2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Cnm sıkma canini ya bir senle ben kaldik heralde cinsiyet ogrenmeyen... isin ilginci ben hic bisey hissetmiyorum. Ama esim oglumuz olucak diyor. Bir kizimiz var bu da erkek olsun bariiii
Allah gönlümüze göre versin kuzum bu kadar pipili bebişin içinde kaldık öğrenemedik:)kozımın var oglumuz olursa iyi olur tabi ben birdaha cocuk düşünmüyorum oyüzden istiyorum buda erkek olsun ikisinide tadayım diye :) kaç haftalıksın sen kuzum

bende acıyorum düğmeyi ofisteki kızlar gülüyo
bende bi tane hamile pantolonu aldm gerisi tayt alcam sonrada giyeriz hem

Ay
Nen canim. 12+4 um canim

maşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah oğluşunu. artık bundan sonra kız derlerse bu işte tuhaflık var dicem yani, gelecek tüm haberler erkek gibi olacakmış gibi hissediyorum :)
hakkımızda hayırlı olana gönlümüz de razı olsun inşallah. Doktor ne derse diğerinde gönlüm kalacaktı zaten. Bize 2. çocuk yolları görünür

Bende kızımda hep özele gittim gerçekten herşeyini detaylı gösteriyordu ama şimdi annelik içgüdüsü işte yavruma kıyanıyorum daha 11 aylık emziriyorum hala 1yasına girsin süte alıştırınca bıraktırıcam inşallah içim acıyor zaten bıraktırmak zorunda oldugun için

bende acıyorum düğmeyi ofisteki kızlar gülüyo
bende bi tane hamile pantolonu aldm gerisi tayt alcam sonrada giyeriz hem

Bende kot değil de keten almayı düşünüyorum daha iyi yazın renk renk iki tane alsam zaten yeter kotlardan da güzel kotlar oluyor hamileler için. Yaa hep hayalim bahçıvan tulum giymekti ama yazın iyi olur mu acaba ne diyorsun rahatta oluyor ama onun yerine tayt elbise mi alsam pahalı da oluyor bahçıvanlar

Ama şimdi 1 ay senin ultrason resminden tahmin mi yapıcaz biz neyse heryer pipi zaten sendende pipi çıkar boşver evine dön :))
ay kuzum bunaltmıcam sizi söz:) ama bakın nee benzettiginizi söyleyin bak attımmmm :):):) ay cok sevdim ben sizleri ya allah gönlümüze göre versin hayırlııı saglıklıı

Ayyy canim cok kucukmus bebegin. Iyi cesaret valla ben 11 senede ancak cesaretli olabildim. Benim kizim 11 yasinda

Dinlen dediyse demekki dinlenerek yada sakin biraz zaman gecirerek atlatabilcegin bir durumdur. Insallah saglikla kucagina aldigin günleri de görürsün canim. Ne kadar kafana takma desem de bos konusmus olurum biliyorum ama yine de bebegin icin daha rahat olman gerekir.

Sanırım sende benim gibi uyuyamıycaksın bu gece cinsiyet değil bebeğimi çok özledim napıyo nasıl iyimi diye inşallah sağlıkları keyifleri yerindedir sen ne hissediyosun peki ilk gebelikmi
Şimdi okuldan geldim çok heyecanlıyım randevum 4 de senin de bugün belli olacaktı henüz okumadım belki yazmışsındır cinsiyeti :)
Benim daha once bir düşüğüm var kısmet ederse rabbim inşallah bu sefer kucağıma alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…