirdi attıııı siz bakın baş belanız bennn

Eklentiler

• image.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 126
doğduklarında biz onlarla oynayacağız :) bnmde temel ihtiyaçları hazır abisinden dolayı :) beşik bebek arabası puset ana kucağı vs :)
bende ablama almıştım ana kucagı ve mama sandalyesi onları alıcam cok kullanamamıştı zaten minderlerini değiştiricem sadece cinsiyete göre

Yemek yiyince daha da şişiyor canım sorma, artık ilk 3 ayı bitirdik daha çabuk büyür
valla iş yerinde anlamıştır herkes eminim hem kilolar alındı hem göbek cıktı
simdi ince elbiseler alıp yazın tiril tirilll gezmeeler başlasınnn

Allah yardimcin olsun insallah sorunsuz atlatırsın hamileliğini sen moralini yüksek tutmaya çalış üzme kendini bebisinde sıkıca sarılsın sana insallah

Çok geçmiş olsun canım. İlaç verdi mi doktorun?
Aynı şey mi bilmiyorum ama benimki de rahim ağzına inmişti, 1cm’den az kalmıştı düşmesine. Şimdi iyiyiz çok şükür. Olumlu düşün ve bol bol dinlen

Söylemedi kızlar zaten 10saniye baktı okadar simdi ense kalınlıgı için ultrasona giricem alt kata geldim cok kucuk daha belli olmaz dedi kestirdi attıııı siz bakın baş belanız bennn

Canım neden ense kalınlığı için başka yere gönderiyor anlamadım normal ultrasonda bakarken ölçüyor oysa ki doktorlar ama nereye gittiğinde önemli tabi 10 s nasıl bakıyor yahu sanki sürekli mi gidiyoruz doktora ilgisizmiş doktorun canım sen ense kalınlığı bakılacakmış ya oraya sor bakalım başından savmış resmen

Devlet hastanelerinde ilgi yok malesef canım sorunun kanaman varmı dedi o ara bakmış sordum kagıdı elime tutuşturdu daha kucuk belli olmaz dedi. Özele gitmeyi düşünüyorum insan hareketleriini falan izlemek istiyor bu kadard bastan savılmazki yaa :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…