2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
aynen 6. aydan önce bende pek alma taraftarı değilim nedense büyüklerimizin bir bildiği vardır diye ilkinde de öyle yapmış 7. aya girdiğimde gittim herşeyini aldım geldim :)

aynen işte benimkide böyle oldu..cumartesi özele gidicem az daha büyüsün hem.

Ya konu boyaya gelmisken sacimizi boyatsak bi sorun olur mu acaba
ben bekliyorum valla kuzu sacımın yarısı kahve yarısı karamel kaldım öle cok özledim boyalı saçımı

Bunu çok övmüşlerdi ilgileniyoe diye bu sefer buna randevu almıstım gerçekten önceki doktorum daha iyiydi....... ama genede oda fazla ilgili sayılmazdı
devlet zaten ne kadar ilgilenebilir ki kuzum düşünsene 10dk da bi başka hastaya bakıyolar

valla bn dicektim onu tam ben alıcam kot keten ne denk getirirsem artık bi bahcivan giyicem cok ttlı duruyo

ben bekliyorum valla kuzu sacımın yarısı kahve yarısı karamel kaldım öle cok özledim boyalı saçımı

devlet zaten ne kadar ilgilenebilir ki kuzum düşünsene 10dk da bi başka hastaya bakıyolar
Bence devlet özel meselesi değil de doktor meselesi bu. Özelde de olsa doktorlar bazen çok uzatmıyor muayeneyi ama ben devlete gidiyorum Allah razı olsun benim doktorum bana göstere göstere anlattı 5 dk da tek sorun cinsiyet bizim söylemememiz gerekiyor dedi aşağıda söylerler bı dahakine dedi. Ama devlette söyleyenler de var şans işte

ciinsiyet.. benim doktor c bile demiyo
evet işte doktorla alakalı bence de bende dedim ya doktor mu değiştirsen diye
bnm doktorum cok iyi cok inceliyo mesela ama bana göstermiyo kendi bakıyo sanki gösterse nolcaksa

Evet canım . Bebeklerimiz de evimizde olacak rahat rahat pencere açabilecek miyiz bakalım . Hamileyken açarız heryeri
ben oğlumda klimayı açmıştım 26 da altına koymuştum karşısına koyma demişti doktorum temmuz doğumlu oğlum zaten hastanede de klima sürekli açıktı o yüzden ceyranda kalmasın bebişler yeter

aslında içimde bi heveste var laym diye ama onu alcama ablamdan getiririm ona vercem parayla başka bi eksigini alırım
bence var ise alma çünkü gerçekten kalıyor yazık o paralara onunyerine bir sürü ihtiyacını karşılayabilirsin ama tercih senn tabiki ilk bebekte heves ediyor insan :) mesela bnm oğlum oyun halısında hiç oynamadı aldım aynen kaldırdım onu inşallah kızım oynar da kullanmış olurum :)

ciinsiyet.. benim doktor c bile demiyo
evet işte doktorla alakalı bence de bende dedim ya doktor mu değiştirsen diye
bnm doktorum cok iyi cok inceliyo mesela ama bana göstermiyo kendi bakıyo sanki gösterse nolcaksa
Ben kime gitsem bana da göster diyorum çeviriyorlar ekranı biraz dış göstermek gerek

İşte buna çok sevindim! Yazları evdeki klimayı öpecek duruma geliyorum çünkü

zorla oynatırmışız falan oynıcaksın diye

bakalım inşallah içimize sindiği gibi yaparız herseyimizi ama 2. ye bebegi olcaklar oalrak cok şanslısınız herşeyiniz var sonucta

Selam kizlarrrr biz geldik :)
Ense kalınlığının çok iyi 1 çıktı
Haftamizz tam çok şükür
Vee bir pipili de benden geliyor :)))
maşallah canım :) artık pipili kelimesini gördükçe gülesim geliyor ya, istense bu kadar denk gelemez herhalde :)
sağlıkla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…