2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
valla iş yerinde anlamıştır herkes eminim hem kilolar alındı hem göbek cıktı
simdi ince elbiseler alıp yazın tiril tirilll gezmeeler başlasınnn

Aynen canım daha 2 kilo aldım kış kıyafetlerinden pek belli olmuyor ama karın var bende de. İki pantolonu evir çevir giyiyorum biri tayt zaten pantolon artık sıkıyor gibi de otururken düğmesini çözüyorum. Kot var bir tane arada giyiyorum ama haftasonu artık hamile pantolonu alıcam yazın zaten penye tayt ve elbiseler giymeyi düşünüyorum tiril tiril bluzlar İnşallahh

Söylemedi kızlar zaten 10saniye baktı okadar simdi ense kalınlıgı için ultrasona giricem alt kata geldim cok kucuk daha belli olmaz dedi kestirdi attıııı siz bakın baş belanız bennn
Belki girdiğin ultrasonda söylerler yeter ki sağlıklı olsun canım kaç haftalık oldu bugün tam olarak.

Canim zaten kullaniyorum kullanmasam ne olucak bilmiyorum.Crinone jel kullanıyorum her gün.Haftada 1 kez de iğne yaptırıyorum rahim kasılmalarıni engellemek için.Elimden geldiğince iyi düşünmeye çalısıyorum.Rabbim bebeklerimizi korusun

Belki girdiğin ultrasonda söylerler yeter ki sağlıklı olsun canım kaç haftalık oldu bugün tam olarak.
12+2 dedi doktor sat a göre 12+5 ama. Tabiki ama sağlığıyla ilgilide bilgilendirmiyor sordum sorun yok dedi insan hareket görmek istiyor sağlıklı olsunda kızda erkek yavrum sonucta insan merakta kalıyor:)

Cnm butum dualarim seninle dikkat et kendine bisey olmaz Allah in izniyle

Canım özele git bence de araştır uygun ola bir yere git her hastane çok pahalı değil yani. Ne demek öyle 10 sn ya zate ayda bir çağırıyorlar merakla bekliyoruz iyice baksın anlatsın istiyoruz yanii. Benim doktor iyice dolaştırdı karnımda ense kalınlığına iyice baktı, kafası kolları ayakları falan hep inceledi bize gösterdi. Mesela ben ikili test almaya gidicem telde de öğrenebilirsin dedi de özellikle gidicem rica edicem bir daha bakar mısınız diye bakar sanırım bir keresinde daha 1 hafta olmuştu gideli sancım olmuştu gittim dedim ben korktum bakar mısınız dedim gayet bay baktı sorun yok dedi. Bu bizim için özel şeyler insan daha çok ilgi istiyor

Ya konu boyaya gelmisken sacimizi boyatsak bi sorun olur mu acaba
sabah benimde iniyo biraz heh diyorum bugün pantolon sıkmaz sonra hooop tekrar cıkıyo

essah mı gıızzz kıvırcık ve dip boyası yarıya kadar inmiş saclı biriyim

burası evime cok yakın diye geliyorum kızımda küçük bensiz zor duruyor. Ama bi devlet bi özel yaparım artık parası önemli değilde kızım için telaşlanıyorum beni çok arıyor

devlette iyi doktor bulmak cok zor canım. bende devletteyim ama doktorum cok iyi şükür bana pek izletmiyo ama ben yine bakıyorum tabi baya inceliyo her seferinde. doktor mu değiştirsen acaba

geçmiş olsun canım, umarım sıkıntısız bir şekilde atlatırsın. ama canını sıkma ve düşünmemeye çalış. yatıp dinlenmek en güzeli şuan, kendini zorlama. gerisi Allaha kalmış artık.

12+2 dedi doktor sat a göre 12+5 ama. Tabiki ama sağlığıyla ilgilide bilgilendirmiyor sordum sorun yok dedi insan hareket görmek istiyor sağlıklı olsunda kızda erkek yavrum sonucta insan merakta kalıyor:)
Çok haklısın canım doktorun ilgisizine denk gelmişsin.İnşallah hayırlısıyla tez zamanda öğrenirsin

Hazır hastanedeyken hemen git başka doktora randevu al o cinsiyeti öğrenmeden çıkma o hastaneden

devlette iyi doktor bulmak cok zor canım. bende devletteyim ama doktorum cok iyi şükür bana pek izletmiyo ama ben yine bakıyorum tabi baya inceliyo her seferinde. doktor mu değiştirsen acaba
Bunu çok övmüşlerdi ilgileniyoe diye bu sefer buna randevu almıstım gerçekten önceki doktorum daha iyiydi....... ama genede oda fazla ilgili sayılmazdı

Bunu çok övmüşlerdi ilgileniyoe diye bu sefer buna randevu almıstım gerçekten önceki doktorum daha iyiydi....... ama genede oda fazla ilgili sayılmazdı
Cnm sıkma canini ya bir senle ben kaldik heralde cinsiyet ogrenmeyen... isin ilginci ben hic bisey hissetmiyorum. Ama esim oglumuz olucak diyor. Bir kizimiz var bu da erkek olsun bariiii

burası evime cok yakın diye geliyorum kızımda küçük bensiz zor duruyor. Ama bi devlet bi özel yaparım artık parası önemli değilde kızım için telaşlanıyorum beni çok arıyor

Kızını ayarlayabilirsen mutlaka özele de git kuzum, en azından için rahat olur. Benimki 5 dakikadan uzun ultrason bakıyor. Boyu, beyin gelişimi, renkli 4 boyutlusu hepsini anlatarak gösteriyor. Hem de konuştuk ettik fln yarım saati buluyor muayene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…