- 29 Mart 2013
- 273
- 393
- 303
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #13.221
Şuraya bi erkek de ben kondurayım mademKız senesiymiş.. peaaah..
valla iş yerinde anlamıştır herkes eminim hem kilolar alındı hem göbek cıktı
simdi ince elbiseler alıp yazın tiril tirilll gezmeeler başlasınnn
Hayırlı olsun kuzummmŞuraya bi erkek de ben kondurayım mademKız senesiymiş.. peaaah..
Belki girdiğin ultrasonda söylerler yeter ki sağlıklı olsun canım kaç haftalık oldu bugün tam olarak.Söylemedi kızlar zaten 10saniye baktı okadar simdi ense kalınlıgı için ultrasona giricem alt kata geldim cok kucuk daha belli olmaz dedi kestirdi attıııı siz bakınbaş belanız bennn
Canim zaten kullaniyorum kullanmasam ne olucak bilmiyorum.Crinone jel kullanıyorum her gün.Haftada 1 kez de iğne yaptırıyorum rahim kasılmalarıni engellemek için.Elimden geldiğince iyi düşünmeye çalısıyorum.Rabbim bebeklerimizi korusunÇok geçmiş olsun canım. İlaç verdi mi doktorun?
Aynı şey mi bilmiyorum ama benimki de rahim ağzına inmişti, 1cm’den az kalmıştı düşmesine. Şimdi iyiyiz çok şükür. Olumlu düşün ve bol bol dinlen
12+2 dedi doktor sat a göre 12+5 ama. Tabiki ama sağlığıyla ilgilide bilgilendirmiyor sordum sorun yok dedi insan hareket görmek istiyor sağlıklı olsunda kızda erkek yavrum sonucta insan merakta kalıyor:)Belki girdiğin ultrasonda söylerler yeter ki sağlıklı olsun canım kaç haftalık oldu bugün tam olarak.
Cnm butum dualarim seninle dikkat et kendine bisey olmaz Allah in izniyleKızlar selam herkese.Bugün kontrolüm vardı.Şimdi doktordan geldim.Malesef bebeğim rahimden biraz ayrılmış çok üzüldüm.15 gün dinlen dedi.Ama çok korkuyorum bişey olucak diye.Tüp bebekle hamile kaldım 5 senelik uğraş sonunda.Doğuştan yarım rahimliyim onun da etkisi var sanırım.Bana dua ederseniz çok sevinirim
Devlet hastanelerinde ilgi yok malesef canım sorunun kanaman varmı dedi o ara bakmış sordum kagıdı elime tutuşturdu daha kucuk belli olmaz dedi. Özele gitmeyi düşünüyorum insan hareketleriini falan izlemek istiyor bu kadard bastan savılmazki yaa :-(
maşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah oğluşunu. artık bundan sonra kız derlerse bu işte tuhaflık var dicem yani, gelecek tüm haberler erkek gibi olacakmış gibi hissediyorum :)Şuraya bi erkek de ben kondurayım mademKız senesiymiş.. peaaah..
sabah benimde iniyo biraz heh diyorum bugün pantolon sıkmaz sonra hooop tekrar cıkıyo
essah mı gıızzzkıvırcık ve dip boyası yarıya kadar inmiş saclı biriyim
burası evime cok yakın diye geliyorum kızımda küçük bensiz zor duruyor. Ama bi devlet bi özel yaparım artık parası önemli değilde kızım için telaşlanıyorum beni çok arıyorCanım özele git bence de araştır uygun ola bir yere git her hastane çok pahalı değil yani. Ne demek öyle 10 sn ya zate ayda bir çağırıyorlar merakla bekliyoruz iyice baksın anlatsın istiyoruz yanii. Benim doktor iyice dolaştırdı karnımda ense kalınlığına iyice baktı, kafası kolları ayakları falan hep inceledi bize gösterdi. Mesela ben ikili test almaya gidicem telde de öğrenebilirsin dedi de özellikle gidicem rica edicem bir daha bakar mısınız diye bakar sanırım bir keresinde daha 1 hafta olmuştu gideli sancım olmuştu gittim dedim ben korktum bakar mısınız dedim gayet bay baktı sorun yok dedi. Bu bizim için özel şeyler insan daha çok ilgi istiyor
devlette iyi doktor bulmak cok zor canım. bende devletteyim ama doktorum cok iyi şükür bana pek izletmiyo ama ben yine bakıyorum tabi baya inceliyo her seferinde. doktor mu değiştirsen acabaDevlet hastanelerinde ilgi yok malesef canım sorunun kanaman varmı dedi o ara bakmış sordum kagıdı elime tutuşturdu daha kucuk belli olmaz dedi. Özele gitmeyi düşünüyorum insan hareketleriini falan izlemek istiyor bu kadard bastan savılmazki yaa :-(
geçmiş olsun canım, umarım sıkıntısız bir şekilde atlatırsın. ama canını sıkma ve düşünmemeye çalış. yatıp dinlenmek en güzeli şuan, kendini zorlama. gerisi Allaha kalmış artık.Canim zaten kullaniyorum kullanmasam ne olucak bilmiyorum.Crinone jel kullanıyorum her gün.Haftada 1 kez de iğne yaptırıyorum rahim kasılmalarıni engellemek için.Elimden geldiğince iyi düşünmeye çalısıyorum.Rabbim bebeklerimizi korusun
Çok haklısın canım doktorun ilgisizine denk gelmişsin.İnşallah hayırlısıyla tez zamanda öğrenirsin12+2 dedi doktor sat a göre 12+5 ama. Tabiki ama sağlığıyla ilgilide bilgilendirmiyor sordum sorun yok dedi insan hareket görmek istiyor sağlıklı olsunda kızda erkek yavrum sonucta insan merakta kalıyor:)
12+2 dedi doktor sat a göre 12+5 ama. Tabiki ama sağlığıyla ilgilide bilgilendirmiyor sordum sorun yok dedi insan hareket görmek istiyor sağlıklı olsunda kızda erkek yavrum sonucta insan merakta kalıyor:)
Bunu çok övmüşlerdi ilgileniyoe diye bu sefer buna randevu almıstım gerçekten önceki doktorum daha iyiydi....... ama genede oda fazla ilgili sayılmazdıdevlette iyi doktor bulmak cok zor canım. bende devletteyim ama doktorum cok iyi şükür bana pek izletmiyo ama ben yine bakıyorum tabi baya inceliyo her seferinde. doktor mu değiştirsen acaba
Burdan çıkıp özele gidesim var resmen ana daha küçük derse oda bide boşa gitmiş olurumHazır hastanedeyken hemen git başka doktora randevu al o cinsiyeti öğrenmeden çıkma o hastaneden
Cnm sıkma canini ya bir senle ben kaldik heralde cinsiyet ogrenmeyen... isin ilginci ben hic bisey hissetmiyorum. Ama esim oglumuz olucak diyor. Bir kizimiz var bu da erkek olsun bariiiiBunu çok övmüşlerdi ilgileniyoe diye bu sefer buna randevu almıstım gerçekten önceki doktorum daha iyiydi....... ama genede oda fazla ilgili sayılmazdı
burası evime cok yakın diye geliyorum kızımda küçük bensiz zor duruyor. Ama bi devlet bi özel yaparım artık parası önemli değilde kızım için telaşlanıyorum beni çok arıyor
Burdan çıkıp özele gidesim var resmen ana daha küçük derse oda bide boşa gitmiş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?